Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Γεμισαμε απο αθεοφοβους ψευτες.

Το παρακατω ταχα αποσπασμα το καταχωρει το Συνωμοσιολογικο ιστολογιο του Αιγυπτιου Ψευδολογου ΤρελλογιαννηΜπορουμε να εχουμε την παραπομπη για να το ελεγξουμε;Γεμισαμε απο αθεοφοβους ψευτες.======================"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε...»


«Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι τοσφράγισμα, να μην το πάρετε».

7 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο κείμενο, αναδημοσιεύεται συνέχεια στο διαδίκτυο τουλάχιστον επό δέκα χρόνια, χωρίς να είναι βέβαιο αν ποτέ λέχθηκε ή γράφτηκε από τον φερόμενο ότι το είπε (δεν θα ήταν παράξενο αν το είχε πει, μεταξύ τόσων και τόσων και μετά το περιβόητο χειρόγραφο για τις ταυτότητες).

    Οι Χριστιανοί δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά υπάρχει επώνυμη μαρτυρία ότι ειπώθηκε.

      Και ο πατἠρ Πορφύριος αγιοποιήθηκε, αλλά τα δικά του λόγια τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, προτιμώντας τις εσχατολογίες για τα δήθεν σφραγίσματα.

      Διαγραφή
  2. Ασφαλώς χιλιάδες υποκριτικά "διαμαρτυρόμενοι" για τις κάρτες φακελώνονται εθελοντικά παρέχοντας προσωπικά τους δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το φέισμπουκ και άλλα.

    Στο παρακάτω λινκ της 25/9/2010

    https://neaproia.wordpress.com/2010/09/25/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7/

    αναφέρεται η πηγή του κειμένου. Το λινκ παραπέμπει στον ιστότοπο "γέροντες της εποχής μας" το οποίο όμως σήμερα δεν ανοίγει σε μη μέλη. Προφανώς από εκεί αναδημοσιεύεται έκτοτε το κείμενο, σε δεκάδες sites που προτιμούν αυτή την κατεύθυνση θρησκευτικότητος, ενώ αποσιωπούν τόσο τα ακριβώς αντίθετα που έλεγε ο πάτερ Πορφύριος, που κι εκείνος αγιοποιήθηκε.

    Γράφει λοιπόν το ιστολόγιο "γέροντες της εποχής μας" και αναδημοσιεύουν μέχρι σήμερα, το ένα από το άλλο τα ιστολόγια:

    " Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αναγνώστες της σελίδας ”Γέροντες της εποχής μας” ,

    Τα παραπάνω λόγια του Αγίου Γέροντα Παϊσίου τα έχω δημοσιεύσει αυτούσια,όπως μου τα μετέφερε ο ίδιος ο Πνευματικός μου Πατέρας, π.Γρηγόριος Παπασωτηρίου από την Ιέρά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μεταμορφώσεως Χαλκιδικής,ο οποίος είναι πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου και έγινε μοναχός,επίσης,από τον ίδιο τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο. Όπως μου λέγει επιλέξη εγγράφως ο π.Γρηγόριος:

    ” Πολλές φορές μας το ετόνιζε τούτο,για την κάρτα που θα έχει τα πάντα και δεν θαπρεπε να την πάρουμε,γιατί αυτή είναι το σφράγισμα. ”

    Τα συγκεκριμένα λόγια του Αγίου Γέροντα Παΐσιου,καθώς και του Πνευματικού μου Πατέρα τα έχω στο αρχείο μου και σε επίσημα έγγραφα και επιβεβαιώνουν ανά πάσα στιγμή την εγκυρότητά τους.

    Με εν Χριστώ Αγάπη

    ο διαχειριστής της σελίδας
    Τσαβδαρίδης Χαράλαμπος"

    Υ.Γ. Ενδιαφέρουσα και η φωτογραφία του γέροντος, από το ασκητήριο που μόναζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητε Χαραλαμπε γνωριζουμε τον π. Γρηγοριο.
    Δυστυχως δεν μεταφερονται σωστα οσα μιλησε ο πατηρ Παισιος για τις καρτες.
    Αν ο π. Γρηγροριος λεγει αυτα που λεγει σημερα που βλεπει ο ιδιος την εξελιξι της....φιλοσοφιας των καρτων και τα βαζει στο στομα του π. Παισιου, αποδεικνυεται πλαστογραφος.
    Κριμα που ειναι και πνευματικος.
    Γνωρισαμε και εμεις καποιους ΨΕΥΤΕΣ πνευματικους.
    Δεν ανακοινωνουμε τα ονοματα τους, προς το παρον.
    Πλουτισαν και ζουν ως πλουσιου εν μεσω ενος παμπτωχου λαου και ταλαιπωρημενου.
    Μην πιστευετε οτι σας λενε.
    Εχουμε και αγιους που λενε τα αντιθετα.
    Ολα θελουν πολυ προσοχη.
    Και εμεις θα αρνηθουμε να παρουμε την καρτα του πολτη αλλα για τους λογους που καταθεσαμε και δημοσιοποιησαμε.
    Και οχι για τις βλακειες του καθενος που μας γυροφερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αδελφοί, όσοι είστε σώφρονες, διαβάστε σας παρακαλώ

    https://protoselida-efimerides.gr/index.php?date=27032018&imgfront=ethnos.jpg&efimeridaname=%CE%88%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82

    http://www.pronews.gr/epistimes/tehnologia/676494_pagkosmios-salos-apo-tin-parakoloythisi-tis-cambridge-analytica-sta

    Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι παραχωρούμε αναγκαστικά και ενίοτε εθελοντικά όλα ή πολλά από τα προσωπικά μας δεδομένα αν έχουμε κινητά τηλέφωνα (πού είμαστε, τι λέμε, με ποιους επικοινωνούμε) διαδίκτυο (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές, σχόλια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέισμπουκ), τραπεζικές κάρτες και άλλα μέσα.

    Αυτό που γράφεται ως προφητεία ή ως γνωμικό: "αυτό είναι το σφράγισμα" δεν στέκει ούτε καν για αστείο, ερμηνευτικώς. Τα σφραγίσματα είτε του Θεού, είτε του Διαβόλου, είτε του αντιχρίστου που αναφέρεται στην Αποκάλυψη δεν είναι σε κάρτες και σε barcodes και προφανέστατα δεν εἰναι ορατά. Αλλά και δεν στέκει και στην πράξη. Άλλα είναι που μας φακελώνουν.

    Φακελλωνόμαστε (παρακολουθούμαστε) μέσω του διαδικτύου, των τραπεζικών καρτών, του ΑΦΜ και των φορολογικών δηλώσεων, του ΑΜΚΑ και των ιατρικών δεδομένων μας και συνταγών μας, του Δημοτολογίου, των κινητών τηλεφώνων μας, των GPS, των δορυφόρων, των καμερών, των αποδείξεων αγοράς των διπλωμάτων οδήγησης, των μέσων κοινωνικής δικτὐωσης, του κτηματολογίου, των εργασιακών μας βιβλιαρίων ενσήμων και μισθοδοσίας, του ποινικού μας μητρώου λευκού ή όχι κλπ κλπ ... Με μια εγγραφή στο Σύστημα του Υπουεγείου (νομίζω ΑΤΛΑΣ) μπορούμε να εκδώσουμε 100 λογιών πιστοποιητικά προσωπικών δεδομένων μας... όλα είναι ηλεκτρονικά, ακόμα και η αλληλογραφία μας αντικαταστάθηκε με μέιλ, βάιμπερ, ιστολόγια, και φέισμπουκ.

    Τι παραπάνω θα φακελλώσει η κάρτα; Και στο κάτω της γραφής τί έχουμε να φοβηθούμε από το Κράτος μας;

    Και τί σχέση με τα σφραγίσματα, με τον αντίχριστο, με τα ἐσχατα χρὀνια, με τη Δευτέρα Παρουσἰα και με την Αποκάλυψη μπορεί να έχει μια σύγχρονη ταυτότητα, σε μορφή κάρτας, που ήδη από δεκαετίας την χρησιμοποιούν οι Κύπριοι Ορθόδοξοι, οι Έλληνες Ορθόδοξοι ομογενείς της Γερμανίας, της Αμερικής και άλλων χωρών μαζί με τους άλλους λαούς; Και γιατί (για να μιλήσω στη γλώσσα σας) ακολουθούμε Παϊσιο και όχι Πορφύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Exω ολα τα βιβλια και τα αναφερομενα στον π. Παισιο και οσα μετεφεραν λογια δικα του π.χ. την Σουρωτης.
    Και εγω γνωρισα τον π. παισιο και συνομιλησα μαζι του πολλες φορες.
    Πουθενα δεν γραφει οσα μετεδωσε ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ο Αραβας Τρελλογιαννης.
    Αν ο π. Γρηγοριος εχει καποια τετοια μαρτυρια οφειλει να βγη και να την μαγνητοσκοπηση ο ιδιος και να μας την μεταφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άγρια κόντρα Σημάτη και Μιλτιάδη Σταυρόπουλου.Τελικά ο Μίλτος είναι διαστροφέας και βλάσφημος. Καλά τον κατάλαβαν ο Σημάτης και ο Οδυσσέας .Παλαβός και αθεολόγιτος!Σατανικά ονομάζει τα σχόλια της Π. Π!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου