Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΞΑΝΑΡΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ... του νεου Πατροκοσμα της Ακαρνανιας παπα Ηλια Υφαντη.

ΑΝ ΞΑΝΑΡΧΟΤΑΝ 

Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ...

του νεου Πατροκοσμα της Ακαρνανιας 
παπα Ηλια Υφαντη.


 

Την Τετάρτη 24/8/16 στις οχτώ και μισή (8.30΄)το απόγευμα θα μιλήσει στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου ο παπα-Ηλίας σχετικά με το ίδιο θέμα. Και δεδομένου ότι δεν διαθέτω άλλο μέσο κοινοποίησης θερμά παρακαλώ να προωθήσετε την σχετική πρόσκληση.
Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας προς τα σχολεία για την 25η Μαρτίου ήταν ένα μνημείο λόγου!

Δεδομένου ότι δεν έλεγε ούτε λέξη για τους αγωνιστές του '21. Αναφερόταν δήθεν στην παιδεία. Αλλά δεν έκανε επίσης καμία αναφορά στον μεγάλο αναγεννητή της παιδείας του γένους στα χρόνια της τουρκικής βαρβαρότητας.

Και αυτό είναι προαφανέστατα χαρακτηριστικό του πνευματικού προσανατολισμού όχι μόνο της τωρινής αλλά και της προηγούμενης πολιτικής μας θολοκουλτούρας. Αφού και οι μεν και οι δε ακολουθούν την ίδια συνταγή αφελληνισμού και ανθελληνισμού. Για χάρη του ναζισμού και του σιωνισμού….

Ένα δείγμα όμως για το τι θα έκανε αλλά και το τι θα πάθαινε ο Πατροκοσμάς αν ξαναρχόταν στη σύγχρονη Ελλάδα θ' ακούσετε στο παρακάτω  διαχρονικό βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. να αγιασει το στομα σου παπουλη μου που δεν φοβασαι που εισαι ταπεινος δεδιωγμενος ενεκεν αληθειας και δικαιοσυνης τρυφλα και φτυσιμο σε μας τους κληρικους του αιωνος τουτο την ευχη σου ναχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου