Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ελληνικέ λαέ, δες πως σε δουλεύει ο Κούλης! (βίντεo)

Ομιλεί ο Κούλης!
«Θέλω λοιπόν να το πω και από δω πέρα ξεκάθαρα. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχτούμε τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών [σε αυτό το σημείο κάποιοι, πιθανότατα βαλτοί, αρχίζουν τα χειροκροτήματα και εν μέσω των αυξανόμενων χειροκροτημάτων ο Κούλης συνεχίζει να λέει], με μόνιμη παρουσία προσφύγων και μεταναστών ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και της τοπικής οικονομίας.»
Δηλαδή τους είπε ότι όντως θα τους επιβάλει μόνιμη παρουσία λαθροεποίκων η οποία ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από αυτό που μπορούν να αντέξουν ως κοινωνία, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από αυτό που μπορούν να αντέξουν. Το «μεγαλύτερη» και το «πολύ μεγαλύτερη» το κρίνει ο Σόρος, η Μέρκελ, ο Ερντογάν, ή Μπίλντερμπεργκ και όποιος άλλος, στον οποίο ο Κούλης έχει παραδώσει τα κλειδιά.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΖΑ [συγνώμη αλλά έτσι μας βλέπει διότι δεν του αφήνουμε και περιθώρια] ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ! ενώ κάποιοι άλλοι απλά παρακολουθούσαν άπραγοι και κανείς δεν σηκώθηκε να διαμαρτυρηθεί και να τον πετάξει έξω σηκωτό.
Λοιπόν; Τι να σου κάνει και ο Κούλης όταν βλέπει ότι κυβερνά τέτοια ζα; Μιλάμε για ζα πρώτης τάξεως, η παιδική χαρά του κάθε Κούλη, του κάθε Alexis και του κάθε Soros. Τέτοια αποβλάκωση; Τέτοια τυφλαμάρα; Τέτοια επιτυχία της νεοταξικής και εθνομηδενιστικής προπαγάνδας; Και με συγχωρείτε που εκφράζομαι έτσι αλλά δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτά που βλέπω και ακούω…


Και σημειωτέον, αυτά τα έλεγε από το 2017. Για να πάψει επιτέλους η ύποπτη καραμέλα ότι η ΝΔ δεν ήξερε ή ότι βρέθηκε απροετοίμαστη με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού. Πρόκειται περί σχεδιασμένης (χωρίς τον ξενοδόχο) επιχείρησης την οποία γνώριζε από τότε.
Φαίη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου