Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί σε αυτους που κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, αλλα και εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρεσιαρχης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας.

Μεθαυριο Σαββατο 10 Ιουνιου, των Αγιων Μαρτυρων Αλεξανδρου και Αντωνινης, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας θα τελεση την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονικης. Ο ναϊσκος του αγιου Μαρκου βρισκεται μεσα στο χωριο και κοντα στο εργοστασιο μεταλ. νερων της Σουρωτης. Οσοι δεν γνωριζετε την περιοχη και οταν φτασετε μπροστα στο εργοστασιο, τηλεφωνειστε μας στο τηλ. 6972-896024 για να σας καθοδηγησουμε. Ας γνωριζουν οι προσερχομενοι, οτι μετα απο τον καφε αποχωρουν απαντες ΑΜΕΣΑ. Οσοι θελουν οποια συναντησι με τον π. Ευθυμιο, μπορουν σε ωρες καταστηματων να κλεισουν ραντεβου στο τηλεφωνο 2410284449 στο βιβλιοπωλειο "Ορθοδοξια" Λαρισας.
 ----------------------------------



 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί σε αυτους που κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, αλλα και εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρεσιαρχης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας.
Και αυτο αποδειχθηκε και απο την Αμερικοκατευθυνομενη ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΞΙ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ του Κολυμπαριου, οπου οι συμμετεχοντες 10 πατριαρχες και αρχιεπισκοποι, καταγκρεμισαν τα ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΙΑ της Εκκλησιας και εθεσαν τα δικα τους Πανθρησκειακα Αιρετικα ... ορια με κεντρο τους παναθλιους εαυτους τους. 

Οι, κατα τους Αγιους και Ιερους Κανονες, Αποτειχιζομενοι και Διισταμενοι απο τους Οικουμενιστες Αιρετικους Πατριαρχες, Αρχιεπισκοπους και Επισκοπους και τους κοινωνουντες με αυτους, δεν εχουν τους λαμπρους χρυσοτρουλους και απαστραπτοντες Οικους, αλλα τους αφανεις και ταπεινους ναϊσκους, αλλα με παροντα τον ΕΝΟΙΚΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, να αγιαζη και να ευλογει ολους τους δικους Του.

7 σχόλια:

  1. Ε ΚΤ ΑΚΤ Η Ε Ι Δ Η Σ Η
    ΓΟΝΙΚΛΙΝΗΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ ΜΕΓ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
    amen gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος ειναι ο Σεραφειμ οπου φυσαει ο ανεμος.................
    εσεις τον ειχατε ανεβασει μεχρι τριτου ουρανου τωρα ολα τα γενομενα και λεγομενα στον καλαθο των αχρηστων...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν σχολιαζεις την εκτακτη ειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικα΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    σας την εφερε ο σεραφειμ που να τολμησεις να γραψεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν συνεβησαν οσα αναφερετε, θαπρεπε αν αγαπατε την Εκκλησια να κλαψετε και να θρηνησετε και οχι να επιχαιρετε ή να ειρωνευεστε.
    Λυπουμαι για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣΒΟΟΚ Ο ΣΕΒ ΠΡΟΙΚΟΝΗΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο είναι ο Πάπας ή ο Βαρθολομαίος του Χριστού ή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ο Πειραιώς .Πάρτε το χαμπάρι !

    «Εν τη αληθεία ουχ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ» (Ιω. 8, 44).

    «Και αναγαγών αυτόν έδειξεν αυτώ πάσας τας βασιλείας της οικουμένης εν στιγμή χρόνου και είπεν αυτώ ο διάβολος· σοι δώσω την εξουσίαν ταύτην άπασαν και την δόξαν αυτών, ότι εμοί παραδέδοται και ω εάν θέλω δίδωμι αυτήν· συ ουν εάν προσκυνήσης ενώπιον εμού, έσται σου πάσα. Και αποκριθείς ο Ιησούς είπεν αυτώ· γέγραπται γαρ, Κύριον τον Θεόν σου προσκυνήσεις και αυτώ μόνω λατρεύσεις» (Δευτ. 6,13· 10,20).

    Κάποτε ρωτούσα τους γιαλαντζί " αντιοικουμενιστές " , που συμβούλευαν και συμβουλεύουν τον εκκλησιασμό σε " αντιοικουμενιστές " σαν τον Πειραιώς τι έχει ο Πειραιώς στο ποτήρι του ... και αν αυτό διαφέρει απο αυτό που έχει ο Βαρθολομαίος στο δικό του ή ο κάθε ουνίτης ( που σαν τον Βαρθολομαίο μνημονεύει Πάπα ) πχ ο " Επίσκοπος" Γρατιανουπόλεως Ανάργυρος Πρίντεζης των Ελληνόρρυθμων Καθολικών ..

    Ο Πειραιώς ΚΑΙ ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ένας που μνημονεύει τον Βαρθολομαίο είναι του ιδίου φυράματος με τον Βαρθολομαίο . Και τον ίδιο ΚΥΡΙΟ δουλεύουν .. και όσοι απο τα χέρια τους παίρνεται μυστήρια ΕΝΩΝΌΣΑΣΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΆ με αυτόν

    Οσο είναι ο Πάπας ή ο Βαρθολομαίος του Χριστού ή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ο Πειραιώς ....και ο κάθε ΕΝΑΣ που μνημονεύει Βαρθολομαίο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου