Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Προς τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, τους γεωργους και τους κτηνοτροφους, που κατεβηκαν στους δρομους εναντιον των προσκυνημενων προδοτων της Πατριδας μας.

 (Παρακαλουμε τους  επισκεπτες αυτου του ιστολογιου να εκτυπωσουν και να δωσουν σε γεωργους των μπλοκων αυτο το κειμενο και να το προωθησουν σε οσο περισσοτερους μπορουν. 
Πρεπει να βοηθησουμε ολοι στον ΞΕΣΗΚΩΜΟ. Ξυπνειστε Ελληνες η Ελλαδα μας  ΠΕΘΑΙΝΕΙ, σκοτωνουν την ΨΥΧΗ της. Ξυπνειστε).
 
Προς τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ,
τους γεωργους και τους κτηνοτροφους,
που κατεβηκαν στους δρομους
εναντιον των προσκυνημενων προδοτων της Πατριδας μας.



ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.

ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΑΡΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ.
 
ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΑΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΑΣΤΟ.

ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΤΑ 50% ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70% ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ  ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙ.

ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.
 

ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΣΑΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙ 6 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
 

ΕΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

ΕΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 

ΕΣΕΙΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΕΙΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ  ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

4 σχόλια:

  1. Αρκετές φορές σκέφτομαι... ...με τις πολεμικές επανορθώσεις γιά τις καταστροφές που προκάλεσαν στην Πατρίδα μας οι Γερμανοί που ήρθαν να μας κατακτήσουν χωρίς να τους πειράξουμε, με το Κατοχικό Δάνειο που με το έτσι θέλω μας πήραν οι κατακτητές Γερμανοί - και δεν λένε να φιλοτιμηθούν να μας τα ξεπληρώσουν-, ενώ έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο ότι.. δήθεν εμείς τους χρωστάμε, τί θα γίνει, τα ξέχασαν όλοι οι Πολιτικοί μας;

    Και αν ποιούν την νήσσαν οι πολιτικοί, γιατί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος και της Κρήτης, σιωπά ασεβώς ατιμάζοντας τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων των Γερμανών κατακτητών εκ του ποιμνίου της; Η Εκκλησία αφουγκραζόμενη -άν έχει ώτα- τις οιμωγές των τέκνων της που βασανίζονται, δεν επιτρέπεται να σιωπά συσχηματιζόμενη με την πολιτική κοσμική εξουσία ή με τις διεθνείς κοσμικές δυνάμεις αλλά, στα πλαίσια της πνευματικής της αποστολής οφείλει να τολμά να επιζητεί και την επί της Γής Δικαιοσύνη "δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γής", που είναι ευσέβεια, φιλαδελφεία, φιλανθρωπία, με γνώμονα την Πίστι και το Ιερό Ευαγγέλιο.

    Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται όχι μόνο πνευματικώς αλλά και υλικώς, βασανίζεται οικονομικώς, πένεται, υποφέρει, αδυνατεί να πληρώσει φως νερό και θέρμανση, υποσιτίζεται, δεν έχει χρήματα να πάει στον οδοντίατρο, το χαμόγελο έσβησε, η ελπίδα για ανάνηψη της Ελλάδος αργοσβήνει, η ανεργία είναι στα ύψη, οι συνταξιούχοι φυτοζωούν, οι νέοι ξενιτεύονται και όσοι παραμέμουν στην Πατρίδα, δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες αφού είναι άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι με ευτελείς μισθούς. Οι αγρότες υπερφορτώνονται με φόρους ενώ κερδοσκόποι μεσάζοντες καρπώνονται τους μόχθους τους. Η Εκκλησία δεν καλεί σε πνευματική αφύπνιση τους πλουσίους για να δώσουν στον λαό λίγα από τα κλεμμένα τους! Να εκποιήσουν κάποια από τα περιουσιακά τους στοιχεία! Οι εφοπλιστές και οι επιχειρήσεις που πήγαν σε φορολογικούς παραδείσους, αφού δεν φορολογούνται πλέον από την Πατρίδα, εθελοντικά να προσφέρουν υπέρ του πτωχού λαού. Όσοι έχουν χρήματα στο εξωτερικό, να τα δώσουν στους ανέργους! Αν τα χρυσά και τα αργυρά λιλιά ηχομονώνουν τα ώτα και τα όμματα και δεν ακούγονται από τους επισκόπους οι κραυγές απελπισίας των πενήτων εκ του λαού, ας πετάξουν κι εκείνοι τα λιλιά τους στα σκουπίδια, ας εκποιήσουν όλα τα χρυσά τάματα, οι άψυχες εικόνες δεν τα έχουν ανάγκη, τα έχουν όμως οι πτωχοί, καλύτερα Εκκλησία χωρίς χρυσάφια, και χωρίς καρναβάλια, παρά "Κύριε, πότε μας είπες ότι πεινάς και διψάς, και ότι ενώ σου χρωστούν οι Γερμανοί το Κατοχικό Δάνειο, δεν στο ξεπληρώνουν, αλλά εμείς που μπορούσαμε να σε υπερασπιστούμε έστω με τις καθημερινές μας ανακοινώσεις και το ξεσήκωμα της διεθνούς κοινής γνώμης και πολιτικής και θρησκειών, έστω με την εκποίηση όλων των χρυσών ταμάτων, δεν το πράξαμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λές κύριε Οδυσσέα, αλλά υπάρχει και μία άλλη πλευρά.
    Τα τελευταία επτά χρόνια παίρνεις την σύνταξη σου και διατηρείς τις καταθέσεις σου στην Τράπεζα, χάρις στα δεκάδες δισεκατομμυρια που μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι, και καλύπτουν τα ταμειακά κενά του Κράτους.
    Καί βέβαια υπάρχουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των αγροτικών επιδοτήσεων, που εισπράττουν οι αγρότες, από τα ευρωπαικά ταμεία, εδώ και πολλά χρόνια, από την δεκαετία του '80 ακόμη.
    Οι Ευρωπαίοι μας πλήρωναν και μας πληρώνουν, αλλά μερικοί δικοί μας επιτήδειοι τα έτρωγαν και ίσως τα τρώνε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουσε φιλε, την συνταξι που παιρνω την πληρωνα επι 35 χρονια συνεχους εργασιας ανευ διακοπης.
    Και ειναι ανταποδοτικη.
    Ενταξει;
    Δεν οφειλα και δεν οφειλω σε κανενα ουτε μια δεκαρα.
    Ουτε στους κτηνοβατες της Ευρωπης τους Γερμανογκεσταμπητες.
    Αυτοι που ρημαξαν τα ταμεια και αυτοι που επαιρναν τα θαλασσοδανεια και τα εορτοδανεια και τα αλλα πολλα δανεια αυτοι να κληθουν και να πληρωσουν, ολα εχουν την ονομασια τους και τα ονοματα τους, ενταξει;
    Γνωριζω εδω στη Σουρωτη καποια πρασινοσκυλα του βουλευτου Γερανιδη που πηραν δανεια για να κανουν θερμοκηπια και εγιναν ζαμπλουτοι και δεν επεστρεψαν δεκαρα.
    Αυτοι να κληθουν και να τα πληρωσουν.
    Αυτοι οφειλουν και αυτοι να πληρωσουν και οχι να
    Εχουν ονοματα και διευθυνσεις.
    Ομως αυτοι κατεβαζουν στο 50% την δικη μου κυρια και κατα 80% την επικουρικη μου συνταξι, χωρι να οφειλω τιποτα.
    ΕΝΤΑΞΕΙ;
    Αντε λοιπον και ας αφησει τις βλακειες του ο καθενας.
    Ειδες τι χρηματα πληρωνουμε στους 300 φαγαδοκηφηνες της βουλης;
    Και ουδεις μιλαει ουτε κιχ;
    Και ποσους χασομερηδες παρατρεχαμενους του καθε φαγαδοκηφηνα πληρωνουμε;
    Ξερεις τι χρηματα παιρνουν τα κομματα δανεικα και αγυριστα;
    Και τι αλλο να πρωτοπω και τι αλλο να πρωτομαρτυρησω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα είδα το σχὀλιο 27 Ιαν 2017 4:11 μ.μ.
    Ο κύριος αυτός έχει παντελή άγνοια της πραγματικότητας, ή είναι εγκάθετος. Κανένας δεν μας πληρώνει, εκείνοι μας χρωστάνε και δεν μας δίνουν τα κλεμμένα ή τα δανεικά (κι αγύριστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου