Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Θαύμα στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο



Σήμερα βρέθηκα σε μια παρέα και ένα παλικάρι μας διηγήθηκε ένα θαύμα που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.  Είναι στρατιωτικός στα ελικόπτερα και φίλος της κοπέλας που σώθηκε απο τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου στο Σαρανταπορο. Μας διηγηθηκε τα εξης: Η κοπέλα πιστευε βαθια και ειχε σχεση με τη Μονη της Παναγίας της Σεριφου την οποία ευλαβουνταν πολυ. Μάλιστα μετά την πτηση θα έπαιρνε άδεια και θα επισκεπτονταν το μοναστηρι οπου γνωριζε καλα και καποια μοναχη εκει.
Οταν εχασαν το σημα του ελικοπτέρου καποιες ωρες μετα, κάποιος που γνωριζε οτι η κοπέλα ευλαβουνταν την Παναγία της Σεριφου και πριν τους βρούνε, τηλεφώνησε στη Μονη και ζήτησε απο τις μοναχές να προσευχηθουν γιατί είχαν ανησυχήσει.
Η μοναχη τους ειπε πως θα σωθεί μόνο η κοπέλα και ολοι οι άλλοι θα σκοτωθούν. Μεχρι εκείνη τη στιγμή κανεις δεν ήξερε τίποτα, το ελικόπτερο αγνοούνταν. Έγιναν ολα όπως τα είπε η μοναχη. Όταν άρχισε να πέφτει το μοιραιο ελικοπτερο εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέλα μια γυναίκα με κόκκινα ρουχα. Ήταν η Παναγία.
Την έπιασε από την καρέκλα ξηλωνοντας οχι μονο το καθισμα αλλά και το πάτωμα του ελικοπτέρου με χειρουργικη ακρίβεια (1200 πριτσινια το συγκρατει, για να το ξηλώσει ανθρωπινο χέρι θελει μερες εργασίας με εργαλεία, μας είπε το παλικάρι που έχει αυτην την ειδικότητα στο στρατό) το περασε εκτος του υπολοιπου ελικοπτέρου (που εγινε θρύψαλα) χωρίς να ακουμπήσει πουθενά και το κατεβασε 20 μετρα μακρια πανω σε ενα πουρναρι. Μάλιστα της γυρισε πλατη και την προέτρεψε να μην κοιταει προς τα συντρίμμια για ευνόητους λόγους, να μη φοβάται, οτι όλα θα πάνε καλά και οτι θα έρθουν να τη βρούνε.
Αυτος που έρχεται έρχεται για σένα, της είπε και έφυγε.  Και ήταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ που ειχε παει να ελέγξει γιατί είχε κοπεί το ρεύμα ο οποιος και τη βρηκε.  Μάλιστα, η κοπέλα ανεφερε ότι αισθανόταν ζεστασιά και ασφάλεια με την παρουσια της γυναίκας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί ειπαν οτι θα χρειαστουν καποιοι μηνες για να γίνει καλα. Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα ξαναεμφανιστηκε και της είπε να μην ανησυχεί γιατι θα γίνει γρήγορα καλά, όμως θα πρέπει η κοπέλα να διαδώσει οτι εγινε για να δυναμωσει η πιστη του κόσμου.
Γιατί η Ελλάδα θα περασει καποια δυσκολία και μόνο με την πιστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε.  Η κοπέλα πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο και δεν έχει περάσει καν μήνας. Μάλιστα παρέλειψα να αναφέρω οτι της έκαναν και ψυχολογικά τεστ και είναι μια χαρά στο μυαλό της. Δεν ήταν κάτι της φαντασίας της. Δεν εξηγείται επιστημονικα ή με τη λογική.  Είναι απλά ενα μεγαλο ΘΑΥΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!
Η Παναγιά μας να μας φυλαει όλους και να μας χαρίζει δυναμη!  Αμήν!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ.

6 σχόλια:

  1. Η ίδια η κοπέλα δεν θα βγείνα διαδώσει το μεγάλο αυτό θαύμα;
    Εμείς θα τα μαθαίνουμε από τον φίλο του φίλου;
    Αναμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και η ίδια η κοπέλα να τα διηγηθεί, δεν είναι υποχρεωτικό να πιστέψουμε ότι είναι αληθινή και πάντως δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι εκ θεού η πρόρρηση της ηγουμένης (περίπου σαν να ήταν καφετζοὐ, μέντιουμ ή οιωνοσκόπος) "θα σωθεί μόνο η κοπέλα και ολοι οι άλλοι θα σκοτωθούν". Αυτά τα φαινόμενα "να σε πώ το μέλλον σου" δεν είναι Χριστιανικά.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Οδυσσέα νομίζω οτι έχεις την κριτική ικανότητα να αντιληφθείς τις μπούρδες.

    Η κοπέλά βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και όταν την συνάντησε ο υπάλληλος της ΔΕΗ ,αυτή του είπε οτι θα πεθάνει και δεν προκείται να τους βρουν



    «Τη βρήκα να κάθεται στο χώμα, με μαζεμένα τα πόδια και τα χέρια στο κεφάλι. Ηταν φανερά σοκαρισμένη», είπε ο 52χρονος, ο οποίος πλησιάζοντας την 26χρονη την άκουσε να του λέει «Πώς θα μας βρουν; Δεν θα μας βρουν, θα πεθάνουμε όλοι». «Ηρέμησε, θα μας βρουν», της απαντούσε εκείνος, της έπιασε τα χέρια και προσπαθούσε να την κρατήσει ήρεμη.

    https://e-thessalia.gr/sygklonizi-diasosi-tis-vasilikis-plexida-apo-ton-techniko-tis-dei/


    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΟΙ,ΕΝΩ ΣΩΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ .ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΥΣ;

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ;


    ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ;

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.ΠΟΘΕΝ ΤΕΚΜΕΡΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ;ΠΟΣΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ;

    ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ;


    Τα πράγματα είναι απλά! Ο Τριαδικός Θεός υπέγραψε να φύγουν οι υπόλοιποι και να σωθεί η κοπέλα.Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια χωρίς δράκο.Ούτε άγγελος Κύριου ξήλωσε το κάθισμα της κοπέλας,ούτε γυναίκα στα κόκκινα εμφανίστικε,ούτε τίποτα άλλο.


    ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΣΤΗ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΡΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ!Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    "Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα ξαναεμφανιστηκε και της είπε να μην ανησυχεί γιατι θα γίνει γρήγορα καλά, όμως θα πρέπει η κοπέλα να διαδώσει οτι εγινε για να δυναμωσει η πιστη του κόσμου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ὅτι τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ ἐντελεῖται περὶ σοῦ τοῦ διαφυλάξαι σε ἐν πάσαις ταῖς ὁδοῖς σου· ἐπὶ χειρῶν ἀροῦσί σε, μήποτε προσκόψῃς πρὸς λίθον τὸν πόδα σου»

    Θαύματα μικρά ή μεγάλα έχει κάνει ο θεός σε όλους μας. Η κοπέλα μπορεί να είδε ή να νόμισε ότι είδε ή να φαντάστηκε ότι είδε, αλλά το θαύμα, δεν είναι αυτά, το θαύμα είναι ότι την έσωσε ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις πιστευουμε στο θαυμα.
    Θαυματα συμβαινουν καθημερινα γυρω μας.
    Ο Θεος ειναι παρων στη ζωη των ανθρωπων και δεν εγκαταλειπει τον καθενα που τον επικαλειται.
    Συμφωνω οτι η κοπελα οφειλει να βγη και να πει οτι γνωριζει.

    Και εγω εγινα μαρτυρας ενος θαυματος μεσα στο φεις μπουκ που μολις ειχα ανοιξει και ηθελα να διακοψω..
    Μια κυρια με αποκαλυψε οτι την γιατρεψε ο Θεος απο ΚΑΡΚΙΝΟ.
    Ο ιερευς μου ειπε οτι την γιατρεψε η ειλικρινης μετανοια της με το λαδακι της Μεγαλης Τεταρτης που της αλοιψε ο αμισθος ιερεας της ενοριας.
    Αποδεδειγμενα με αξονικες και ολα τα στοιχεια.
    Εψαξα, Βρηκα τον ιερεα,μιλησα μαζι του και εχει στα χερια του ολα τα στοιχεια του καρκινου της κυριας γιατι τα ζητησα και εγω να τα εχω για να δημοσιευσω το θαυμα.
    Εγω ενας απιστος στα θαυματα εγινα γνωστης ενος θαυματος που σκοπευυω να δημοσιευσω, ενω η κυρια που εγινε καλα απο τον καρκινο της δεν το θελει.
    Την πιεζω να δημοσιευθη το θαυμα αυτο για να επαληθευτη το ΔΙΗΓΟΥ ΟΣΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ.
    Εχω τηλεφωνο, διευθυνση, ονομα και μιλαμε συνεχεια μαζι με την κυρια αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Οδυσσέα το να πέσεις με το ελικόπτερο και να σωθείς το αποκαλείς θαύμα.Το να κοιμάσαι στο σπιτάκι σου και να πέσει ένα ελικόπτερο και να σε σκοτώσει πως λέγεται; Αντι-θαύμα;


    Αφήστε τις ονοματοδοσίες των γεγονότων στην άκρη.

    ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ-ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Το να πέσει ένα μαχητικο φαντομ στο σπιτι σου και να σε σκοτωσει πως το αποκαλεις; Δεν είναι ένα θαύμα και αυτό,αλλά με αρνητικη χροιά;



    Το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά δυστύχημα συνέβη στις 10.35 το πρωί της 18ης Μαΐου του 2000. Οι Αντικυριώτες, που εκείνη την ώρα ήταν στις δουλειές τους άκουσαν το διαπεραστικό θόρυβο ενός αεροπλάνου και δευτερόλεπτα μετά μια τρομακτική έκρηξη. Φτάνοντας στο σημείο της πρόσκρουσης

    είδαν το μοιραίο μαχητικό αεροσκάφος, που λίγη ώρα πριν είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, «σφηνωμένο» στο σπίτι, όπου οι δύο εξαδέλφες διάβαζαν ανυποψίαστες τα μαθήματά τους. Για κακή τους τύχη εκείνη τη μέρα τα δύο κορίτσια είχαν καθίσει στο σπίτι για να διαβάσουν εν όψει των εξετάσεων, αντί να πάνε στο σχολείο. Εκεί τις βρήκε ο θάνατος, στο άνθος της νιότης τους. Το αεροπλάνο, που εκείνη τη μέρα πραγματοποιούσε άσκηση χαμηλής πτήσης πάνω από κατοικημένη περιοχή παρεξέκλινε και έπεσε πάνω στη διώροφη κατοικία.


    http://www.espressonews.gr/περιεχόμενο/20089/μνήμες-και-δάκρυα-για-τέσσερις-ψυχές


    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΘΕΟΥ!


    ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ 50-50.ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Π.Χ. ΤΟ ΤΖΟΓΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 70-80 ΕΤΗ ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ.


    ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ=ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΟΥ=ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

    Για τον κάθε άνθρωπο,για την κάθε ψυχή ο Θεός έχει "ραμμένο" ένα σχέδιο.Αυτό το σχέδιο πολλές φορές επιφυλάσσει γεγονότα περίεργα που άλλοτε αποκαλούνται θαύματα και άλλοτε γκαντεμιά.


    ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ Ή ΟΤΙ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

    ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ
    ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου