Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ειμαστε απο τους πρωτους που χαρηκαμε για τις προσφατες Αποτειχισεις πατερων και αδελφων απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου που αποτελει σημερα το μεγαλυτερο Αποφωλιο Τερας που εγεννησε ο Αδης. Επι χρονια και επι μηνες περιμεναμε να ακουσουμε τετοιες θεοφωτιστες ενεργειες και δεν θα τις υποστηριζαμε; Βεβαια θελουμε και επιθυμουμε ολα να γινονται σωστα και ορθοδοξα, απομιμουμενοι τους Αγιους μας και εφαρμοζοντες οσα εκεινοι εφηρμοσαν και οχι διαφορετικα. Ομως τα γεγονοτα των χρονων μας ειναι πρωτογνωρα στην ιστορια της Εκκλησιας και το εκκλησιαστικο μας περιβαλλον ανετοιμο για τετοιες επαναστατικες πραξεις. Ο πιστος λαος ειναι απληροφορητος στα εκκλησιολογικα ζητηματα. Ετσι, λοιπον, ολα μην τα ζηταμε να γινουν απο την αρχη τελεια. Περιμενουμε, ελπιζουμε, προσδοκουμε. Επαναλαμβανουμε οσα ξαναγραψαμε. Η θεσι μας ειναι να παμε ΟΛΟΙ σε αυτη την συγκεντρωσι και να συμπαρασταθουμε στον Αποτειχιστικο και Διασταλτικο απο τους Αιρετικους ΙΕΡΟ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Ειναι τα πρωτα βηματα των αδελφων μας αυτων και ολα με τον καιρο ελπιζουμε να τακτοποιηθουν επι το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΟ. Η εξελιξι των πραγματων θα δειξη. Το ΘΗΡΙΟ του Φαναριου ηδη βρυχαται σαν Λιονταρι αγριεμενο και ωρυομενο και λυσσαλεο και ΑΠΕΙΛΕΙ ....θεους και δαιμονες, επωνυμους και ανωνυμους. Του αποδωσαμε τον δικαιο χαρακτηρισμο του ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πατριαρχη της Ιστοριας . Αντι η Εκκλησια να τον καθαιρεση και να τον αφοριση ΑΜΕΣΑ και να τον ενταξη επισημα στους Αιρετικους της Ιστοριας, ο θρασυτατος δδεδηλωμενος Αρχιαιρεσιαρχης ρασοφορος απειλει ....καθαιρεσεις των κληρικων και .....αφορισμους των λαϊκων που αγωνιζονται για την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της Πιστεως των Ορθοδοξων, που εκεινος και τα ...κοπελια του, ριπτει εις τους ΧΟΙΡΟΥΣ....οτι ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΕΧΕΙ!!!!

Ειμαστε απο τους πρωτους που χαρηκαμε για τις προσφατες Αποτειχισεις πατερων και αδελφων απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου που αποτελει σημερα το μεγαλυτερο Αποφωλιο Τερας που γεννησε ο Αδης.
Επι μηνες και επι χρονια περιμεναμε να ακουσουμε τετοιες θεοφωτιστες ενεργειες και δεν θα τις υποστηριζαμε;
Βεβαια θελουμε και επιθυμουμε ολα να γινονται σωστα και ορθοδοξα, απομιμουμενοι τους Αγιους μας και εφαρμοζοντες οσα εκεινοι εφηρμοσαν και οχι διαφορετικα. Ομως τα γεγονοτα των χρονων μας ειναι πρωτογνωρα στην ιστορια της Εκκλησιας και το εκκλησιαστικο μας περιβαλλον ανετοιμο για τετοιες Πατερικες επαναστατικες πραξεις. Ο πιστος λαος ειναι απληροφορητος στα εκκλησιολογικα ζητηματα. Ετσι, λοιπον, ολα μην τα ζηταμε να γινουν απο την αρχη τελεια. Περιμενουμε, ελπιζουμε, προσδοκουμε.  Επαναλαμβανουμε οσα ξαναγραψαμε. Η θεσι μας ειναι να παμε ΟΛΟΙ σε αυτη την συγκεντρωσι και να συμπαρασταθουμε στον Αποτειχιστικο και Διασταλτικο απο τους Αιρετικους ΙΕΡΟ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑΕιναι τα πρωτα βηματα των αδελφων μας αυτων και ολα με τον καιρο ελπιζουμε να τακτοποιηθουν επι το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΟ. Η εξελιξι των πραγματων θα δειξη
Το ΘΗΡΙΟ του Φαναριου ηδη βρυχαται σαν Λιονταρι αγριεμενο και ωρυομενο και λυσσαλεο και ΑΠΕΙΛΕΙ ....θεους και δαιμονες, επωνυμους και ανωνυμους. Του αποδωσαμε τον δικαιο χαρακτηρισμο του ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πατριαρχη της Ιστοριας
Αντι η Εκκλησια να τον καθαιρεση και να τον αφοριση ΑΜΕΣΑ και να τον ενταξη επισημα στους Αιρετικους της Ιστοριας, ο θρασυτατος δδεδηλωμενος Αρχιαιρεσιαρχης ρασοφορος απειλει ....καθαιρεσεις των κληρικων και .....αφορισμους των λαϊκων που αγωνιζονται για την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της Πιστεως των Ορθοδοξων, που εκεινος και τα ...κοπελια του, ριπτει εις τους ΧΟΙΡΟΥΣ....οτι ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΕΧΕΙ!!!!

1 σχόλιο:

  1. τελικα θα ελθη ο π αγγελος
    μαθαμε οτι επηρε απολυτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου