Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

"Βουτηγμένοι στην αίρεση, στο ψέμα, την υποκρισία" (Καὶ ὅσοι κοινωνοῦν μέ αὐτούς, κ. Φαίη;).

Ο Ελπιδοφόρος Αμερικής λειτούργησε σε αιρετικό ναό όπου προωθείται η ομοφυλοφιλία




Προς τιμήν της ονομαστικής εορτής του πατριάρχη Βαρθολομαίου ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος Αμερικής προεξήρχε σε λειτουργία που έλαβε χώρα σε αιρετικό Επισκοπελιανό ναό στο Μανχάταν της Αμερικής, αφιερωμένο στον άγιο Βαρθολομαίο. Μαζί του συλλειτούργησαν και άλλοι Ιεράρχες της Αρχιεπισκοπής. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, «Ο Επίσκοπος Dean Wolfe, Προϊστάμενος του Ναού του Αγίου Βαρθολομαίου, ευχαρίστως παραχώρησε την άδειά του στον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να εορτασθεί το χαρμόσυνο αυτό γεγονός».Στην ομιλία του ο Ελπιδοφόρος είπε ότι η λειτουργία (σ.σ. στο ναό των αιρετικών) ήταν «μία οικουμενική χειρονομία που άξιζε για την περίσταση»!
Αυτό όμως που ενόχλησε τους πιστούς δεν ήταν μόνο το ότι ο Ελπιδοφόρος λειτούργησε σε ναό αιρετικών, αλλά και το ότι στον συγκεκριμένο ναό προωθείται η αμαρτωλή ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ κτλ…….
Στο ναό αυτό υπάρχει αδελφότητα λεσβιών και ομοφυλοφίλων η οποία «είναι πλήρως ενσωματωμένη στην ηγεσία της μεγάλης μας εκκλησίας».

Πέντε ημέρες πριν λειτουργήσουν εκεί οι Ορθόδοξοι ιεράρχες, στον ίδιο χώρο, έγινε μία τελετή στην οποία «ευλογήθηκε» η σημαία της υπερηφάνειας! Η σημαία αυτή ανέμιζε πάνω από την είσοδο του ναού όταν εισήλθαν οι Ορθόδοξοι ιεράρχες και θα παραμείνει εκεί όλον τον Ιούνιο, ο οποίος είναι ο «Μήνας της Υπερηφάνειας» για τους προπαγανδιστές της ατζέντας ΛΟΑΤΚΙ……..


Εξηγώντας ο Ελπιδοφόρος Αμερικής τον λόγο για τον οποίον αποφάσισαν να λειτουργήσουν σε αυτόν τον ναό, είπε: «Ακριβώς λόγω της οικουμενικότητας του Πρώτου Θρόνου της Ορθοδοξίας, του πιστού και εμπνευσμένου ποιμαντικού έργου του Πατριάρχη μας. Ο Παναγιώτατος έχει υπηρετήσει στον Θρόνο του Πρωτόκλητου Αποστόλου περισσότερο από κάθε άλλον Ιεράρχη. Μόνο και μόνο για αυτό, τούτη η μέρα είναι η πιο κατάλληλη, ειδικά σε μια εκκλησία που μοιράζεται τον ουράνιο προστάτη του, τον Απόστολο Βαρθολομαίο»! (σ.σ. Δεν ξέρω αν κατάλαβε κανείς κάτι.)

Η «οικουμενική δέσμευση» να «χτίζουμε γέφυρες» και όχι να «βλέπουμε τείχη» βρίσκεται στην καρδιά του τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός», είπε ο Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος!!

Για τον πατριάρχη Βαρθολομαίο είπε ότι «είναι ένας ζωντανός Απόστολος της αγάπης» και ότι για το οικολογικό του έργο απέκτησε το ψευδώνυμο «πράσινος πατριάρχης». Είπε επίσης ότι ο πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι πάντα ανοιχτός για διάλογο ακόμη και με όσους βρίσκονται εκτός της Χριστιανικής πίστεως!!

Τέλος να αναφερθεί ότι ο επικεφαλής του τάγματος του Αγίου Ανδρέα Αντώνιος Λυμπεράκης, είπε ότι ο πατριάρχης Βαρθολομαίος δίνοντας τον τόμο αυτοκεφαλίας στην «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας» πρόσφερε «θρησκευτική ελευθερία σε 43 εκατομμύρια άξιους πιστούς της Ουκρανίας»!

Μόνο που, όπως σημειώνει και το OrthodoxChristianity, 43 εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Ουκρανίας, όχι εκείνοι που δηλώνουν «Ορθόδοξοι» ή μέλη της σχισματικής OCU.

Σχόλιο "ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ": Βουτηγμένοι ολόκληροι μέσα στην αίρεση, στο ψέμα και στην υποκρισία (σ.σ.: Αὐτοί. Καὶ ὅσοι κοινωνοῦν μὲ αὐτούς, κ. Φαίη;).

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!! ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
Πληροφορίες από Orthodox Christianity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου