Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΙΔΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ .....ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΙΤΕΣ....Πως θα παη ο ασχετος, ο αμοιρος και ανερματιστος στην Αμερικη, με τι εφοδια πνευματικα; Στη ζωη του δεν εκανε ουτε ενα κηρυγμα και τι θα παη να κανη εκει στην Αμερικη που θαπρεπε να σταλη ενας Ιωαννης Χρυσοστομος; Μαλλον μονο για τα αργυρια θα παη, για να οργανωση την συλλογη αργυριου και χρυσιου, για να στελνη, οπως γραφει και το Καλαμι, στο ....ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΦΑΝΑΡΙ. Κατι ξερει το Καλαμι που βγαινει στην Αμερικη περισσοτερο απο μας.

ΙΔΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ .....ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΙΤΕΣ....

Πως θα παη ο ασχετος, ο αμοιρος και ανερματιστος στην Αμερικη, με τι εφοδια πνευματικα; 
Στη ζωη του δεν εκανε ουτε ενα κηρυγμα και τι θα παη να κανη εκει στην Αμερικη που θαπρεπε να σταλη ενας Ιωαννης Χρυσοστομος; 
Μαλλον μονο για τα αργυρια θα παη,  για να οργανωση την συλλογη αργυριου και χρυσιου, για να στελνη, οπως γραφει και το Καλαμι, στο ....ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΦΑΝΑΡΙ.
Κατι ξερει το Καλαμι που βγαινει στην Αμερικη περισσοτερο απο μας.

2 σχόλια:

  1. To video τί δείχνει; Σε ποιό ναό έχει πάει ο Ελπιδοφόρος;
    Κατάλαβε κανείς για να μας πεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως αναφέραμε τίποτα δεν γίνεται τυχαία από τον σοφό μας Πατριάρχη. Διότι όπως ο ίδιος τόνισε στον Εσπερινό της Κυριακής των Μυροφόρων στον Πατριαρχικό Ναό οι δύο νεοκλεγέντες Αρχιεπίσκοποι θα επανασυνδέσουν τις χώρες αυτές με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ήταν οι καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να έχουμε για τις δύο αυτές Αρχιεπισκοπικές θέσεις, όπου τα τελευταία χρόνια ταλανιζόντουσαν με διάφορα εκκλησιαστικά προβλήματα.

    https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/i-moni-trikorfou-gia-tin-eklogi-archiepiskopon-amerikis-kai-afstralias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου