Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΙΔΟΥ οσα ερευξατο, με ΑΣΕΒΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ χαρακτηρισμο, ο Παγκακιστος Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, για τους ΘΕΙΟΥΣ και ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, επαινει δε ως ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ και ως ΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΕΣ ....τα ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!!

ΙΔΟΥ οσα ερευξατο, με ΑΣΕΒΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ χαρακτηρισμο, ο Παγκακιστος Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, για τους ΘΕΙΟΥΣ και ΙΕΡΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΕΣ, επαινει δε ως ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ και ως ΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΕΣ ....τα  ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!!

Πριν απο αυτον, τον Μεγαλυτερο και Χειροτερο πατριαρχη της Ιστοριας, καποιος επισκοπος του, της επαρχιας Αυστραλιας και Ωκεανιας, χαρακτηρισε τους ΑΓΙΟΥΣ και ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ως ....(θου Κυριε φυλακην των στοματι μου) ....ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ και ουδεις τον ηλεγξε και ουδεις τον τιμωρησε, ουτε ο αιρετικος Αυστραλιας Στυλιανος, ουτε και ο πατρωνας του πατριαρχης Κωνσταντινουπολεως.  
Μαλλον θα καμαρωσε γι΄ αυτον και θα τον επηνεσε για αυτα τα ....ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!!! που αλλως εκεινος εχαρακτηρισε ως ....ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ή αλλως ως  ....ΚΟΛΟΧ... 
Ναι αυτη ειναι η φοβερα πρωτοφανης υβρις αυτου του  ....κοπροστομου ανεπισκοπου, του ανηκοντος εις το Οικουμενικον Πατριαρχειον. 
Τετοιους ...αλητες με ρασα προωθουν οι πατριαρχικοι στους θρονους των Αγιων Πατερων, για να αθυροστομουν και να ασχημονουν τελειως ανεξελεγκτα και ατιμωρητα, ως ΧΟΙΡΟΙ επανω στο Παναγιο Σωμα της Αγιας μας Εκκλησιας, την οποια εκλαμβανουν ως σιγουρη ισοβια  ικανοποιησι, ΠΟΡΙΣΜΟΥ, ΔΟΞΑΣ και τα υπο της κοιλιας!!!ανομολογητα παθη!!!

Ομως... ομως... ωρισθη παρα των Αγιων Πατερων, χρηναι και μετα θανατον αναθεματιζεσθαι, τους ειτε εις Πιστιν, ειτε εις Κανονας αμαρτησαντας, ορα φοβερον λογον: Τοις εν καταφρονησει τιθεμενους τους Ιερους και Θειους Κανονας των ιερων Πατερων ημων, οι και την Αγιαν Εκκλησιαν υπερειδουσι και ολην την χριστιανικην πολιτειαν κοσμουντες , προς θειαν οδηγουσι ευλαβειαν, ΑΝΑΘΕΜΑ.
( τομος συνοδικων, τομος της ενωσεως, συνοδος Κωνσταντινουπολεως, Ιερον Πηδαλιον, σελ.κ΄, εκδοσις 1970).
Γραφει, λοιπον, το περιοδικον ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ:

Ο αρχηγος της Πατριαρχικης Αντιπροσωπειας σεβ. μητρ. Φιλαδελφειας κ. Βαρθολομαιος, απευθυνομενος προς την Α.Α. τον Παπαν ειπε:

Αγιωτατε, 
............................................................
Οντως κατα τους τελευταιους τουτους χρονους ανεθερμανθη και ηυξηθη η αγαπη μεταξυ ημων επι τοσουτον, ωστε να ζωμεν σημερον εν θαυμα, "ο ετεραις γενεαις ουκ εγνωρισθη τοις υιοις των ανθρωπων" (Εφεσ.3,5). 
Εις τουτο συνετελεσαν οχι μονον οι πρωτεργαται του θαυματος, αειμνηστοι Παπαι Ιωαννης ΚΓ΄και Παυλος ο ΣΤ΄και Πατριαρχης Αθηναγορας, αλλα και .............
Μεγαλοι δεν ειναι μονο οι συλλαμβανοντες, οραματιζομενοι και εγκαινιαζοντες εν μεγα και ιστορικον εργον, ως το προκειμενον, αλλα και οι συνεχισται του εργου αυτων, ΟΙ ΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΩΝ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟΝ το ΧΩΡΙΖΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΩΣ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ. 
 (ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ. Δεκαπενθημερον δελτιον Ειδησεων ετος 20, αριθμ. 423, σελ.6,7.ττης 15 Ιουλιου 1989).

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΑΙ, αλλα και ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΙ ΤΟΥ ....ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, τους ΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ....ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ....τα χωριζοντα τους χριστιανους.....


Αυτος ο αποτροπαιος σκωληξ της γης απεδωσε τον ασεβεστερον χαρακτηρισμον εις τους Θειους και Ιερους Κανονες των Αγιων 7 Οικουμενισκων Συνοδων. 
Ανηκει αυτος ο τυμπανιαιος και δυναμει ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ακομα και μετα θανατον, στην Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια;
Αυτον προσκυνατε και αυτον αναγνωριζετε και με αυτον κοινωνειτε, οσοι τον αναγνωριζετε και οσοι τον μνημονευετε και οσοι τον....ρενετε με ανθη...και δεν αισχυνεσθε;
 

7 σχόλια:

  1. ουδεις επισκοπος του αυστραλιας του ορθοδοξωτατου ποιμεναρχου μας απεκαλεσε τους ιερους κανονας''''''
    αυτα ελεχθησαν υπο του εις χειρας θεου ευρισκομενου σωτηροπουλου οστις απηλθε εχων τον αφορισμον
    π,ιεζεκιηλ πετριτσης Συδνευ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο μακαρίτης Ν.Σωτηρόπουλος από το μυαλό του τα έβγαλε;
      Τι είναι αυτά που λέτε;

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ . ΑΚΟΥΣ ? ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ .

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ .

      Διαγραφή
  2. Ψευδεσαι ψευδοπατερ.
    Δεν ενθυμουμαι το ονομα του και δεν ξερω αν σημερα ζει αλλα θα αποκαλυψω καποια στιγμη το ονομα του.
    Μηπως ηταν ο βοηθος επισκοπος Ιεζεκιηλ;
    Μηπως καποιος Δερβης;
    Γιατι τον κρυβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε νοήμων άνθρωπος που διαβάζει το κείμενο, καταλαβαίνει ότι μετά την φράση "τείχη του αίσχους', ακολουθεί η φράση "ων φοβερότερον το χωρίζον τους χριστιανούς", δηλαδή το Σχίσμα, το οποίο χωρίζει τους χριστιανούς. Αυτό εννοεί και όχι βέβαια τους Κανόνες.
    Και ακολουθεί η επόμενη παράγραφος, που λέει ότι δεν αρκεί η αγάπη για την κοινωνία των χριστιανών, αλλά "απαιτείται και ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η σύμπτωσις και η πιστότης εις την αλήθειαν".
    Επομένως, ΠΡΩΤΑ είναι η Αλήθεια, και κατόπιν η αγάπη για την κοινωνία των Χριστιανών.
    Είναι πράγματι άψογη η τοποθέτηση του Πατριάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις που δεν ειμαστε τοσο νοημονες οσο εσυ, λεμε και ερμηνευουμε τα λεγομενα του Αιρεσιαρχου διαφορετικα.
    Μιλαει για ΤΕΙΧΗ του ΑΙΣΧΟΥΣ σε πληθυντικο και οχι για σχισμα στον ενικο.
    Δευτερον η λεξι ΤΕΙΧΗ αφορα πολλα πραγματα και οχι μονο ενα ...το σχισμα.
    Πιστευεις εσυ, αφελως ή πονηρως, οτι ο Βαρθολομαιος που γραφει στο βιβλιο του το οποιο εχουμε, οτι ειναι Απαραδεκτοι οι Ιεροι Κανονες και δεν μπορουν σημερα να εφαρμοζωνται, οτι εδω δεν εννοει τους Ιερους Κανονες αλλα εννοει το Σχισμα;
    Και ποιο ειναι αυτο το σχισμα δηλαδη τα αναθεματα που ...ηρε ο Ιμαμης Αθηναγορας ή το σχισμα των Εκκλησιων γενικοτερα που θα επρεπε να γινη νωριτερα και τους ανεχονταν οι Πατερες και οχι οταν οριστικοποιηιθηκε το 1054.
    Και αυτο δεν ειναι ακριβως Σχισμα αλλα απλα η Αγια του Χριστου Εκκλησια, ολες τις αιρεσεις που κατα χρονικα διαστηματα παρουσιαζονταν στην ιστορια, τους απεβαλε απο το Σωμα Της, οπως εκαμε και για τη
    τους Λατινους.
    ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΣΕΣΗΠΟΤΑ ΜΕΛΗ.
    Και αν μιλαει εκει για αληθεια, ποτε την εφηρμοσε και ποτε την τηρησε εν συνεχεια και μεχρι και σημερα;
    Μας δουλευεις και εσυ και οι αλλοι κακοερμηνευτες;
    Τα λεει, αλλα δεν τα τηρει και παει και συλλειτουργει και στη Ρωμη και προσφωνει τον Αιρεσιαρχη της Δυσεως σαν Κανονικο επισκοπο.
    Εδω ποια αληθεια τηρησε, θα μας πης;
    Καθηστε καλα και αφηστε τις ανοησιες σας επιτελους που πατε να ωραιοποιησετε τις υποκρισιες και τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Βαρθολομαιου και δεν ντρεπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου