Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι ειναι αυτο το ...Νουμερο, που κατεχει τον θρονο του αρχιεπισκοπου Κυπρου; Μα τα εχουμε ξαναγραψει. Αυτο το ..φασιστοανθρωπιδιο ειναι καταλοιπο του Ολετηρα της Κυπρου Μακαριου Μουσκου, που κατελυσε την Κυπριακη Εκκλησια και τοποθετησε τα ...κοπελιδρια του!!! Εκεινος ο ...μαγος και εξορκιζομενος, που ...σηκωνε τα πιατα στον αερα...με τις διαβολικες μαγειες του!!! Τα καταγγελει σε βιβλιο του ο μητροπολιτης Κιτιου Ανθιμος. Τι να περιμενει, λοιπον, κανεις απο μια τετοια τερατογενεσι ; Το σαπιο φρουτο βγαινει απο σαπιο δενδρο.

Ένα κακέκτυπο Επισκόπου αποκαλύπτει τι εστί Οικουμενισμός και "νέα εκκλησία"!

 

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ:

Ο Κύπρου Χρυσόστομος για
Κυπριακό και Μεγάλη Σύνοδο



kilroy-xrisostomos.jpg

Παρουσιαζουμε δύο αποκαλυπτικά αποσπάσματα, για να καταλαβετε ποιοι εκαναν την "αγια" και "μεγαλη" "συντροφια". Ξεχειλισε απο πανω τους το ΑΓΡΙΟ πνευμα του ετσιθελισμου, της κακιας, της φανερης πλαστογραφιας και της ραδιουργιας.

"..Ήθελα να γίνει η Μεγάλη Σύνοδος και καλώς έγινε και εάν δεν γινόταν δεν θα μπορούσε ποτέ πλέον να γίνει διότι η γελοιοποίηση θα ήταν τόσο μεγάλη που θα μας έκανε επί αιώνες να μην αποφασίσουμε να κάνουμε Σύνοδο.."
Θελουν να εγκαταστησουν αιωνιο καθεστως οι Οικουμενισται.

"..Κι όταν μερικοί Συνοδικοί έφυγαν και δεν υπέγραψαν, υπέγραψα εγώ γι αυτούς κι όταν επιστρέψαμε στην Κύπρο έκανα συνεδρία της Συνόδου τους επέπληξα και τους είπα δεν θα πάρετε πρόσκληση να έλθετε στη Σύνοδο αν δεν μάθετε να υλοποιείτε τις αποφάσεις της Μεγάλης Συνόδου που είναι υποχρεωτικές και για μένα και για σας, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει... Όποιος θέλει να κάνει δουλειά δική του να πάει στο σπίτι του...»
Απο ποια γιαφκα ξεφυτρωσε αυτος ο ρασοφορος δικτατορισκος;
Και οι αλλοι τι του απαντησαν; 
Το βουλωσαν; 
Αν ναι, πως κυκλοφορουν ακομα;
Γι αυτο η Κυπρος παει κατα Διαβολου, τετοια ανθρωπιδια κατοικουν εκει πλεον;

3 σχόλια:

  1. Εμείς δίνουμε στον κάθε μισθωτό κληρικό το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι "Η Εκκλησία είμαι εγώ". Εμείς τον αποκαλούμε "Δεσπότη μου" και "Δέσποτά μου" και "παναγιώτατε" και "Αρχηγό κι επικεφαλής της Εκκλησίας" και δεν ξέρω τι άλλο. Βρίσκουν και τα κάνουν, οπως κι ο Λουδοβίκος ΙΔ της Γαλλίας τα βρήκε και τα έκανε, όταν περιφρονώντας τα Κοινοβούλια διακύρυττε "L'État, c'est moi"(Το Κράτος είμαι εγώ). Αφού εμείς, η Εκκλησία, ο λαός και κλήρος του Θεού,επιτρέπουμε τέτοιες συμπεριφορές στους κληρικούς και δη στους επισκόπους κι επισκόπους, εκείνοι τότε, και θα μας πουν ότι "η Εκκλησία είμαι εγώ" κι εμείς θα συνεχίζουμε να τους θεωρούμε ΔΕΣΠΟΤΕΣ, ελέω και του κοσμικού Κράτους, ακόμα και της "πρώτης φοράς αριστεράς" που δεν τόλμησε να εκδημοκρατίσει την Εκκλησία. Φίλη εν Χριστώ αδελφέ σ' έφαγαν μπαμπέσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεμελιώδες υπόβαθρο του παπισμού τα τελευταία 100χρόνια είναι ο Πολωνικός εθνοφυλετισμός ενώ στα μηνύματά της η Φάτιμα ΑΠΑΙΤΕΙ για να μην γίνει καταστροφικός πόλεμος από την Ρωσία των προσηλυτισμό αυτής και των κρατών δορυφόρων της....επομένως τι σας κάνει εντύπωση...!!! Αυτά πρεσβεύουν και έχουν ως υπόβαθρο οι κεφαλές του Οικουμενισμού και επομένως και όλοι όσοι τους ακολουθούνε. Και δεν μένουν εκεί αλλά περνάνε στην αντεπίθεση κατηγορώντας όλους τους άλλους με τα δικά τους κουσούρια λέγοντας ότι όσοι αντιδρούν έχουν πέσει στην αίρεση του εγωκεντρισμού και του εθνοφυλετισμού και δεν τους απαντάει κανείς για τα ΤΕΡΑΤΑ της Φάτιμα και της Φαουστίνας Κοβάλσκας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ,.. ΠΟΙΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΤΡΙΚΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΝ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ,.....ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ μεγαλην συνοδον.
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝ ΜΕΓΑ ΥΠΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΙΝ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ,ΥΠΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ! ! ! !
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ....ΠΑΙΣΙΟΝ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒΟΝ ΤΣΑΛΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΒΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ...ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ.ΤΙΜΗ ΑΓΙΟΥ ΜΙΜΗΣΙΣ ΑΓΙΟΥ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΚΟΝ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΡΥΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΡΘΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΤΕΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΟΥΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΔΙΩΓΜΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ .

    ΠΑΡΑΚΑΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου