Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πατερα Σαββα Λαυριωτη. Παψτε να ασχολειστε με ζητηματα που δεν γνωριζετε, Παψτε να παρερμηνευετε την Ιερα Αποκαλυψι, Παψτε να παρεκκλινετε απο τον καθαρο αγωνα της Πιστεως. Παψτε να αποδυναμωνετε το ζητημα της ΠΙΣΤΕΩΣ. ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν περιεχει το χαραγμα, ουτε το προχαραγμα, ουτε τον αραβωνα, ουτε τον αριθμον του Αντιχριστου. Μην μπερδευετε και ανακατευετε τα δευτερα με τα πρωτα και ΜΕΙΖΟΝΑ. ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν αποτελει αρνησι Χριστου η παραλαβη της Καρτας του Πολιτη.

Πατερα Σαββα Λαυριωτη.
Παψτε να ασχολειστε με ζητηματα που δεν γνωριζετε, Παψτε να παρερμηνευετε την Ιερα Αποκαλυψι, Παψτε να παρεκκλινετε απο τον καθαρο αγωνα της Πιστεως.
Δεν ειστε πια και παντογνωστης.
Παψτε να αποδυναμωνετε το ζητημα της ΠΙΣΤΕΩΣ για το οποιο οφειλουμε να τα παιξουμε ολα για ολα και να διωχθουμε και να υποστουμε την καθε ταλαιπωρια.
Μην παρερμηνευετε τα θεσφατα της Γραφης και των Αγιων μας.
ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν περιεχει η Καρτα του Πολιτη το χαραγμα, ουτε το προχαραγμα, ουτε τον αραβωνα, ουτε τον αριθμον του Αντιχριστου.
Μην μπερδευετε και ανακατευετε τα δευτερα με τα πρωτα και ΜΕΙΖΟΝΑ.
ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν αποτελει αρνησι Χριστου η παραλαβη της Καρτας του Πολιτη.



Δυστυχως οι Αγιορειτες Πατερες στην συγκεντρωσι του Αιγιου, εστρεψαν τον Αγωνα της Πιστεως σε δευτερα και σε τριτα ζητηματα και τα ανακατεψαν με το πρωτο, με συνεπεια να καμουν αποδυναμωσι του ΑΓΩΝΑ και της ΑΓΩΝΙΑΣ των ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ. 
Είναι λαθος μεγαλο αυτό και εμεις τους ειδοποιησαμε από πολύ καιρο να μην μεταφερουν τις δικες τους θεωριες και τα δικα τους προσωπικα φοβητρα και να τα ανακηρυττουν σε φοβητρα της Εκκλησιας. Δυστυχως οσα εξερευσατο ο πατηρ Σαββας στο Αιγιο, είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και επιπλαστα και φανταστικα.
Αποδειξαμε και αποδειξαμε, απαντησε στους ερωτωντες και δεν απεδειξε τιποτα, απλα αυθαιρετησε.

Διαφωνουμε ριζικα με τον πατερα Σαββα Λαυριωτη. Και αυτή η διαφωνια μας δεν είναι σημερινη, είναι πολύ παληα, όταν προ ετων ηγερθη θορυβος και παλι από Αγιορειτες για το 666, το χαραγμα, και το barcooud, το αθωοτατο μπαρ κοουντ, που η φαντασια καποιων Συνωμοσιολογων το αναπαρεστησε ως ενοχο και ότι ταχα περιειχε το 666, ενώ αυτό το παραμυθι το γεννησε μια Προτεσταντισα Σατανιστρια που το ονομα της ηταν Μαρια ΡΕΛΦ. Αυτό το παραμυθι το πηρε καποιος μοναχος από τους Προτεσταντες και μας το κουβαλησε στην Ελλαδα και στο Αγιον Ορος.

Και αυτό το παραμυθι, καποιοι επιρρεπεις στην Συνωμοσιολογια, το ανακηρυξαν ως ζητημα Πιστεως και ως χαραγμα του Αντιχριστου και αλλα πολλα αλαλα και μπαλαλα της ψευτιας και της απατης.

Δεν πρεπει να ξεχναμε ότι ο Διαβολος είναι και μεγαλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και θελει πολύ προσοχη να μην μας πλανηση με τα δευτερα ζητηματα και να μας πλανα να τα ανακηρυττουμε σε πρωτα.

Και εμεις συμφωνουμε με την μη παραλαβη της Καρτας του Πολιτη, αλλα όχι για καποιο λογο προδοσιας της Πιστεως ή εσχατολογικο, αλλα για λογους ελευθεριας και για λογους καταπατησης των δικαιωματων μας, που στις μερες μας είναι φανερο ότι ηδη καταπατουνται και θα συνεχισουν με διαφορους τροπους να καταπατουνται ολο και περισσοτερο. 
Αν ο Αγωνας μας εναντιον της Καρτας γινεται γι αυτόν τον λογον και μονο, ειμαστε συμφωνοι. 
Αν είναι για φαντασιες και για φαντασματα, για παρερμηνειες και για πλαστογραφιες, της Ιερας Αποκαλυψεως, ΟΧΙ, μυριες φορες ΟΧΙ.

Λυπουμαστε που διαφωνουμε με οσους πλαθουν και δημιουργουν προβληματα εκει που δεν υπαρχουν, αλλα και αρνουνται να ρωτουν τους ειδικους και τους ειδημονες για να εχουν εκεινοι τον πρωτο λογο, τον οποιο και δικαιουνται και που εχουν την ικανοτητα και να τα τεκμηριωνουν.
Οι ρασοφοροι δεν ειναι πια και παντογνωστες και καλα θα κανουν να ασχολουνται μονο με τα χωραφια τους και να μην εισερχονται στα οικοπεδα των αλλων. 
Το ζητημα της Πιστεως δεν εχει καμμια σχεσι με την Καρτα του Πολιτη, ουτε με τους διαφορους αριθμους που κατανεμει η κρατουσα Πολιτεια, για την στοιχειωδη παρακολουθησι της καθε μορφης εγκληματος. Ετερον εκατερον. 

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα γραφέντα. Θα παρατηρήσουμε μόνο, ότι ο πιστός Χριστιανός δεν έχει δικαιώματα, έχει μόνον υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σύγχρονοι επεξεργαστές, όπως και τα microchips, χρησιμοποιούν το δυαδικό σύστημα αρίθμησης (0,1), οι δε ταχύτεροι το οκταδικό (0,1,2,3,4,5,6,7), το δεκαεξαδικό (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,Α,Β,C,D,E,F) κ.ο.κ.
    Ένα byte, που αποτελείται από 8 bits, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αριθμός, αλλά και ως χαρακτήρας. Έτσι, στον γραμμωτό κωδικό ΕΑΝ-13 (bar-code), οι αριθμητικοί χαρακτήρες χρησιμοποιούν 7 bits, οι χαρακτήρες των οριοθετών αρχής και τέλους χρησιμοποιούν 3 bits, ο δε χαρακτήρας του μεσαίου οριοθέτη χρησιμοποιεί 5 bits.
    Όσον αφορά, τον αριθμό του ονόματος του Αντιχρίστου, τον χξς΄, αυτός δεν ανευρίσκεται στα υπολογιστικά συστήματα (δυαδικό, οκταδικό, 16αδικό, 32αδικό, 64αδικό, 128αδικό κ.λπ.), παρά μόνο στο δεκαδικό σύστημα, ως 666, το οποίον δεν χρησιμοποιείται στα συστήματα αυτά.
    Στα χρησιμοποιούμενα υπολογιστικά συστήματα, ο αριθμός χξς΄ συμβολίζεται ως εξής:
    Δυαδικό σύστημα: 1010011010
    Οκταδικό σύστημα 1232
    Δεκαεξαδικό σύστημα: 29Α
    Εικοσαδικό σύστημα 1D6
    Όπου δείτε λοιπόν αυτούς τους αριθμούς μακρυά..... Σημειώνεται, ότι 666 δεν θα δείτε πουθενά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία αυτά πού μας λέτε, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει ο αριθμός όποιος και νάναι. Εστω καί όπως τα λέτε, αυτός ΕΙΝΑΙ. Επομένως γιά μας υπάρχει ο 666 αριθμός, έστω και σε αλλη μορφή. Αρα είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν δισεκατομμύρια αριθμητικά συστήματα, επομένως υπάρχουν δισεκατομμύρια μορφές του 666. Βρέστε τις και απομονώστε τις, για να μην μολυνθείτε. Π.χ. όπου υπάρχει ο 29Α απορρίψτε τον, γιατί είναι μολυσμένος. Μολυσμένο είναι και ο υπολογιστής που γράφετε, μολυσμένο και το κινητό που μιλάτε, το αυτοκίνητο που οδηγείτε, το σταθερό τηλέφωνο, η τραπεζική κάρτα, η κάμερα και χίλια δυο άλλα, γιατί όλα δουλεύουν με mikrochips. Καταργείστε τα λοιπόν και πηγαίνετε να ζήσετε στη Βερδίκουσα, παρέα με το Νάκο.
      Πάντως, τα συστήματα αυτά δεν εργάζονται με το δεκαδικό σύστημα, που έχει το 666, αλλά με άλλα συστήματα που δεν έχουν το 666, ούτε υποκατάστατά του. Αν το παραδέχεστε καλώς, αλλιώς στη Βερδίκουσα.

      Διαγραφή
  4. Στην Βερδικουσα σήμερα δεν είναι μόνο ο Νάκος ο κτηνίατρος και οι οπαδοί του, αλλά και ο Χωροφύλακας ο Θοδωρίδης με κάποια παρέα του, εκείνον που ετρεχαν να ακούσουν ακόμα και οι ....Αποτειχισμένοι!!!!
    Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά,αλλά στα ανθρώπινα κεφάλια.Ποίος μπορεί να με διαψεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου