Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Περιμενετε και θα δητε:

Σε ενα εξαμηνο σαν τα κοτοπουλα θα πεθαινουν οσοι εκαναν τα εμβολια.

Θα επιτρεψη ο Θεος να εξευτελισθουν τελειως οι λεγομενοι ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ.

-----------------------

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: 44ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BBC ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA







Την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στην Βρετανία άφησε 44χρονη πολυβραβευμένη ραδιοφωνική παρουσιάστρια του BBC. Η οικογένεια της Lisa Shaw υποστηρίζει ότι πέθανε αφού υπέστη θρόμβωση μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κορονοϊόυ της AstraZeneca.

Η 44χρονη παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το BBC, πέθανε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (21/5) στο Royal Victoria Infirmary. Σύμφωνα με το BBC, οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας αναμένεται να διερευνήσουν περαιτέρω αν ο θάνατος της 44χρονης συνδέεται με τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.

Σημειώνεται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο επί του παρόντος, προσφέρει στους πολίτες κάτω από 40 ετών εναλλακτική λύση του εμβολίου AstraZeneca, μετά από αναφορές εξαιρετικά σπάνιας θρόμβωσης αίματος στον εγκέφαλο σε συνδυασμό με χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

5 σχόλια:

  1. Είναι τέτοια και τόση η αλαζονεία τους ώστε ονόμασαν την εκστρατεία του εμβολιασμού με τα συγκεκριμένα εμβόλια ως "γαλάζια ελευθερία".
    Θεωρούν ελευθερία την πιθανή μείωση της νόσησης από τον ιό ενώ η πραγματική ελευθερία είναι η αποφυγή της υποδούλωσης στα ψυχοκτόνα πάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.in.gr/2021/05/29/b-science/kataggelia-sok-gia-koronaio-dimiourgithike-apo-kinezous-se-ergastirio-prospathisan-na-kalypsoun-ta-ixni-tous/
    H δικαίωση του Τραμπ και των "ψεκασμένων".
    Προϊόν εργαστηρίου ο κορωνοϊός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβα.

      Διαγραφή
    2. Ξαναδιάβασέ το 4:29 και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    3. Το ξαναδιάβασα αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει με τα εμβολια

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου