Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

makarios aystralias9
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Σε μια αγορά ακινήτου εκατομμύριων δολλαρίων με μοναδική θέα την Όπερα του Σίνδεϊ, προέβη πρόσφατα η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.
Πρόκειται για ένα πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στον 23ο όροφο του ανακαινισμένου κτιρίου "The Georgia",  που θεωρείται μια από τις πιο περιζήτητες boutique πολυκατοικίες.
Το διαμέρισμα των 346 τ.μ. διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρια μπάνια, πολυτελής κουζίνα και σαλόνι, δύο θέσεις πάρκινγκ, ενώ στο κτίριο υπάρχει και εσωτερική πισίνα.
Η αξία της κατοικίας ανέρχεται στα 6.500.000 αυστραλιανά δολλάρια, και αγοράστηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019 με ιδιοκτήτη το Consolidated Trust της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.
Παρόλο που δεν έχει γνωστός ο σκοπός της εν λόγω αγοράς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μελλοντική κατοικία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. 
Πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι "η Ιερά Αρχιεπισκοπή δεν μας χωράει πια. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων μας, έχουν αυξηθεί οι ανάγκες μας".
Με την αγορά της εν λόγω κατοικίας σε μια από τις ακριβότερες περιοχές του Σίνδεϊ, δείχνει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είναι διατεθειμένος να δώσει έναν νέο αέρα ανανέωσης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κυρός Στυλιανός, ζούσε σε ένα σπίτι των 85 τ.μ. στο Botany Bay 13χλμ. νότια της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Σίδνεϊ.
ktirio 1Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η κατοικία της Αρχιεπισκοπής

6 σχόλια:

  1. ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΜΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΜΟΥ
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡ ΙΕΖΕΚΙΗΛ
    δυστυχως ο μακαριος αρχισε με απερισκεπτεσ ενεργειες περι των οποιων
    ο ιερομ δαμασηνος καρυωτης κελλιον φιλαδελφου περιγραφει λεπτομερως
    η ιστοσελιδα του ειναι ΑΘΩΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΥ και ευχει ευρετηριον των αρθρων του το συγκεκριμεν ειναι φεβρ 2020
    θερμα συγχαρητηρια δια την ενημερωσην σασ καλη τεσσαρακοστη
    μοναχος αβερκιος αγιον ορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου σε λένε Αβέρκιο γιατι το δημοσιεύεισ ανώνυμα; Επώνυμα απο ποιο μοναστηρι ή κελλι είσαι; Ειδάλως το ιδιο προσωπο γραφει ολα τα σχολια.
      Επώνυμα αν θεσ οτι λεσ να ειναι εγκυρο...

      Διαγραφή
  2. Ο εκλεκτός του Βαρθολομαίου. Δεν περίμενε να περάσουν 6 μήνες από τον διορισμό του και την έκανε την βουτιά. Απίστευτο ακούγεται, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Υποκρισία και πτωχεία . " Είμαι φτωχός και θα παραμείνω φτωχός" , έλεγε και μας δούλευε..! Το μπαλόνι ξεφούσκωσε γρήγορα. Να τα μαζεύει και να φύγει πριν τον ρίξουμε στον ωκεανό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ Ο ΟΟΠΟΙΟΣ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΤΑΣΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν νεώτερα για όποιον ενδιαφέρεται... Την απόφαση, λέγεται, για την αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας την πήρε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Στυλιανός , τον Μάρτιο του 2019 (!!!!),και έτσι ο Μακάριος, που διώχθηκε από την Κρήτη, για ευρέως γνωστά σοβαρά ηθικά αμαρτήματα είναι αθώος του αίματος...Δυστυχώς χάθηκε και το ελάχιστο ίχνος ντροπής. Να τον χαίρονται οι εκλέκτορες που τον ψήφισαν κατ΄εντολή του Βαρθολομαίου. Αίσχος Αίσχος Αίσχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή και εμείς εχουμε ακούσει οτι διώχθηκε απο την Κρήτη λόγω ηθικῶν. Για το φανάρι γνωρίζουμε, ακούσαμε και διαβασαμε στο ιστολογιο Καλάμι για ηθικά με Τούρκο. Αν γνωρίζετε για την Κρήτη τι συνέβη να μας πείτε.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου