Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Συνειδησι της Εκκλησιας - λαος του Θεου: ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, που καταγκρεμισε τα ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. AΛΗΘΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

Συνειδησι της Εκκλησιας 
- λαος του Θεου:

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, που καταγκρεμισε τα ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

AΛΗΘΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ
ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ Αυτος ειναι σημερα, ο Μεγαλυτερος Πειρασμος της Ορθοδοξιας, ο Αρχιτρομοκρατης του Πλανητη, το Αμερικανοδουλακι ο Παγκακιστος Βαρθολομαιος.
Eπι χρονια πολλα, εργοις και λογοις, γυμνη τη κεφαλη και στεντορεια τη φωνη, κηρυττει συνεχως την αποδομησι της Μοναδικης Εκκλησιας του Χριστου και οδηγει ολους μας στην Πανθρησκεια.
Ολοι οι πατριαρχες και οι αρχιεπισκοποι και οι αρχιερεις, εφαρμοζουν την προδοτικη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της ΣΙΩΠΗΣ.
Ουδεις τολμα να τον κατηγορηση οτι ειναι ενας μοναδικος και ανεπαναληπτος ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ. 
Ελαχιστοι κληρικοι και πολυς λαος μονο, τον καταγγελουν και τον σφυροκοπουν. 
Ο ιδιος απειλει και τους ...οδοντας τριζει ως Λεων Ωρυομενος. 
Επιβαλλεται η ΑΜΕΣΗ αποβολη του, απο την Αγια Μανδρα της Εκκλησιας του Χριστου.
Ο μεγαλύτερος εχθρός της Πίστεως.


Ο κ.Νικόλαος Σωτηρόπουλος διακρινόταν ανέκαθεν για την ανεπανάληπτη ομολογιακή παρουσία και παρρησία του.
Εμπνεόμενος απ το παράδειγμα του πνευματικού του πατέρα, μακαριστού και πολυκλαύστου, ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑ της πεφιλημένης μας Ορθοδοξίας, αοιδίμου μητροπολίτη Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου και αψηφώντας τις οιεσδήποτε δυσμενείς συνέπειες άσκησε τον επιβεβλημένο έλεγχο προς όλες τις κατευθύνσεις, ενεργώντας κατά χριστιανικό, πρωτίστως, και επιστημονικό-θεολογικό, δευτερευόντως, καθήκον και χρέος, ειδικά επί θεμάτων Ορθοδόξου Δόγματος και Ήθους.
Συνεπεία του προαναφερθέντος ελέγχου επεβλήθη σε βάρος του ένας επιεικώς ανεκδιήγητος "αφορισμός", γράφε ΨΕΥΤΟ-ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ, που εκθέτει αναεπανόρθωτα στη συνείδηση του πιστού λαού όσους τον εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αλλά και όσους δίδουν ιεροκανονική αξία και υπόσταση στον τελευταίο.
Γι αυτό και ένιοι μητροπολίτες ανέγραψαν τον εν λόγω κουρελο-αφορισμό στα καττύματα των υποδημάτων τους καλώντας τον ομολογητή θεολόγο να κηρύξει το θείο λόγο σε ιερούς ναούς της μητροπολιτικής τους περιφερείας οικοδομώντας, πνευματικά, το λαό του Θεού.
Ο κ.Σωτηρόπουλος, παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και παρά την ενατίον του εκτοξευθείσα και συνεχώς εκτοξευόμενη λάσπη που εκοπρεύεται από κάποιους φιλοπατριαρχικούς καλάμους δεν παύει να στηλιτεύει τη συντελούμενη, επί ζητημάτων Ορθοδόξου Δόγματος αλλά και Ήθους(άλλωστε Δόγμα και Ήθος πάνε μαζί), προδοσία καθώς και τον πρωταγωνιστή της,που δεν είναι άλλος απ τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο, ο οποίος, δυστυχέστατα, ακολουθεί την ολέθρια, κατασκανδαλίζουσα τους πιστούς και πυροδοτούσα εντάσεις και σχίσματα, προδοτική του Ορθοδόξου Δόγματος πολιτική του αλήστου, αρνητικής εννοείται, μνήμης προκατόχου του μακαριστού Αθηναγόρα.
Όπως ο μακαριστός του γέρων π.Αυγουστίνος καυτηρίασε την προδοσία του "μεγάλου" Αθηναγόρα (πού καταντήσαμε αλήθεια, ο αποστάτης Αθηναγόρας να χαρακτηρίζεται από κάποιους "μεγάλος"sic)εν έτει 1970, κυρίως, αλλά και πιο πριν, έτσι και ένα απ τα γνησιότερα πνευματικά του τέκνα, ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος,τουτέστιν, καυτηριάζει την προδοσία του νυν πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
Όπως ο π.Αυγουστίνος, μαζί με τους μακαριστούς, ομολογητές επισκόπους, Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιο Νικολάου, το χαλκέντερο, και Παραμυθίας Παύλο Καρβέλη, τον απλούν, τον και σφαγιασθέντα υπό του επαράτου σεραφειμισμού το μαύρο Ιούλιο του 1974, διέκοψαν το μνημόσυνο του πυραυλοκινήτως προς ένωση μετά των αιρετικών παπικών φερομένου, μακαριστού Αθηναγόρα έτσι και ο κ.Σωτηρόπουλος υποστηρίζει ότι εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα επιβάλλεται η διακοπή του μνημοσύνου του την αθηναγόρειο πολιτική ακολουθούντος πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου.
Την ίδια στιγμή κάποιοι, θεωρούμενοι ως παραδοσιακοί επίσκοποι, σιωπούν αιδημόνως για τα πατριαρχικά εγκλήματα και σπεύδουν ακρίτως προς υποδοχή του πατριάρχη όταν ο τελευταίος επισκέπτεται τη χώρα μας!
Έτσι άραγε θα έπραττε ο αοίδιμος π.Αυγουστίνος;
Οι κατά καιρούς ομολογιακές παρεμβάσεις του κ.Σωτηρόπουλου πληρούν αφάτου χαράς το ορθοφρονούν ποίμνιο. Το τελευταίο "μπούχτισε" απ τη σιωπή ενίων, θεωρούμενων ως φιλοπαραδοσιακών επισκόπων, σιωπή και στρέφει με ευγνωμοσύνη το βλέμμα του προς τον ομολογητή θεολόγο που αν και άριστος επιστήμων (κάτι τέτοιο πιστοποιείται απ το βαθμό του πτυχίου του αλλά και από τη γενικότερη θεολογική του συγκρότηση και συγγραφικά παραγωγή αλλά και απ τις μαρτυρίες των συμφοιτητών του)δεν εξέλαβε τη θεολογική επιστήμη σαν μέσον επαγγελματικού πορισμού αλλά στράτευσης στην ευλογημένη στρατεία της λεγόμενης εσωτερικής ιεραποστολής, του κηρύγματος, της συγγραφής, της μαρτυρίας ιησού Χριστού εν μέσω γενεάς "σκολιάς και διεστραμμένης"!
Οι ευχές μας, αγαπητέ κε Σωτηρόπουλε, σας συνοδεύουν στους ομολογιακούς σας αγώνες! Σας χρειαζόμαστε.

4 σχόλια:

 1. Αυτές τις μέρες, για μία ακόμη φορά οι μητροπολίτες των "Νέων Χωρών" μνημόνευσαν του ολετήρα της Ορθοδοξίας ως ΔΗΘΕΝ "ορθοτομούντος τον λόγον της σης αληθείας".
  Μετά από τα τόσα αίσχη που έχει διαπράξει.
  Αντί να τον καταστήσουν υπόδικο πανορθοδόξως αυτοί τον υποδέχονται με τιμές και εξακολουθούν να τον μνημονεύουν.
  Τα όσα του προσάπτει ο μακαριστός Νικόλας Σωτηρόπουλος δεν φαίνεται να τους συγκινούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ . ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΙΣΩ !

   Διαγραφή
 2. με αηδια σας πληροφορω κ οδυσσεα οτι ο λαγωος πειραιως
  χθες προσεφωνησε τον ιερωνυμο στον ναον της αγιας τριαδος
  με λογια και κολακιες που μονον ενας προβληματικος δηλ ασθενης στα μυαλα θα μπορουσε να χρησιμοποιησει κριμα
  και παλι ντροπη του ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ο πειραιως επανηλθε εις τα ιδια.......
  πανε περιπατο οι ημεριδες, το γραφειο αιρεσεων και οι συνεργατες του γραφειου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου