Σάββατο 25 Απριλίου 2020


 ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ

O αιμοδιψης Βρουτσης παιρνει ολο το μισθο του αφου παραμενει αμειωτος, ενω ο αναισχυντος αναβαλει συνεχως την καταβολη των αγριων περικοπων των επικουρικων των Καταματωμενων συνταξιουχων που διεταξε το ΣΕ να καταβληθουν εντος τετραμηνου απο την εκδοσι της αποφασεως του Οκτωβριου του 2019.

O εμπαικτης των Καταματωμενων συνταξιουχων εφευρετης του βδελυροτερου και απανθρωποτερου νομου 4093, Γιαννης Βρουτσης, συνεχιζει τις απανθρωπες μεθοδευσεις και δολιχοδρομιες του.
Παει ολο και πιο πισω και σκοπιμα και επιτηδευμενα την καταβολη των αναδρομικων των συνταξιουχων που δεν αποτελουν καποια νεα αυξησι αλλα ειναι το αγαρμπο κοψιμο των επικουρικων μηνιαιων συνταξεων μας σε χαρτζηλικι.
Ο εν λογω καταχρηστικα κυριος, ΜΗ σεβομενος τους Καταματωμενους συνταξιουχους και το γηρας τους, ολο και για καποιον νεο λογο, αναβαλει την αποκαταστασι και την αποδοσι των φαγωμενων επικουρικων συνταξεων μας, εστω και απο την αδικη αποφασι Οκτωβριου του Συμβουλιου της Επικρατειας,
και την εντολη να αποδοθουν αμεσα τα μικρα και ολιγα ποσα που επιδικασε.
Κι ομως ο αθεοφοβος Βρουτσης αυτα τα κλεμμενα χρηματα που αποτελουν κλεμμενα χρηματα, εκεινος τα αποκαλει χωρις καμμια ντροπη ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
Εκμεταλλευεται εδω και ενα ολοκληρο χρονο αυτη την αδικια και την αποκαλει αναισχυντα ως ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
Και ενω οι συνταξιουχοι λογω γηρατος ολο και μειωνεται ο αριθμος τους, ο χαιρεκακος Βρουτσης αυτο το χαιρεται και το πανηγυριζει, ενω ο αλλος εκεινος ο εγκαθετος της Χριστιανομαχου Κυβερνησης του Νεονερωνα Μητσοτακη, ο αξιοθρηνητος ΤΣΟΔΡΑΣ κλαιει μπροστα στις καμερες γιατι εφυγαν απο τη ζωη οι "πατεραδες και οι μανναδες του.
Μα αυτο ακριβως θελει και επιθυμει η Κυβερνησι να μειωνονται ολο και περισσοτερο οι συνταξιουχοι για να μην απαιτουν τα κατακλεμμενα χρηματα των συνταξεων μας.
Ενω η αποφασι του ΣΕ διεταξε την καταβολη τους εντος τετραμηνου, δηλαδη μεχρι τον Απριλιο, μετα τα μετεφερε για τον Ιουνιο, εν συνεχεια τα πηγε στον Αυγουστο και σημερα Σαββατο 26 Απριλιου τα πηγε τον OKTΩΒΡΙΟ.
Εσκεμμενος και μεθοδευμενος Καθαρος εμπαιγμος και γελωτοποιηση των συνταξιουχων.
ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ καθαρη.
Εμφανεστατη φαυλοτητα και απατη. 
Ενω σκορπισαν τα δημοσια χρηματα στα καναλια και στα κομματα και αλλου σαν πλατανοφυλλα, συνεχεια αναβαλλει τα αναδρομικα των επικουρικων, ενω αυτα αποτελουν το καταφαγωμα των επικουρικων συνταξεων μας.
Ντροπη Βρουτση και Μητσοτακη, που δεν σεβεστε τους Καταματωμενους Συνταξιουχους και αυτο το αποδεικνυετε λογοις και εργοις, ενω προσπαθειτε να εμφανιζεσθε οτι τους προστατευετε.
Ετσι, ωμα και απροκαλυπτα με υφος βαρβαρο και σαδιστικο.
Ομως ας γνωριζουν οι ααθεοφοβοι πολιτικοι της Δεξιας, οτι η Νεμεσις ερχεται και θαναι πολυ σκληρη απεναντι τους. 

1 σχόλιο:

  1. Ισως να ζορίζονται γιατί έχουν να θρέψουν και τις διάφορες φυλές της γης που έχουν έλθει παράνομα στην Ελλάδα μας, με ευθύνη βεβαίως της πολιτικής των κυβερνώντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου