Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ...ΜΟΪΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; KOIΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΕΤΗΣ

ΦΕΥΓΟΥΝ 
ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 
ΤΩΝ ...ΜΟΪΚΑΝΩΝ,  
φευγουν οι Γενναιοι Μαρτυρες της Εκκλησιας
ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;


KOIΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
 ΑΤΡΕΜΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ 
ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΕΤΗΣ



Ο σεμνος και αγιος μακαριστος Γενναιος Μαρτυρας μητροπολιτης Λαρισης ΘΕΟΛΟΓΟΣ που εξεβληθη απο τον θρονο του, απο φθονερους και αναισχυντους  δεσποταδες της διεστραμμενης εποχης μας και για την επιστροφη του οποιου ο αδελφος Αγωνιστης Γεωργιος Πααπαζετης γενναιως αγωνισθηκε και βαναυσως μωλωπισθηκε απο τους κομπιδουκτορας και τους μπραβους της εκκλησιαστικης αθλιοτητας.


 Ακουστε τον Φλογερο και Δυνατο, εν Κυριω Κοιμηθεντα Θεολογο Γεωργιο Παπαζετη  κατα τον επικηδειο λογο του στον μακαριστο μητροπολιτη Λαρισης κ. ΘΕΟΛΟΓΟ, απο το 16,21 λεπτο και μετα.

Αλλοι πεταξαν τα οπλα τους και εγιναν ριψασπιδες. 
Ομως ο Γεωργιος Παπαζετης εμεινε μεχρι σημερα και μεχρι της τελευταιας του αναπνοης, γενναιος και  ορθιος και με εφ' οπλου την λογχην.
Αυτος ηταν ο Ατρεμας Αγωνιστης Θεολογος της Λαρισας που αγωνιζονταν οσον ολιγοι και μαλλον σαν πρωτος εθελοντης στα χαρακωματα του Ιερου Αγωνα των Θρυλικων Αγωνιζομενων Λαρισαιων χριστιανων που εμειναν και θα μεινουν στην νεωτερα ιστορια της Εκκλησιας της Ελλαδος, ως οι Νεοϊωαννιται της εποχης μας, τους οποιους ο Μεγαλομαρτυρας Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος θαυμαζε και εξυμνουσε και τους αποκαλουσε ΑΓΙΟΥΣ και ΜΑΡΤΥΡΕΣ των οποιων τα κατορθωματα, θαυμαζει ολη η Οικουμενη.
Τους εγραφε δε τα εξης, τα οποια νομιζουμε οτι απευθυνονται και στους Αγωνιζομενους Χριστιανους της Λαρισας, που οι αγωνες τους ηταν ιδιοι και παραπλησιοι με τους Αγωνες και τις διωξεις των Ιωαννιτων της εποχης του Ιερου Χρυσοστομου:

«Μακάριοι και τρισμακάριοι υμείς…ότι τοσαύταις παλαίειν οδύναις, φόβοις, απειλαίς, δεσμωτηρίοις, απαγωγαίς, δικαστηρίοις, δημίων χερσί, συκοφαντών αναισχύντοις γλώτταις, ονείδεσι, λοιδωρίαις, σκώμμασι.
Εγγέγραπται υμών τα ονόματα εν βίβλω ζωής, μετά των αγίων κατηριθμήθητε μαρτύρων» (ΕΠΕ, 38,48)
 
Ναι, ενας Μαρτυρας Μεγαλος στην προαιρεσι αλλα και στην καθημερινη του αεναη δραστηριοτητα ηταν  και ο αγαπητος και πεφιλημενος αδελφος μας Θεολογος Γεωργιος Παπαζετης,  με τον οποιο ο ιστολογος μας ειχε μαζι του συχνοτατη επικοινωνια και κατα Χριστον αγαπη και φιλια. 
Μολις προχθες ειχε μαζι του την τελευταια επικοινωνια και φανηκε σ' αυτη την τελευταια του συνομιλια η φαεινοτητα της σκεψης του, αλλα και η μεγαλη του αγωνια και η  λαχταρα, να μαθη νεα για τον αγωνα και τις μαχες της σημερινης Αγωνιζομενης Εκκλησιας. 
Ο Θεος να αναπαυση τον Αγωνιστη αδελφο μας Γεωργιο και να τον παρη κοντα Του στην Βασιλεια των Ουρανων, μαζι πλεον με τον πεφιλημενο πατερα του Μαρτυρικο μητροπολιτη Λαρισης ΘΕΟΛΟΓΟ, ο οποιος λειτουργει κυκλω της Τραπεζης του Θυσιαστηριου της εν Ουρανω Βασιλειας, μαζι και με ολους τους αδικουμενους και ολους τους διωκομενους Πατερες, Αγωνιστες και Μαρτυρες της αρχαιας Εκκλησιας, αλλα και της σημερινης ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ εποχης μας.
Αναρτουμε την επικηδεια ομιλια του (πιο πανω) στον αγιο Αχιλλειο της Λαρισας που εκφωνησε κατα την κηδεια του μακαριστου μητροπολιτου Λαρισης ΘΕΟΛΟΓΟΥ απο το 16,21 λεπτο και μετα.
Ετοιμασαμε ηδη απο αρκετες μερες και σκαναραμε κειμενα του αδελφου Γεωργιου τα οποια σκοπευαμε να αναρτησουμε αλλα η καθημερινοτητα μας εκανε να αναβαλουμε την αναρτησι τους.
Εις μνημην του δημοσιευουμε ενα απο αυτα που απεστειλε στον μητροπολιτη Γορτυνος Ιερεμια, ο οποιος παραμενει στο προσκηνιο απο τις απαραδεκτες  .....κολοτουμπες του που εξευτελιζουν την Εκκλησια και τους σημερινους επισκοπους.
Και θα αναρτησουμε στη συνεχεια και αλλα.

  


Τους βλεπετε και τους τρεις; 
Δεν ειχαν καμμια συστολη να επιβουν και να εφορμησουν, επανω απο το πτωμα του ΖΩΝΤΟΣ επισκοπου και μητροπολιτου Λαρισης Θεολογου και να καταλαβουν το θρονο του. 
Ετσι ...."τηρησαν" και οι τρεις το Ευαγγελιο και τους Ιερους Κανονες, που απαγορευουν ρητα και επι τη ποινη της καθαιρεσεως την ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΣΙΑ.
Και ομως απο τοτε μεχρι και σημερα τους ανεβαζουν και τους κατεβαζουν καποιοι θλιβεροι και γελοιοι τυποι, ρασοφοροι και μη, ως ...μαρτυρες και ως ταχα .....κακοπαθημενους απο τον αντιδρωντα λαο της Λαρισας που αντιδρουσε στις παρανομες και στις αντικανονικες αυτες ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ καταληψεις του θρονου της Λαρισας.
Μαλιστα τους συμπαριστατο αμεριστα και με ολα τα μεσα και η Σατανοκρατουμενη Σιδηροφραχτη Αθεη, δεξια, κεντρωα ή αριστερα κυβερνησι της καθε εποχης.

Ο πρωτος γυριζε τις νυχτες στους εθνικους δρομους και εψαχνε.....
Τι εψαχνε;

Ρωτηστε να μαθετε...
Ταυτοχρονα θησαυρισε σαν καταληψιας του θρονου της Λαρισας με χρηματα, με κτηματα και με χωραφια.
Που πηγαν ολα αυτα;
Πητε μας εσεις....

Ο δευτερος κατελαβε τον προσωποπαγη θρονο της Γουμενισσας Κιλκις και απο τοτε ποιει πολλα θαυματα και πολλα αξιοθαυμαστα πραγματα.....

Ο τριτος δε, με την ανευλογη ....ευλογια των θλιβερων Γεωργιου Καψανη και Ιερεμια Φουντα  και με τα ΜΑΤ Παπαθεμελη (που τελευταια ...πληρωσε ...πολυ ακριβα!!!!!), κατελαβε τον θρονο της Λαρισας, ΖΩΝΤΟΣ του Θεολογου και 
τη βια και τη τρομοκρατια και ....κεκλεισμενων των θυρων!!!!
...."Ενθρονισις" περιγραφομενη και προβλεπομενη και χαρακτηριζομενη ως ΚΑΤΑΛΗΨΙ και ως αθλια ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΣΙΑ,  απο τους Ιερους Κανονες και απο την ιστορια της Εκκλησιας.

 "Ω ΑΙΣΧΥΝΗ,  ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΕΙ, ΟΜΙΛΩΝ ΠΕΡΙ ΑΙΣΧΥΝΗΣ;;;;;".


Οχι ενας, αλλα Τρεις επικαθημενοι εσταλησαν απο τους Αναισχυντους Σεραφειμικους αρχιερεις της ασεβειας και της ...λαμπαδουρας, στον πολυπαθο θρονο της Λαρισας και κατελαβαν τον θρονο του Γλυκυτατου Θεολογου.
Και εδω συνεπραξαν πολλοι παραγοντες και ολη η πολιτικη ....σαββουρα και η σαπιλα της πατριδας μας και του ΠΑΣΟΚ και της Νεας δημοκρατιας και σημερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΕΛ. 
Χατηρι και θελημα δεν χαλασαν σε κανενα απο τους τρεις εμπαθεστατους τελευταιους αρχιεπισκοπους.
ΤΡΕΙΣ στη σειρα εστειλαν, με τα ΜΑΤ και με τα ΡΟΠΑΛΑ και με τα ΜΑΧΑΙΡΙΑ "αρπαγας και λυκους" του θρονου της Λαρισας, οπως τους χαρακτηριζει ο Μεγαλομαρτυρας Χρυσοστομος τους παρομοιους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ της εποχης του, που εσπευσαν αναξιοπρεπεστα και αδιαντροπα και κατελαβαν τον θρονον του μητροπολιτου Θεολογου.
Και αυτος που σημερα επικαθηται του θρονου...γλυκο ψωμι ουτε εφαγε, ουτε και τρωει.... 
Με τετοιους μοιχεπιβατες κοινωνουν και συνεργαζονται αγαστοτατα και πολλοι σημερινοι Σιγονταροοικουμενιστες, που πρωτοστατουν στον λεγομενο, κατ΄αυτους - Ο Θεος να τον καμη!!! - "αντιοικουμενιστικο" αγωνα, που αρχισε και προχωρησε και ολο παει και ολο παει και δεν τελειωνει.....και ...αχρι καιρου και αχρι  ...καιρων!!!
Λενε και τολμουν και διαστρεβλωνουν και τον αγωνα των Αγιων Πατερων, τον Γνωστοτατο καθ΄ολη την διαδρομη της Ιστοριας της Εκκλησιας, για να δικαιολογησουν την δειλια τους, τις ηττοπαθειες και τις σκοπιμοτητες τους. 
Μεμονωμενα ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΝ ο καθενας και χωρις "στρατηγους και ...συντεταγμενα", οπως βλακωδως και ηλιθιως ισχυριζονται καποιοι σημερινοι πανυβλακες. 
Μην ψαχνετε, λοιπον, να βρητε τις αιτιες της σημερινης αφανταστης κακοδαιμονιας της Εκκλησιας.
Υπαρχουν ολα τα ιστορικα στοιχεια και ολοι οι ενοχοι του εκκλησιαστικου μας ΔΡΑΜΑΤΟΣ και με τα ονοματα τους, που θα συνεχιση, ισως και για πολλα ακομα χρονια.  
Και να ευχωμεθα - αν και αυτο μεχρι σημερα το βλεπουμε επιδεινουμενο - ο Θεος να δωση καποια μερα καποιο τερμα, γιατι αλλοιως, αν χρησιμοποιηση την Αποτομια Του, τοτε, ω τοτε,  ....αμαρτωλοι που φυγωμεν!!!! 
Ειναι δυνατον και δεν αποκλειεται, να εμφανισθη και εδω στην Ελλαδα, η εικονα των Εκκλησιων της ....Μικρας Ασιας!!!
Και ολα αυτα για την ιστορια και για γνωσι των επιγενομενων γενεων

2 σχόλια:

  1. Αιωνία του η μνήμη. Ο Κύριος ας τον αναπαύση μετά των αγίων Του.

    Φεύγουν και οι τελευταίοι της παλιάς φρουράς, οι πιστοί του Κυρίου και του Ευαγγελίου Του.

    Οι σκοτεινότερες των σκοτεινών σκοτεινές δυνάμεις, που δεν είναι οι εξωτερικές νεοεποχιτικές δυνάμεις, όπως τρέμουν οι κουκουσκιάχτες, εκείνες άλλωστε θα ήταν ανίκανες να βλάψουν μια ζωντανή Εκκλησία και μια ζέουσα Πίστι, αλλά είναι οι πολυπληθείς εσωτερικές δυνάμεις της πεπτωκυϊας εκκλησίας, οι οποίες άθελά τους πραγματοποιούν και όλη την δουλειά των υλικών και πνευματικών εξωτερικών εχθρών της Εκκλησίας, οι ενδοεκκλησιαστικές σκοτεινές δυνάμεις επαναλαμβάνω, περιμένουν να κοιμηθούν και οι τελευταίοι ελάχιστοι απομείναντες υποστηρικτές του Ευαγγελίου, που ανετράφησαν και αναπνέουν με την κατήχηση "είπεν ο Κύριος" και "γράφει το Ευαγγέλιο" ώστε σταδιακά να μεταλλάξουν την άπαξ παραδοθείσα Πίστι σε εντάλματα ανθρώπων απαράδεκτων ... δεν συνεχίζω, διότι προφήτης δεν είμαι αλλά διαπιστώνοντας τί συμβαίνει στην σημερινή πραγματικότητα υπολογίζω με μαθηματική ακρίβεια τί θα επακολουθήσει: Μια άλλη θρησκεία, όπου δεν θα υπάρχουν Καντιώτηδες, Θεολόγοι, Σωτηρόπουλοι, Παπαζέτηδες που θα υπενθυμίζουν την πραγματική εκκλησία... και θα γίνει το έλα να ΜΗ δείς, ήδη το επιχειρούν αλλά αντέχουμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η επιστολη του αειμνηστου παπαζεπη ξεγυμνωνει δυο ψευτο ομολογητας δεσποταδες τον κυριο φουντα και μεντζελοπυλο
    θυμασαι σαν γραμματες των συνοδικων δικαστηριων πηγαινες στα σπιτια τους για να επιδωσεις δικαστικες υποθεσεις των εριξες την μασκα της υποκρισιας κλεφτη της ΑΡΧΙΕΡΩΣΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου