Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΚΛΗΣΙ ΣΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ . Παρακαλουμε θερμα επισκεπτη ή φιλο μας για να μας βοηθηση. Εχουμε καποιο σπουδαιοτατο κειμενο του μακαριστου σοφωτατου κ. Βασιλειου Σακκα απευθυνομενη προς Αγιορειτη μοναχο 20σελιδη και μια 6 σελιδη σε πολυτονικο συστημα και ζητουμε να γραφτη σε γουορντ και να μας αποσταλη ηλεκτρονικα. Οποιος προθυμοποιειται να μας εξυπηρετηση για να ωφεληση τους πιστους ανθρωπους της Εκκλησιας και γενικοτερα την Εκκλησια του Χριστου, παρακαλουμε να μας απαντηση εαν μπορει να το κανη στο εμειλ μας για να σκαναρουμε τα κειμενα και να του τα στειλουμε για να μας τα επιστρεψη γραμμενα σε γουορντ. Ευχαριστουμε εκ των προτερων.

ΕΚΚΛΗΣΙ ΣΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ


Παρακαλουμε θερμα καποιον επισκεπτη ή φιλο μας για να μας βοηθηση.
Εχουμε καποιο σπουδαιοτατο κειμενο του μακαριστου σοφωτατου κ. Βασιλειου Σακκα απευθυνομενη προς Αγιορειτη μοναχο 20σελιδη και μια 6 σελιδη σε πολυτονικο συστημα και ζητουμε να γραφτη σε γουορντ και να μας αποσταλη ηλεκτρονικα για να τα δημοσιευσουμε.
Οποιος προθυμοποιειται να μας εξυπηρετηση για να ωφεληση τους πιστους ανθρωπους της Εκκλησιας και γενικοτερα την Εκκλησια του Χριστου, παρακαλουμε να μας απαντηση εαν μπορει να το κανη στο εμειλ μας για να σκαναρουμε τα κειμενα και να του τα στειλουμε για να μας τα επιστρεψη γραμμενα σε γουορντ.
Ευχαριστουμε μεκ των προτερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου