Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Απο εγκυρη πηγη πληροφορηθηκαμε και ανακοινωνουμε την Αποτειχισι και νεου ιερομοναχου κληρικου απο τους Οικουμενιστες επισκοπους και την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΜΟΥ, που καταπλακωσε την Εκκλησια της Ελλαδος και μαγαριζει, οσους απαθεστατα παραμενουν εις αυτην. Νεωτερα θα ανακοινωσουμε οταν θα τα εχουμε και οταν κρινουμε εμεις. Ας δοξασουμε τον Θεο που στελνει την Χαρι Του ολο και σε περισσοτερους λευιτες Του για να Αποτειχιστουν απο την Φρικαλεα Παναιρεσι των ημερων μας τον Θεοκαταρατο και Λαομισητο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ και να σταθουν συμπαραστατες του κακουχουμενου λαου Του, σαν παρηγορητες και ενισχυτες Του.


Απο εγκυρη πηγη πληροφορηθηκαμε και ανακοινωνουμε την Αποτειχισι  και νεου ιερομοναχου κληρικου απο τους Οικουμενιστες επισκοπους και την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΜΟΥ, που καταπλακωσε την Εκκλησια της Ελλαδος και μαγαριζει, οσους απαθεστατα παραμενουν εις αυτην.
Νεωτερα θα ανακοινωσουμε οταν θα τα εχουμε και οταν κρινουμε εμεις.
Ας δοξασουμε τον Θεο που στελνει την Χαρι Του ολο και σε περισσοτερους λευιτες Του για να Αποτειχιστουν απο την Φρικαλεα Παναιρεσι των ημερων μας τον Θεοκαταρατο και Λαομισητο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ και να σταθουν συμπαραστατες του κακουχουμενου λαου Του, σαν παρηγορητες και ενισχυτες Του.

Αυτη ειναι, η Περιβεβλημενη τον Ηλιον Εκκλησια του Χριστου, που ειναι Αποτειχισμενη απο τις Σατανοκινητες Αιρεσεις και ιδιαιτερα απο την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΜΟΥ που ειναι η απεχθεστερη, σιχαμερωτερη και αηδιαστικωτερη απο ολες τις αλλες.

1 σχόλιο:

  1. Και παλιν και πολλακις ο Κυπριος θολολογος Νουνης,
    εμφανιζεται να υποδαυλιζει τις νεες κρανιακες του τρικυμιες και να ανοηταινει ακαταπαυστα.
    Αχ αυτοι οι Κυπριοι Θεε μου, απο τι ειναι φτιαγμενοι, τι κουβαλαν επανω τους; ενας και ενας ειναι, μιλαμε ασφαλως για τους πασιγνωστους ρασοφορους ή και θεολογους - νουμερα, που κατεφθασαν στην πατριδα μας και κατελαβαν διαφορες θεσεις με διαφορους τροπους και μεθοδους.
    Παρτε τους με τη σειρα και καντε τους το ψυχογραφημα τους για να κατανοησετε μια εικονα φρικης.
    Επιτιθεται λοιπον και ο αξιοθρηνητος ο Νουνης - μαλλον χωρις νουν, συνεχως εναντιον μας και μας εξυβριζει χυδαια και αστηρικτα, ενω δεν τολμα να απαντησει στις Πατερικες Αποτειχισεις και στις παρομοιες τοποθετησεις ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ εναντι των Αιρεσεων και των Αιρετικων.
    Βαδιζει κατα βημα επανω στα χναρια και απομιμειται τον παρανοϊκον Τελεβαντον με τους μονολογους του.
    Κοιμαται και ξυπναει ο ταλαιπωρος με μια καινουργια επιθεσι εναντιον Ελληνων εκκλησιαστικων ανθρωπων, που διαφερουν με τις ανισσοροπες τοποθετησεις του.
    Προκειται για επιδεινωσι της καταστασης του.
    Τον καλουμε να επισκεφθη ειδικους γιατρους για να τον αναλαβουν αφου ταλαιπωρειται πλεον πολυ επικινδυνα απο την παθησι του που ολοι την εντοπιζουν και την καταγραφουν.
    Βεβαια ολοι εχουν καταλαβει την επιδεινωσι αυτη και δεν δινουν πλεον καμμια σημασια στα γελοια και βλακωδη γραφομενα του.
    Το ιδιο πραττουμε και εμεις οσα μας στελνει τα ριχνουμε στα σκουπιδια.
    Απλα επισημαινουμε την θορυβωδη παρουσια του και την γελοιοποιησι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου