Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ( Οι τιτλοι ειναι της Ομολογιας). Απάντηση σε μητροπολίτη των «Νέων Χωρών»: Την ενότητα της Εκκλησίας δεν την διασπούν όσοι διαμαρτύρονται κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού, αλλά οι κληρικοί και οι επίσκοποι που συμφιλιώθηκαν μαζί της και παίζουν το παιχνίδι της. του Βασιλείου Κερμενιώτη, συνδικαλιστή της ΕΛΜΕ Εορδαίας.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  

ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ  ( Οι τιτλοι ειναι της Ομολογιας).


Απάντηση σε μητροπολίτη των «Νέων Χωρών»: Την ενότητα της Εκκλησίας δεν την διασπούν όσοι διαμαρτύρονται κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού, αλλά οι κληρικοί και οι επίσκοποι που συμφιλιώθηκαν μαζί της και παίζουν το παιχνίδι της.
του Βασιλείου Κερμενιώτη, συνδικαλιστή της ΕΛΜΕ Εορδαίας.

2 σχόλια:

  1. Τι τις θέλατε τις αναφορές για τα 666 τα ανύπαρκτα στις κάρτες του Πολίτη! Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ κερμενιωτη εις ματην κοπιαζεις τι κριμα να γραφεις τοσες σελιδες η εκκλησια πορευεται............αργυριαδης πετρος εορδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου