Τρίτη 21 Απριλίου 2020


Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.
Τα ΜΑΤ της Νεας Δημοκρατιας διαλυουν την περιφορα του Επιταφιου στον αγιο Νικολαο Κορυδαλλου.

5 σχόλια:

  1. Με τους οπαδους του ΠΑΟΚ μονο μια προσαγωγη. Τους Χριστιανους ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'ότι διαβάζω, το βίντεο με τα παόκια είναι του 2015. Εφόσον δεν υποβληθεί μήνυση εντός τριμήνου από το συμβάν, δεν μπορείς να κινηθείς δικαστικά. Ο εισαγγελέας, λέει, παρενέβη με πέντε χρόνια καθυστέρηση! Για τους χιλιάδες βανδαλισμούς ορθόδοξων ναών και νεκροταφείων, που ειδικά στα νησιά του Αιγαίου γίνεται χαμός, κανείς εισαγγελέας δεν παρενέβη.
      Υπάρχει και βίντεο από τα Εξάρχεια, που οι Ρόμπακοπ τρέπονται σε φυγή, χωρίς να ασκήσουν βία, μετά από απαίτηση αναρχοαυτονομων. Στο Μακελειό του Χίου μπορείς να το δεις. Ούτε νταηλίκι, ούτε γκλομπ, ούτε κρότου-λάμψης, ούτε προσαγωγές. Μόνο κουκούλες full face και την ουρά στα σκέλια. Εκεί όντως συνέβη αυτό που λες. Και δεν είμαι Πάοκ.

      Διαγραφή
  2. Ναι, αλλά...
    Η αριστερή εκκλησιομαχία είναι χειρότερη!
    Οπότε είναι σαν να ευνοείται χωρίς να το θέλετε την αριστερή εκκλησιομαχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει "αριστερή" και "δεξιά" εκκλησιομαχία. Το ιστολόγιο καυτηριάζει τα πεπραγμένα της ΝΔ. Αν γίνονταν επί Σύριζα θα έκανε το ίδιο. Για πρώτη φορά δεν πήραμε το Άγιο φως στα σπίτια μας και εσείς πολιτικολογείτε. Εφόσον ο Σύριζα στήριξε την καραντίνα, ακριβώς τα ίδια θα έκαναν κι αυτοί αν κυβερνούσαν.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι πολιτικολογία ανώνυμε 1:28 μμ η αληθινή σύγκριση. Είναι δούλεμα του μυαλού που μας έδωσε ο Δημιουργός μας. Αν εσύ δεν μπορείς να συγκρίνεις σωστά τόσο φανερά πράγματα, έχεις εσύ το πρόβλημα.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου