Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Δραματικές εξελίξεις στην Πάτρα…

Οι σχισματικοί, γνωρίζοντας ότι την Πέμπτη το πρωί θα έβρισκαν μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών διαμαρτυρόμενους πιστούς, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους σήμερα το απόγευμα.
Τους εντόπισαν πιστοί Πατρινοί οι οποίοι έκαναν σποραδικούς ελέγχους σε περίπτωση που εμφανιστούν εκτός προγράμματος. Υπήρχε μία υποψία ότι θα άλλαζαν το πρόγραμμα δεδομένου ότι έβρισκαν κλειστές πόρτες και το άλλαζαν συνέχεια. Επίσης, όλες αυτές τις ημέρες χρησιμοποιούσαν την ίδια βάση, ξενοδοχείο στην Ιτέα, απ’ όπου θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν παραλλαγές.
Γύρω στις 17:30 σήμερα το απόγευμα, Πατρινοί βρέθηκαν στον Ναό και εντόπισαν τους σχισματικούς, Εκείνη την ώρα πέρασε τυχαία και ο κ. Ζορμπαλάς, ο οποίος βρήκε τον εφημέριο του Ναού π. Σκιαραδέση να κάνει ξενάγηση στους σχισματικούς. Εκείνη την στιγμή βρισκόντουσαν μάλιστα μπροστά στην Τίμια Κάρα του Αγίου Ανδρέα.
Και ενώ οι σχισματικοί τραβούσαν βίντεο και έβγαζαν φωτογραφίες για να αναρτήσουν στο διαδίκτυο, ξεκίνησε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του κ. Ζορμπαλά και του εφημέριου, ο οποίος ξεναγούσε τους σχισματικούς σα να μην συμβαίνει τίποτα. Η διένεξη κράτησε αρκετή ώρα και μάλλον οι σχισματικοί θα πρέπει να τραβήξουν καινούρια βίντεο.
Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα μας τις μεταφέρει ο κ. Ζορμπαλάς στην συνάντηση που θα γίνει αύριο, έτσι ώστε να διατρανώσουν οι πιστοί ότι δεν συμφωνούν με την αναγνώριση των σχισματικών.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 06:ΟΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΟΡΘΟΔΞΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ. ΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου