Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Ξερετε οτι στις 11 Μαρτιου 2020 με το νομο 4675 ψηφισαν ως ποινικο αδικημα την αρνησι του εμβολιου-τσιπ που ετοιμαζουν να μας βαλουν υποχρεωτικα. Ο Νομος του Ιπποκρατη απαγορευει την υποχρεωτικη χορηγησι εμβολιου και καθε φαρμακου χωρις την εγκρισι του ασθενους. Αυτοι ομως οι Φαυλοκρατες Θεομαχοι Τυραννοι θα φερουν τα πραγματα σε αδιεξοδα. Μην τους αφησουμε. Ξεσηκωθειτε να αντιδρασετε και να τους αποδοκιμασετε, αλλοιως εμεις οι ιδιοι θα βαλουμε τις αλυσιδες στα χερια και στα ποδια μας. Φτανει πια και μεχρι εδω, Ξεσηκωθειτε και Επαναστατειστε.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ.
ΕΙΝΑΙ  ΧΟΥΝΤΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ 
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ 
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. 
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Ξερετε οτι στις 11 Μαρτιου 2020 με το νομο 4675 ψηφισαν ως ποινικο αδικημα την αρνησι του εμβολιου-τσιπ που ετοιμαζουν να μας βαλουν υποχρεωτικα;
Ο Νομος του Ιπποκρατη απαγορευει την υποχρεωτικη χορηγησι εμβολιου και καθε φαρμακου χωρις την εγκρισι του ασθενους.
Αυτοι ομως οι Φαυλοκρατες Θεομαχοι Τυραννοι θα φερουν τα πραγματα σε αδιεξοδα. Μην τους αφησουμε.
Ξεσηκωθειτε να αντιδρασετε και να τους αποδοκιμασετε, αλλοιως εμεις οι ιδιοι θα βαλουμε τις αλυσιδες στα χερια και στα ποδια μας.
Φτανει πια και μεχρι εδω,
Ξεσηκωθειτε και Επαναστατειστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου