Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ανακηρυχθηκε "αγιος" ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ; Γιατι οχι; Στην Παναιρεσι ολα ειναι δυνατα. ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ.


Στην εποχη της Παναιρεσης του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ολα να τα περιμενετε.
Μην εκπλητεσθε, λοιπον.
Oι Οικουμενιστες τρελλαθηκαν...

           Tον γνωριζετε;




Ειναι ο  νεος "αγιος" της Ρωσικης εκκλησιας του Οικουμενιστου πατριαρχου πασων των Ρωσιων Κυριλλου.
Και το ονομα αυτου;
 Γρηγοριος Ρασπουτιν.
Ζουμε στην εποχη του Αντιχριστου ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
Βαλτε τον στα ....εικονισματα σας!!!! 

19 σχόλια:

  1. Πότε έγινε, έχετε κάποια παραπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιες πληροφορίες που ρίχνουν επιπλέον φως στο θέμα που προβάλετε

    http://apologitikaa.blogspot.gr/2018/03/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε?Μάλλον πρωταπριλιάτικο αλλά απο την άλλη ...
    Χμ! Πηγή: Ρασπούτιν: Το διαβόητο «μόριο» της Τσαρικής Ρωσίας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/84169/%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CE%BC%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1
    Διαβαζω:" ....διασώζεται σε φορμόλη και το φερόμενο ως δικό του ...."κτλ

    Μη μας πείς ότι ... θα το εκθέσουν σε λαϊκό προσκύνημα ! Αλλά με την νέα εποχή και τους " αγίους " της και γιατί όχι ? Εδώ μέχρι και συλλείτουργα με ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες παρακαλώ "επισκοπίνες"
    και " πέρα βρέχει " ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μαρτύριον του είναι απο μόνο του ένα θαυμαστό σημείο. Ότι είναι μάρτυρας είναι αδιαμφισβήτητο αν κρίνουμε απο την δολοφονία του και ετεροχρονισμένα την δολοφονία των Τσάρων και έπειτα την επιβολή των αθέων Μπολσεβίκων. Υπάρχει σύγχρονος μακαριστός άγιος Γέρων ο Στάρετς Νικόλαος Γκουριάνωφ όπου μαρτυρεί για την αγιότητα του Ρασπούτιν. Αυτό και αν είναι θαύμα. Ένας άγιος Γέρων να αποκαλύπτει την αγιότητα και την αδικία που επισυμβαίνει κατά τινάς αμφιλεγόμενης προσωπικότητας. Βέβαια αν μελετήσετε τι χαμός έγινε μόλις εδολοφονήθη απο Κλήρο και Λαό... όταν του έκαναν ανακομιδή και ότι το λείψανο του ευωδίαζε και παρέμεινε άφθαρτο και εις πείσμα αυτού τον κάψανε οι Μπολσεβίκοι, τότε θα υποψιαστείτε πολλά. Και αυτό ο Γέρων Νικόλαος το μαρτυρεί εξ αιτίας προσωπικών αποκαλύψεων που είχε. Τα θαύματα του Ρασπούτιν είναι αναρίθμητα εν ζωή, αλλά το μεγαλύτερο ήτο ότι δεν άφηνε τον διάδοχο του Θρόνου τον Τσάρεβιτς Αλέξιο να πεθάνει απο αιμοραγία. Και αυτό το μαρτυρούν φίλοι και εχθροί και ιατροί της τότε Τσαρικής οικογένειας. πηγη https://apologitikaa.blogspot.gr/2018/04/blog-post_83.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ρασπούτιν Δεν δολοφονήθηκε για την ορθοδοξία ωστε να αγιάσει αγαπητέ,ανεξαρτήτως αμαρτιών... αλλά γιατί επηρέαζε το παλάτι και δια της Τσαρίνας, όλη την Ρωσία.
      Παρασάγκας η απόσταση
      Οσο για τα θαύματα.... ενημερωτικά σου γραφω
      θαύματα γίνονται και σε αιρετικούς
      Το Θαυμα στον πάσα άσχετο που δεν γνωρίζει σε ποιον απευθύνεται....το προκαλεί η πίστι του ανθρώπου και το έλεος του Θεού για πολλούς λόγους.

      Διαγραφή
    2. Περι θαυμάτων
      http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/01/blog-post_5.html
      http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/02/blog-post_74.html
      http://scripta---manent.blogspot.gr/2017/03/blog-post_756.html

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΡΝΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥ» ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Β΄
    Θα ήθελα να πληροφορήσω τον Ρωσσικό λαό, τον Τσάρο, την Τσαρίνα, τι ακριβώς πρέπει να συνειδητοποιήσουν.
    Αν τυχόν δολοφονηθώ απο κοινούς δολοφόνους, και ειδικότερα απο τους αδελφούς μου αγρότες, Εσύ, ο Τσάρος της Ρωσσίας, δεν έχεις τίποτα να φοβάσε για τα δικά σου παιδιά, θα βασιλεύσουν για εκατοντάδες χρόνια.
    Αλλά αν δολοφονηθώ απο Βογιάρους, ευγενείς, και αν χυθεί το αίμα μου, τα χέρια τους θα παραμείνουν μολυσμένα επειδή έχυσαν τον αίμα μου για 25 χρόνια, και έπειτα θα φύγουν απο την Ρωσσία.
    Αδελφοί θα σκοτώνουν [έπειτα] αδελφούς, και θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, και θα μισούν ο ένας τον άλλον, και για ακόμη 25 χρόνια δεν θα υπάρχει ειρήνη στην χώρα.
    Τσάρε της γής της Ρωσσίας, εάν ακούσεις τον ήχο του κουδουνιού που θα σου πεί ότι ο Γρηγόριος (Ρασπούτιν) έχει δολοφονηθεί, θα πρέπει να ξέρεις αυτό:
    εάν οι στενοί συγγενείς σας εμπλέκονται με τον θάνατό μου τότε κανένα απο τα παιδιά σου δεν πρόκειται να παραμείνει ζωντανό για περισσότερο απο δύο (2) χρόνια.
    (...)
    Ο Ρώσσος Τσάρος, θα σκοτωθείς απο τον Ρωσσικό λαό... τρείς φορές επί 25 χρόνια (για 75 χρόνια) θα καταστρέψουν τον Ρωσσικό λαό και την Ορθόδοξη Πίστη και η Ρ
    «Διαισθάνομαι ότι θα εγκαταλείψω τα εγκόσμια πρό της 1ης Ιανουαρίου το 1917ωσσική γή θα πεθάνει.
    Πρόκειται να σκοτωθώ. Δεν βρίσκομαι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς.
    Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, για να είστε δυνατοί, και να σκέφτεσε την ευλογημένη σου οικογένεια.»

    Γρηγόριος Εφήμοβιτς Ρασπούτιν

    πηγή https://apologitikaa.blogspot.gr/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Του Παναγιώτη Π. Νούνη

    Προκύπτουν εύλογα και λογικά μερικά ιδιαίτερα ερωτήματα απο το εν λόγω αντικειμενικό χειρόγραφο ντοκουμέντο του μάρτυρα Γρηγορίου Ρασπούτιν:

    Πως και με ποιόν τρόπο γνώριζε τα δύο μελλοντικά ενδεχόμενα (ένα θετικό και ένα αρνητικό) που καταγράφει προσωπικά στον φίλο του Τσάρο Νικόλαο; Πως και με ποιόν τρόπο γνώριζε, ότι επίκειται δολοφονική απόπειρα εναντίον του μερικούς μήνες πρίν και μάλιστα να προσδιορίσει με ακρίβεια, ότι δεν πρόκειται να είναι ζωντανός μετά την 1ην Γεννάρη του 1917;

    Όντως δολοφονήθηκε 29 Δεκεμβρίου 1916.

    Πως και με ποιό τρόπο γνώριζε ο Ρασπούτιν ότι ενδέχεται να τον δολοφονήσουν οι συγγενείς του Τσάρου και μάλιστα να περιγράψει με απόλυτη ακρίβεια ότι μετά απο 25 χρόνια απο την δολοφονία του οι εν λόγω δολοφόνοι του θα έφευγαν στην εξορία εκτός Ρωσσίας; Την επικείμενη δολοφονία του ενδέχεται να την πληροφορήθηκε. Αλλά ότι οι δολοφόνοι μετά απο 25 χρόνια θα επήγαιναν εξορία εκτός της Ρωσσίας, αυτό είναι κάπως εξαιρετικά δύσκολο να του ήτο με ακρίβεια γνωστό.

    Πως γνώριζε με τόση απόλυτη βεβαιότητα, ότι αν ο Ρασπούτιν ήτο θύμα δολοφονίας, απο συγγενείς του Τσάρου, ΟΛΑ τα παιδιά του Τσάρου θα ήτο θύματα του ίδιου φρικτού δολοφονικού εγκλήματος, και μάλιστα να το προσδιορίζει με τόση μαθηματική ακρίβεια, ότι θα λάβει χώρα ΣΧΕΔΟΝ δυό χρόνια μετά την δολοφονία του;

    Πράγματι ολόκληρη η Τσαρική Οικογένεια έχει δολοφονηθεί (17 Ιουλίου 1918) όντως προτού ολοκληρωθούν 2 χρόνια απο την επέτειο της δολοφονίας του Ρασπούτιν (29-30 Δεκεμβρίου 1916). Και αυτή ήτο η λιγότερη ακριβής προφητεία του.

    Πως ήτο τόσο σίγουρος ότι και ο Τσάρος θα δολοφονείτο απο τον λαό του, δηλαδή τους Μπολσεβίκους, και πως ακριβώς εγνώριζε την χρονολογική ακρίβεια όπου σχεδόν 75 χρόνια θα επιβάλλοντο οι Μπολσεβίκοι και θα ρίμαζαν την Εκκλησία και τους Χριστιανούς;

    Η κατακλείδα του Ρασπούτιν, προτρέπει και προετοιμάζει πνευματικά και ψυχολογικά την Τσαρική οικογένεια για την επικείμενη δική του δολοφονία, αφού είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι απο στιγμή σε στιγμή θα σκοτωθεί, αλλά κατ΄ουσίαν προειδοποιεί προφητεύει και προλέγει με κάθε ακρίβεια και το δικό τους τέλος. Το τέλος της Τσαρικής Μοναρχίας και το τέλος της Μεγάλης και Αγίας Ρωσσίας.

    ΕΡΩΤΗΜΑ: Αυτός ο άνθρωπος με το εν λόγω άκρως προφητικό ντοκουμέντο την επιστολή του προς τον Τσάρο ήτο ο διαβόητος «πορνοκαλόγερος» Ρασπούτιν ή ο ένσαρκος Διάβολος; Μα αφού ο Διάβολος, γνωρίζουμε, ότι δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ εξουσία να γνωρίζει το απώτερο και μακρυνό μέλλον. Το μέλλον το γνωρίζουν με κάθε ακρίβεια οι Φίλοι του Θεού.

    Συνεπώς, άραγε, μήπως πρόκειται και σωρούς απο λάσπη και μπάζα και σωρηδόν συκοφαντίες εξ αιτίας της πολυσήμαντης ισχυράς του προσωπικότητας και στενοτάτης φιλίας του με τους τελευταίους Τσάρους; Μήπως ήρθε ο καιρός να αποτινάξουμε τις εσφαλμένες μας βεβαιότητες;
    ΠΗΓΗ: https://apologitikaa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Διάβολος δεν ξέρει το μέλλον σίγουρα
      Ξέρει όμως πολύ καλά αυτά που έχει σχεδιάσει ο ίδιος να γίνουν εν προκειμένω αποκάλυψε στο πνευματικοπαίδι του Ρασπούτιν αυτά που ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και οχι το μέλλον
      δλδ την απόφαση για την δολοφονία του...
      όσο για τους μπολσσεβίκους, αυτό ήταν απλά αναγγελία για το τι έρχεται...
      Οι Εβραίοι είχαν θρονιαστεί 200 χρόνια πριν με τις Μασονικές στοές κλπ κλπ και η επανάσταση ήταν σχεδιασμένη...
      διάβαζε βιβλίο του Αλεξάνδρου Σολζενίτσιν - Μαζί 200 χρόνια

      Διαγραφή
    2. Επειδή είχε ανακατευτεί στο παλάτι, φοβόταν ότι θα τον σκότωναν όσοι είχαν ενοχληθεί. ΄Δεν ήταν προφητείες, προσπαθούσε προκαλώντας φόβο να αποφύγει το αναπόφευκτο.

      Διαγραφή
  7. Συνήθως η αγιότητα των αγίων είναι πανθομολογούμενη και δύσκολα υποκείμενη στην συκοφάντηση των μπολσεβίκων Έστω και έτσι νά είναι , μπορεί να αποκατασταθεί μια αλήθεια , γιατί όμως νά επιβληθεί μία αγιότητα κατόπιν εξέτασης αρχείων , δηλαδή μία αγιότητα που δυσκόλως ομολογείται ; Μακάρι ο άνθρωπος νά είναι δίκαιος και νά είναι αναπαυμένος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ


    Η Τσαρίνα και ο Τσάρος Νικόλαος θρύνησαν βαθιά την δολοφονία του Γέροντά και φίλου τους Μοναχού Ρασπούτιν. Οταν η Τσαρική οικογένεια φυλακίστηκε απο τους άθεους Μπολσεβίκους ο Τσάρος είχε μαζί του τον πολύτιμο θυσαυρό του που ήτο οι επιστολές και τα γράμματα του μ. Ρασπούτιν.

    Ο Τσάρεβιτς Αλέξιος, γιός του Τσάρου, ομολόγησε ότι ο προσωπικός φίλος και θεραπευτής του υπήρξε Άγιος Άνθρωπος.

    Ήδη από την ημέρα της δολοφονίας του Ρασπούτιν, αμέσως η Τσαρική οικογένεια οι οπαδοί και φίλοι τους, και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ρωσσίας τον ετιμούσαν ως άγιο Μάρτυρα.

    Μάλιστα η Τσαρίνα Αλεξάνδρα ένα μήνα μετά την αδίστακτη και άδικην δολοφονία του κυκλοφόρησε προσωπικά η ίδια ένα σημαντικό Βιογραφικό Σημείωμα και φυλλάδιο περί του Νεομάρτυρα Γρηγορίου Ρασπούτιν. Όπου έδιδε την δικήν της μαρτυρία ότι ο Ρασπούτιν ήτο «Άνθρωπος του Θεού», ότι αδίκως δολοφονήθηκε και ότι σύμφωνα με το βάναυσο μαρτύριό του πρέπει να ανακηρυχθεί αμέσως ως Άγιος Μάρτυρας.

    Η Τσαρίνα μας διδάσκει με ακρίβεια τις Μαρτυρολογικές και Αγιολογικές προϋποθέσεις. Γιατί άραγε ο Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος ανακηρύχθηκε ως άγιος Εθνομάρτυρας και ο Γρηγόριος Ρασπούτιν να μη είναι άγιος και μάρτυρας της Αγίας και Μεγάλης Ρωσσίας; Δεν μαρτύρησαν αμφότεροι για το έθνος και την πίστη τους;

    Απο την άλλη μεριά όμως οι δυνάμεις του Σκότους, όσοι μάχονταν κρυφά ή και φανερά την νόμιμη εξουσία της Μοναρχίας του Τσάρου, οι άθεοι και άθλιοι Μπολσεβίκοι και οι αντίχριστοι και αχρείοι Μασσώνοι, φρόντισαν για τα καλά να τον διασύρουν και να τον δυσφημίσουν με όλα τα κακά της διαβολικής φαντασίας τους.

    Μόλις μαθεύτηκε η δολοφονία του Ρασπούτιν ο Λαός της Εκκλησίας της Ρωσσίας, πλήθος κόσμου, έσπευσε μάλιστα εκεί στην παγωμένη τρύπα όπου έπνιξαν τον μάρτυρα για να λάβουν αγιασμό απο το νερό και το αίμα του.

    Την ίδια περίοδο ο Ρασπούτιν θαύτηκε κάτω απο την αγία Τράπεζα του ιερού Ναού του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ. Ως γνωστόν τα λείψανα των αγίων μαρτύρων θαύονται κάτω απο τα αλτάρια για να ανοικοδομηθεί ιερός Ναός. Μία ακόμη σοβαρή ένδειξη και απόδειξη της λαϊκής Ρωσσικής ευσέβειας και πίστης για τον Νεομάρτυρα Γρηγόριον.

    Ο Λαός της Εκκλησίας της Ρωσσίας δεν γνώριζε ποιός είναι ο δίκαιος άνθρωπος ο Άγιος και ο Μάρτυρας, αλλά γνώριζαν οι «αμερόληπτοι» δημοσιογράφοι και οι «έντιμοι» πολιτικοί της εποχής, όπου ήτο και οι φανατικότεροι εχθροί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Ρασπούτιν;

    Μάλιστα υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες, όταν ανοίχθηκε το φέρετρον του Ρασπούτιν, απο διαταγές της προσωρινής Ρωσσικής Κυβέρνησης, μετά απο ένα χρόνο απο την στυγερή δολοφονία του, το σώμα του ήτο άφθαρτο και ευωδίαζε. Πρίν κατακάψουν ολότελα το λείψανό του ευλαβείς Χριστιανοί επρόλαβαν και απέκοψαν τμήματα απο το μαρτυρικό λείψανό του.

    Τότε δώθηκε και η ανίερη διαταγή το σώμα του «πορνοκαλόγερου» να καεί στην πυρά για να μη μείνουν ίχνη και αποδείξεις για την αγιότητα του μαρτυρίου του.

    Ωστόσο, μαρτυρούνται, αναφέρει η βιογραφία του πολλά άλλα θαύματα που επετέλεσε ο Ρασπούτιν εν ζωή και άλλα πολλά μετά θάνατον. Σημειώνονται και άλλα ενδιαφέροντα χαρίσματα που έλαβε απο τον Θεό.

    Του Παναγιώτη Π. Νούνη

    https://apologitikaa.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ να γίνει έρευνα για την ζωή του μοναχού Γρηγορίου Ρασπούτιν και αν τον συκοφάντησαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όμως οι σύγχρονοι άγιοι εν ζωή ίσως μπορούν να διακρίνουν την πλάνη από την αλήθεια σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο. Το βλέμμα του είναι υπερβολικά άγριο, δεν έχει ούτε γλυκύτητα, ούτε αυστηρότητα , αλλά αγριότητα. Ακόμη και ο άσχημος εξωτερικά άνθρωπός με τα μυστήρια της εκκλησία προσλαμβάνει στην μορφή του κάτι από την γλυκύτητα του Χριστού. Τον Αντίχριστο που θα μοιάζει με τον Χριστό θα τον ξεχωρίσουν οι πνευματικοί άνθρωποι από το βλέμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζω στην el.wikipedia.org : " .... Οι πνευματικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν σε ηλικία 18 ετών σε μοναστήρι, όπου μυήθηκε στη διδασκαλία των «Μαστιγουμένων», μίας αίρεσης, τα μέλη της οποίας ονομάζονταν επίσης και πειθαρχούμενοι, κουκουλοφόροι ή δερόμενοι και οι οποίοι μαστιγώνονταν για λόγους μετανοίας ή εξιλέωσης. Διαστρεβλώνοντας τα κηρύγματα της αίρεσης αυτής, ο Ρασπούτιν διατύπωσε δικό του δόγμα, σύμφωνα με το οποίο η σεξουαλική εξάντληση ήταν το καλύτερο μέσο για να φθάσει ο πιστός στην κατάσταση της «θείας αταραξίας», ώστε να βρεθεί πιο κοντά στον Θεό.

    Έφυγε από το μοναστήρι πριν γίνει μοναχός και επέστρεψε στο χωριό του, όπου παντρεύτηκε το 1889 και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Τελικά, όμως, εγκατέλειψε το σπίτι και την οικογένειά του το 1901 για να γίνει προσκυνητής και πέρασε μεγάλο διάστημα περιπλανώμενος φτάνοντας μέχρι το Άγιο Όρος ...."

    Διαβάζω και αναρωτιέμαι . Οι νέο Νικολαΐτες , οι «Μαστιγουμένοι» ανώμαλοι στην "νέα εκκλησία " του αντίχριστου , οι ομοφυλόφιλοι
    "επίσκοποι" και " επισκοπίνες " θα κάνουν λιτανεία την μπούστα του αγίου τους ? Τι μπάζα πιάνει το Μπουρανί η γιορτή του φαλλού που επιβιώνει από την αρχαιότητα στον Τύρναβο μπροστά σε μια τέτοια λιτανεία .... Τι μπάζα πιάνει το Gay Pride μπροστά στο παλαμάρι του Ρασπούτιν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από το Ρωσικό Ορθοδοξο Πατριαρχείο κίνηση τέτοια για αγιοποίηση του Ρασπούτιν, δεν νομίζω να υπάρχει, εκτός αν γνωρίζει κάποιος κάτι επίσημο να μας το παρουσιάσει. Τώρα αν καποιοι, που συμπαθουν τον Τσαρο κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση να ωραιοποιήσουν τα πάντα που αφορούν την ζωη του Τσάρου, είμαι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσο για τα επιχειρήματα υπέρ της αγιότητας του Ρασπούτιν , ένα ερώτημα και μόνο . Οι διδαχές του ήταν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ορθόδοξες ή ήταν αιρετικός ?Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο κριτήριο που αν λείπει ( πχ περίπτωση Ωριγένη ) ούτε το υπέρ της Πίστεως μαρτύριο , ούτε ο ευσεβής βίος , ούτε τα θαύματα πρίν ή μετά την θανή λένε τίποτα .

    Οπως οι καλόγριες δέχθηκαν όπως αναφέρει η παράδοση τον ληστή ως προφήτη έτσι ίσως με καλή πίστη τον δέχθηκαν και οι Τσάροι πάνω στην απόγνωση τους για την ασθένεια του διαδόχου . Ναι ήταν το Τσαρικό ζεύγος ελέω Θεού μονάρχες πλήν όμως δεν ήταν ΉΔΗ ΘΕΟΥΜΕΝΟΙ αλλά και να ήταν δεν λέει τίποτα μα τίποτα . Και ο Ωριγένης είχε την τιμή αγίων της εποχής του .Και ?

    Οσο για τα περί προφητειών και θαυμάτων ... . Η θεολογία του μπούτσου και του κώλου επικρατεί στις τάξεις των ομοφυλόφιλων επισκόπων και επισκοπίνων είναι του σατανά και προβάλει τους εκλεχτούς του σατανά. Και ο σατανάς προφητεύει και ο σατανάς ποιεί τέρατα και σημεία και μάλιστα στίς έσχατες μέρες μας . Οχι μόνο η ράβδος του Μωυσή αλλά και των μάγων του Φαραώ έγιναν φίδια και για την έχουσα Πνεύμα πύθωνα προφήτη ομιλεί η Αγία Γραφή . Ανευ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και επί μαρτυρούμενης αίρεσης πνεύμα πύθωνα και σημεία του σατανά .

    Πρόσφατα είχα ένα διάλογο με έναν που αφενός επιχειρηματολογούσε κατά του παπικό δόγματος της " άσπιλου συλλήψεως " πλήν όμως είχε πάει προσκυνητής στον ναό της " άσπιλου συλλήψεως " στην Λούρδη τον γνωστό για τα θαύματα καθώς έλεγε και συνέχιζε ..." Ε και αυτοί οι αιρετικοί είναι Χριστιανοί ... και το πήγαινε και παραπέρα ότι αγιάζουν αιρετικοί όντες και να τα θαύματα κτλ ώς απόδειξη .

    Αν τα " θαύματα και οι προφητείες " του Ρασπούτιν σας πείθουν ... άντε και προσκυνήστε το λείψανο του Αγίου σας και λητανεύστε το και άντε και γ...... μέχρι σεξουαλική εξάντλησης αφού κατά τις διδαχές του είναι το καλύτερο μέσο για να φθάσει ο πιστός στην κατάσταση της «θείας αταραξίας», και να βρεθεί πιο κοντά στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ θεό ΣΑΣ .

    Και αν δεν σας αρέσει " γλυκούληδες " το αντε και γ...... μέχρι σεξουαλική εξάντλησης τότε γιατί προβάλετε σαν ΑΓΙΟ έναν που στη θεωρία και πράξη το συνιστά σαν δρόμο θέωσης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλά διαβάζω " ... ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ .... " μακάρι λάθος να κατάλαβα . Και αν λάθος κατάλαβα συγνώμη ΑΛΛΑ ίσως τζάμπα να κολάζομαι με υποψίες.. Αλλά δεν είναι ποιό σωστό οι παρεξηγήσεις να επιλύονται και οι καταστάσεις να ξεκαθαρίζονται ?

    Διαβάζω " ... ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ .... "
    Λοιπόν δεν θα θυμηθώ για να αραδιάσω τα ονόματα κληρικών ...επισκόπων και αρχιμανδριτών που δολοφονήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε όργια και στις σχετικές ανακρίσεις και μαρτυρίες που τους αφορούν . Είναι μάρτυρες όλοι αυτοί γιατί δολοφονήθηκαν ?

    Χμ!Επεσαν αγωνιζόμενοι τον "καλό αγώνα " και είναι μάρτυρες ?

    Δεν είναι βάσιμη η υποψία οτι είναι μάρτυρες και άγιοι , οι τιούτοι , μόνο για όσους , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ επαναλαμβάνω είναι θιασώτες της άποψης ότι " η σεξουαλική εξάντληση είναι το καλύτερο μέσο για να φθάσει ο πιστός στην κατάσταση της «θείας αταραξίας» ώστε να βρεθεί πιο κοντά στον Θεό.

    Δεν είναι μάρτυρες μόνο για τους συγκυλιστές του ιδίου με αυτούς φρονήματος ?.Οι ομόφρονες με αυτούς θα Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον για να βρουν την υποσημίωση της υποσημείωσης στην ερμηνεία του φραμασόνου του Ανίερου Πηδαλίου και να αθωώσουν τους ομοϊδεάτες τους .Οι ομόφρονες με αυτούς θα εξαντλούσαν κάθε επιχείρημα για να τους προβάλουν σαν αδικημένους και αγίους

    Μέ ολη την τιμή που τρέφω στο πρόσωπο σας , στους αγώνες σας και στην διαδρομή σας κύριε θεολόγε Παναγιώτη Νούνη σας ζητώ να λύσετε κάθε παρεξήγηση και να μας ξεκαθαρίσετε οτι αναθεματίζεται τους Νικολαίτες και να αναθεματίσετε τον Ρασπούτιν και να μετανοήσετε δημόσια και πανηγυρικά για το υπερ αυτού δημοσίευμα σας .

    Οσο για την υπόθεση συγκυλισμού ή ότι άλλο είναι στην Κύπρο θεός ξέρει αν όντως συντρέχει ή όχι η αμαρτία . Θεός επίσης ξέρει αν όντως συντρέχει και η εν λόγω πορνική αίρεση .

    Αλλά στον οικουμενιστικό κατήφορο η ανοχή και η συγκάλυψη απέναντι σε ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι βέβαια κατρακύλα πλήν όμως κατρακύλα που δεν συγκρίνεται με τίποτα με την αγιοποίηση του Ρασπούτιν .

    Οθεν παρακαλώ δημόσια ρητά και κατηγορηματικά ξεκαθαρίστε την θέση σας και μακάρι λάθος να κατάλαβα . Και αν λάθος κατάλαβα συγνώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για όσους έχουν την απόρροια πως συνδέονται πρόσωπα και δημοσιεύματα και το πρόσωπο του Παναγιώτης Νούνη διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στο δημοσίευμα στο facebook " Παναγιώτης Νούνης Μάλλον είναι επειδή την ζώ έντονα! Ενδέχεται να πάρω, λέτε, και κανένα Νομπέλ περιγραφικής Τέχνης εκ της απόκοσμης-εκκοσμικευμένης Εκκλησιάζουσας Πολιτικής και Δικαστικής δυσοσμίας μας; Αγαπητέ κ. Κύπρο το ζήτημα της προσωπικότητας του νεομάρτυρα Γρηγορίου Ρασπουτίν, δεν το θίγω καθόλου τυχαία. Μερικοί φαντασιώκοποι που ζούν στην κοσμάρα τους με μέφονται επ αυτού. Ρίξτε μια ματιά όμως στα εν λόγω κείμενα μου και θα δείτε την άμεση συσχέτιση και διασύνδεση των ζητημάτων...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και συνεχίζει σε άλλη δημοσίευση " Μια σκοτεινή υπόθεση όπου δεν συμπλήρωσε ακόμη το κύκλο της, ούτε κάν έκλεισε με Εκκλησιαστικό τρόπο, είναι η εν Κύπρω «άσεμνες σεξουαλικές επιθέσεις» ή άλλως πως οι ανήθικες ρασπουτινιές του πλανεμένου Μοναχού Ιωσήφ του Βα(λ)τοπεδινού εις την Πάφον. Είναι επίσης οι σωρηδόν ψευδοπροφητείες του όπου διέσπειρε σκόπιμα εν Κύπρω την θρησκόληπτη φοβία. Είναι ωστόσο οι αρκετές κακοδοξίες και πλάνες του όπου διεκήρυττεν απο ακατάσχετη φλυαρία και θεολογική ασχετοσύνη. Εξάπαντος το δέντρο ( ο Ιωσήφ) κρίνεται και απο τους καρπούς του (Μητροπολίτην Λεμεσού κ. Αθανάσιο, Μητροπολίτην Καλαμαριάς Ιουστίνο, Αρχιμανδρίτη Ισαάκ, Ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ, κ.λπ.)."

    Διαβάζω και διερωτώμαι : Δεν υπάρχουν μαρτυρίες για τον Μοναχό Ιωσήφ ότι αυτό μαστιγώνονταν για λόγους μετανοίας ή εξιλέωσης?
    ? Η μήπως δεν αληθεύουν οι μαρτυρίες για άσεμνες σεξουαλικές επιθέσεις
    για αιρετικές διδασκαλίες όπως πχ των μη εξεικονισμένων εμβρύων
    Δεν ήταν λέτε εκ των «Μαστιγουμένων», της αίρεσης, τα μέλη της οποίας ονομάζονταν επίσης και πειθαρχούμενοι, κουκουλοφόροι ή δερόμενοι ?
    Του σατανά είναι ο Ρασπούτιν , του σατανά και ο Ιωσήφ .
    Τού σατανά και όποιοι αν και ξέρουν την αίρεση τους τους προβάλουν σαν αγίους .

    Οσο για τον Παπά Στυλιανό άν εκ φιλανθρωπίας ανάθρεψε και της καλοσύνη του ο μισθός που έλαβε είναι η αχαριστία και συκοφαντία και η καταδίκη ενώ είναι αθώος ... ναι αγιάζει .

    Αν πάλι είχε υλικά οφέλη εκ της αναθέσεως της κηδεμονίας και μισθωτός ών διέφθειρε τον αμπελώνα που του εμπιστεύτηκαν έναντι μισθού ... Αν λέγω τότε όχι μόνο την Ιεροσύνη ξευτέλισε αλλά και καταχραστής της εμπιστοσύνης που του έδειξαν και ως παιδεραστής ιδίου τέκνου και ηθικός αυτουργός της απώλειας της ορφανής λογοδοτεί . Ας μετανοήσει το λοιπόν και είθε να σωθεί .

    Και όποιος έχει στοιχεία αθωότητας ή ενοχής καθήκον έχει να τα παρουσιάζει και δημόσια ΑΛΛΑ και στα αρμόδια κοσμικά και εκκλησιαστικά δικαστήρια .

    Και μακάρι κάποτε να έχει ο Παπά Στυλιανός την έξωθεν καλή μαρτυρία και να μην σκανδαλίζει τον κόσμο και να τιμάτε και όχι να ευτελίζεται η ιεροσύνη στο όνομα του . Μακάρι ή να λάμψει η αθωότητα η το ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

    Μέχρι τότε όμως , και υπό αυτές τις περιστάσεις όσοι τον καθαίρεσαν γιατί έπραξαν κακά ? Και γιατί αν δεν αποκατασταθούν αυτά (έξωθεν καλή μαρτυρία - ασκανδάλιστο -Ιερατική Τιμή ) η καθαίρεση του πρέπει να αρθεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου