Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΔΥΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ 
και ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝΤΕΣ.
Ο παρανοϊκος ο Τελεβαντος απο την Βαβυλωνα την Μεγαλη και ο ετερος ο Κτηνοβατομεθυσμενος απο την Κιναιδοχωρα Αλβιωνα, ομοιο και απαραλλακτο ντουετο ομοφωνιας, αναπαυμενοι επανω στην μονιμη πολυθρονα τους - ωραιο μαλακο μαξιλαρακι παρελαβαν απο τον π. Επιφανιο - κολυμπωντας οι ιδιοι μεσα στην Αιρεσι του Οικουμενισμου ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.

Και ενω παραμενουν και οι δυο, μεσα στην Φρικαλεα Παναιρεσι του Οικουμενισμου ανταμα-ανταμα με τους Αιρετικους Οικουμενιστες και τους Συγκοινωνουντας αυτοις ομοιους τους, παροτρυνουν λανθασμενα και εν γνωσει τους, τους αλλους, να τηρησουν οσα λανθασμενα και εκεινοι τηρουν.

Ομως λενε οι Αγιοι μας: Το σιγαν την αληθειαν, χρυσιον εστι θαπτειν. Οτι φιλει την αληθειαν η αληθεια. Και η της αληθειας αποπτωσις, αορασια εστι διανοιας και τυφλωσις.  
(Ιωσ. Βρυενιος ΕΥΡΕΘ. β,17).

Λενε και εφαρμοζουν οσα διεταχθησαν να λενε και να εφαρμοζουν. Ομως "το εφησυχαζειν εν τοις τοιουτοις αρνησεως ιδιον. Το δε ελεγχειν, ομολογιας ειλικρινους. (ομοιως).
 
Και ασχημονουν εξυβριζοντας τους Αγιους Πατερες της Ορθοδοξιας που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ εν μια φωνη ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ βροντοφωναζουν: ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ, αφου και εκεινοι αυτο τηρουσαν ανα τους αιωνες.

Και εμεις, ο,τι παντοτε και ο,τι πανταχου και ο,τι υπο παντων παρεληφθη και επιστευθη, αυτο και εμεις παραλαβαμε, αυτο και εμεις τηρουμε.

Εσεις ποιους ακολουθειτε, ω κακοδοξοι, ω διαστρεβλωτες της Πιστεως του Χριστου και των Αγιων Του; Μπορειτε να μας προσκομισετε στοιχεια ιστορικα και τεκμηρια πειστικα;
Ουδεν μας προσκομιζετε, μονο τις ανοητες και βλακωδεις θεωριοψευτοθεολογιες σας, μεσα στις οποιες μπλεκετε παρερμηνευοντες και αγιους και αγωνιστες της εποχης μας που δεν περασε κανενας τους κανενα μαρτυριο και καμμια διωξι και καταδιωξι για την Πιστι, αφου μεχρι σημερα δεν χρειαστηκαν τα πολλα και τα δυσκολα.

Σημερα ομως που η Παναιρεσι του Οικουμενισμου, η Φρικτοτερη ανα τους αιωνες Παναιρεσι, κατατρωγει τους παντες και τα παντα, εχει και τα φερεφωνα της τους παπαγαλους τους, που αποτρεπουν τους αλλους να τηρησουν οσα οι Αγιοι της Ορθοδοξιας μας δειχνουν και επιτασσουν.

Εκεινοι αποτελουν τα υποδειγματα, που διωχθηκαν, και εξοριστηκαν και καρατομηθηκαν και εξοστρακιστηκαν και τους εκοψαν τις γλωσσες τους και τους βασανισαν.

Αναμνησθωμεν των απ'αιωνος αγιων, οτι ουδεις ανευ πειρατηριων και πολλων θλιψεων ευηρεστησε τω Θεω. Ο μεν επρισθη, ο δε ελιθασθη, αλλος πυρικαυστος γεγονεν.ετερος απετυμπανισθη. 
(αγ. θεοδ.Στουδ.99,1273).

Και ερχονται σημερα, αυτοι οι κακοφωνοι ψευδολογοι ψευδοπροφητες και ασχημονουν και αποπατουν επανω στους Αγιους μας και πλαθουν δικα τους ....καρικευματα ανορθοδοξιας.

Τοπε ο πατηρ Επιφανιος, τοπε ο π. Παϊσιος, τοπε ο π. Ζησης και εφ' οσον τοπαν εκεινοι, οφειλουμε να το τηρησουμε, γιατι αυτο αποτελει καλη και ακοπη και βολικη καταφυγη και δεν εχει καμμια συνεπεια, αφου καλα καθομαστε και ησυχα ...χαριεντιζομαστε!!! 
Ειναι μαλακα και τρυφηλα και αναπαυτικα τα μαξιλαρακια μας. 
Τι ωραια, τι καλα, για ναμαστε καλα και φρονιμα παιδια, οπως ακριβως μας θελουν οι Οικουμενιστες.

Δηλαδη αυτοι οι δυο Παρανοϊκοι απο τις αχαριτωτες χωρες που διαμενουν ντελαλιζουν σαν πλανοι και δημαγωγοι ψευδοχριστοι και ψευδοπροφητες μια δικης τους εμπνευσης και φιλοσοφιας Ψευτοορθοδοξιας, που αρνειται την Ορθοδοξια των Πατερων μας, την οποια αρνουνται αυτοι να ακολουθησουν και εμποδιζουν και τους αλλους να την ακολουθησουν, γι αυτο και το κριμα τους ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Τους ρωτας τους εκχυδαϊζοντες αυτους, τα ιερα και τα οσια της Εκκλησιας μας, πλανους και ψευδοπροφητες:
 

Και οι εντολες των Αγιων μας σε ποιους απευθυνονται, στους αορατους χριστιανους και στους αορατους κληρικους και στους αορατους ασκητες, απευθυνονται, ποιοι ειναι οι αποδεκτες;

Τους επιτιμουν και οι αγιοι πατερες λεγοντας τους:
Εαν γαρ την αληθειαν κρυψωμεν και προς ηδονην συμβουλευσωμεν, ουδεν διαφερομεν των ψευδοπροφητων, οι επλανων τον λαον, τα καταθυμια εκαστω λαλουντες.
(αγ. Εφραιμ ο Συρος, κεφ.στ΄εις το προσεχε σεαυτω).

Και ενω αυτοι συνεχιζουν να ασχημονουν ακαταπαυστα και ακατασχετα, δεν απαντουν, και δεν κανουν πισω. 

Ειναι η ιδια η τακτικη των Αιρετικων Οικουμενιστων που τηρουν πιστα και αφοσιωμενα τις εντολες τους και αυτοι.

Εφαρμοζουν την τακτικη των Αφεντικων τους των Οικουμενιστων και των θεωριων της Παναιρεσης τους στην οποια μεσα εκει ευχαριστα διερχονται και αναπαυωνται και κοινωνουν.

Με για τους με χαρα τους, εμεις δεν θα παρουμε, εμεις θα ακουσουμε οσα η Παναμωμη Ορθοδοξια μας επιτασσει με την φωνη των Αγιων Πατερων μας που αποτελουν την φωνη του Θεου και εις τους αιωνας των αιωνων. 

 Ημεις, "ταυτα υπο των Γραφων εδιδαχθημεν, ταυτα παρα των ημετερων Πατερων παρελαβομεν.(αγ.Γρηγ.Παλ. στον Αγιορειτικο τομο)".

Και .... δι ευχων των Αγιων Πατερων ημων, Κυριε Ιησου Χριστε ελεησον και σωσον ημας.

12 σχόλια:

 1. Δεν μας τα λες καθόλου καλά.
  Μπορεί οι αθυροστομίες του Αμέθυστου να εκφράζουν τον ίδιο, και οι προσωπικές φαντασίες του Παν. Τελεβάντου να εκφράζουν τον ίδιο. Όμως αυτά που λένε περι μη υποχρεωτικής εφαρμογής του 15ου κανόνα τα λέει όλος ο κόσμος. Και ο π. Θεόδωρος Ζήσης και ο Δημήτριος και όλοι.
  Αντίθετα εσείς είστε οι 4-5 αποτειχισμένοι που λέτε άλλα, απο όσα λένε όλοι οι άλλοι.
  Μην εμφανίζετε μόνο τον Π. Τελεβάντο και τον Αμέθυστο ως τους μόνους που μιλούν για την μη υποχρεωτική εφαρμογή του 15 κανόνα.

  Ελλαδίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ' εφαρμογήν του 15ου Κανόνα της Πρωτοδευτέρας Συνόδου (880), ο οποίος ως νομικός κανόνας της Εκκλησίας, είναι υποχρεωτικής εφαρμογής, αφού δεν υπάρχουν γενικά νομικοί κανόνες δυνητικής εφαρμογής, δεδομένου ότι, αν υπήρχαν τέτοιοι, τότε οι νομικοί κανόνες θα επέτρεπαν την αυτοκατάργησή τους, και ο οποίος ρητά εφαρμόζεται πριν τη συνοδική καταδίκη της Παναίρεσης του Οικουμενισμού από Ορθόδοξη Σύνοδο.
   Κατ' υποχρεωτικήν εφαρμογήν της Αγίας Γραφής για τη διακοπή κοινωνίας με τους αιρετικούς (Ιωαν. 1, 5. Β' Θεσ., 3, 6. Τιμ. 1, 3-5. Γαλ. 1, 8)

   https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_18.html#more

   Διαγραφή
  2. Αυτά που γράφεις ανώνυμε από ένα μπλογκ αποτειχισμένου που πιστεύει στην υποχρεωτική εφαρμογή είναι ερμηνείες κάποιου. Υπάρχουν αντιρρήσεις δυνατές πάνω σ΄ αυτή τη θέση.

   Διαγραφή
 2. Μαλλον οχι ελλαδιτης αλλα στρεβλοδιτης πρπει να λεγεσαι.
  Να μαθης να βγαζης μονος σου συμπερασματα αλλα με κυριους συμβουλους σου τους Αγιους Πατερες και οχι ιδιατερα τους σημερινους καλοπερασακηδες ρασοφορους ή μη για ολα τα ζητηματα και να μην κολας πισω απο τους αλλους τους σημερινους που κρυπτουν, για διαφορους λογους ο καθενας, την Αληθεια.
  Οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ λοιπον φιλε απαιτουν, οπως ο Μεγας Βασιλειος ουτε ΜΙΑ 1 ωρα να μην παραμενουμε με τους αιρετικους.
  Τι λενε εδω οι σοφες ...κεφαλες σου και ....ολος ο κοσμος;
  Τι βλακειες αραδιαζουν;
  Τι απαντουν στον Μεγα Βασιλειο;
  Ολοι σχεδον οι Αγιοι Πατερες που ασχολουνται με τις Αιρεσεις και τους Αιρετικους φωναζουν να τους φευγουμε ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ.
  Τι σημαινει αυτο;
  Πως φευγεις το ΦΙΔΙ οταν το δεις, αφελεστατε;
  Που εμεις δεν τα λεμε καλα.
  Ετσι σε συμφερει να απαντας;
  Μεινε μεσα στην Αιρεσι εσυ αμα θελεις, κολυμπα μεσα σε αυτην, δικαιωμα σου, αλλα προσεξε γιατι με αυτα που λες γινεται ΘΕΟΜΑΧΟΣ και ΠΑΤΕΡΟΜΑΧΟΣ.

  Αν θελεις τα ξαναλεμε.

  Και αν θελεις διαβασε στην ετικετα Αποτειχισι του ιστολογιου μας, οπου υπαρχει σωρεια κειμενων και παραπομπες Πατερων για να μαθης ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και οχι τα ψεμματα του καθε φρενοβλαβους και του καθε καλοπερασακια.
  Παντες οι θελοντες εθυσεβως ζειν, διωχθησονται.
  ΠΑΝΤΕΣ.
  Εσυ διωκεσαι ακολουθε των Αιρετικων;
  Αρα οποιοι δεν διωκοννται ιδιαιτερα για την Πιστι, ΚΟΛΑΣΘΗΣΟΝΤΑΙ.
  Αυτα λεει ο Αγιος Μαρκος και δεν με ενδιαφερει τι ανοησιες λεει ο καθε παρανοϊκος.

  Παροτρυναν προσφατα τον πατερα Ζηση οτι θα πρεπει να γραφτη ενα βιβλιο για την Αποτειχισι.
  Και ξερεις τι απαντησε;
  Μα εχει γραφτει τετοιο βιβλιο και αυτο ειναι του πατρος Ευθυμιου Τρικαμηνα.
  Ρωτηστε τον το αρνειται;
  Για να δουμε ποιον θα διαψευση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρωτησε και τον πατερα Μαξιμο της μονης Μηλοχωριου αν πιστευει οτι ο Κανονας ειναι υποχρεωτικος ή δυνητικος, στην βλακεια του πατρος Επιφανιου.
  Ο πατηρ Επιφανιος απαντουσε και σκοπιμα πολλακις γιατι εβλεπε μπροστα του τους Παλαιοημερολογιτες και φοβοταν μηπως το Χασμα ανοιξη περισσοτερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ψευτοελλαδιτη, Μας μετρησες εσυ και οτι ειμαστε 4-5.
  Εσεις οι ...πολλοι ποσοι ειστε;
  Μετρησες και τα δυο σου χερια ποσα ειναι;
  Πηγες καμμια φορα στην εκκλησια σου να δεις ποσοι ειναι;
  Αυτο ειναι το ποιμνιο των Αιρετικων δεσποταδων σου;
  Οι μετρημενοι;
  Τετοια καταντια και καμαρωνεις και αυθαδιαζεις, τοσο βλακας εισαι;
  Δεν σε συμφερει το μετρημα, εμεις οι Αποτειχισμενοι βγαινουμε περισσοτεροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το ήθος σου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την συζήτηση. Τέτοιου επιπέδου συζήτηση με ύβρεις δεν σκοπεύω να συνεχίσω. Τελεία και παύλα.
  Μην νομίζεις πώς νίκησες! Ούτε ότι έχεις δίκαιο.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αληθεια ανωνυμε;
  Δεν εχω δικηο;
  και δεν σου αρεσει το ηθος μου;
  Το ηθος μου σε πειραζει ή τα γραφομενα μου και τα επιχειρηματα μου και η γλωσσα μου;
  Αυτη φταιει η κοφτερη και τιποτα αλλο το ξερω μου τοπαν και αλλοι.
  Ξερεις οτι εχεις την νοποτροπια και την τακτικη των Οικουμενιστων;
  Αν δεν εχετε να αντικρουσετε τις αποψεις μας κυριοι, βουλωστε το και μην μιλατε.
  Το ηθος το δικο μου αυτο σας απανταει.
  ΥΠΑΓΕΤΕ μαζι τους, αλλα οχι με μας.
  Αν παντως νομιζετε οτι ετσι ειστε μεσα στην Εκκλησια κανετε λαθος.
  Η λεγομενη Εκκλησια σας ειναι Αιρεσι πλεον.
  Ειστε το ιδιο με τους Αιρετικους.
  Συμπλεετε και συνκοινωνειτε μαζι τους και μαλιστα τους ζηλευετε.
  Ζηλοτυποι των Αιρετικων ειστε και φαινεστε.
  Οτι ειναι οι Παπικοι και οι Προτεσταντες ειστε.
  Μακρυα απο μας.
  Ο Αγιος Μαρκος εγραφε οτι οσο φευγω απο τους Γραικολατινους τοσο πλησιαζω τους Αγιους μας.
  Το ιδιο επαναλαμβανω και εγω ο ταλαιπωρος σε σας.
  Μακρυα μας Αιρετικοι και ομοιοι των Αιρετικων.
  Τα μυστηρια σας ειναι γεματα ΜΟΛΥΣΜΟ.
  Αυτο λεν οι Αγιοι μας.
  Οι δικοι σας τι λενε, μας λετε;
  Εχετε αγιους ή απατεωνες;
  Ακου δεν του αρεσει το ηθος μου.
  Αυτο ειναι το δικο μου ηθος, τετοιο ειχαν και οι Αγιοι, δεν ειχαν ευσεβουλιστικο, αλλα ΑΝΔΡΕΙΟ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΖΗΛΟΥ ΗΛΙΟΥ του Προφητου.
  Το δικο σας ηθος εμεις μισουμε και απεχθανομαστε.
  Αν λοιπον εχεις κατι Ορθοδοξο να πης, να ξαναμπης.
  Αν οχι Υπαγε Οπισω μου Σατανα.
  Αφησε μας, πηγαινε να παρης ΑΛΟΓΙΑ απο τους Αιρετικους ποιμενες σου.
  Παντως ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ και την Αγια Εκκλησια του Χριστου.
  ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πλανεμένοι σχισματικοί ΕΙΝΑΙ τα ιστολογια ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοιταξε, ταλαιπωρε χριστιανουλη.
   Χρειαζεσαι ΨΥΧΙΑΤΡΟ και πνευματικο καλο, διακριτικο και προ παντος ορθοδοξο, που μιμειται τους Αγιους Πατερες, αλλα και ψυχιατρο πραγματικο, λογω της ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ ΦΡΕΝΩΝ και της ΑΝΗΚΕΣΤΟΥ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, που σε διακατεχει.
   Το ταχυτερο δυνατον.
   Πως αισθανεσαι που κολυμπας μεσα στην Αιρεσι του Οικουμενισμου;
   Πες μας, αξιοθρηνητε!!!!

   Διαγραφή
 8. Βεβαια αν εισαι και ο ιδιος που εγραψες τα παραπανω των πιο πανω, θα θελαμε να μαθουμε το ονομα σου για να το δωσουμε στον π. Ευθυμιο να το μνημονευει για να σου λυθη ο δαιμονισμος σου.
  Και οχι για αλλον λογο.
  Για να ελεηθης απο τους βαδιζοντας την Πατερικη γραμμη Αποτειχισμενους.
  Θα ευλογηθης κακομοιρε, προβατε μη εχοντα ποιμενα, μαλλον εχοντα ως ποιμενας λυκους βαρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ανθρωπος που έγραψε το σχόλιο 1 Αυγ.2016 - 2:00 π.μ.
   είναι διαφορετικός από αυτόν που έγραψε τα 2 πρώτα σχόλια. Ο Ελλαδίτης είχε πει ότι δεν ξανασυμμετέχει στη συζήτηση με εσένα και το τηρεί.

   Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου