Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ! του Αποτειχισμενου Θεολογου Νικολαου Πανταζη


ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!του Αποτειχισμενου Θεολογου 

Νικολαου Πανταζη


Και ποιοί θαρρούν πως είναι, κάποιοι αυτοπρόβλητοι, κενόδοξοι επίσκοποι, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός;;;;;;;  
Πως τολμά, ο Γόρτυνος Ιερεμίας να αποδίδει το εξαίσιο και δοξολογικό Απολυτίκιο της Αγίας Ευφημίας στον Ιερόθεο Βλάχο, “διαβεβαιώνοντάς” τον εντόνως (θέλει και διαβεβαίωση…) ὅτι “λίαν ηὔφρανε τάς καρδίας τῶν Ὀρθοδόξων!” Μήπως θέλει να τον βάλουμε ζωντανό και σε ολόχρυση λάρνακα για παλλαϊκό προσκύνημα;

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Πατερ Ιερεμια, μπορει νασαι παρθενος στο σωμα, αλλα στην ψυχη δεν εισαι, στην Πιστι την ορθοδοξη εισαι...λιποβαρης...

Να τελειώσει πια αυτό το αισχρό, εωσφορικό “αντι-οικουμενιστικό” παραμύθι! 
Ας πάψουν να διατυμπανίζουν φαρισαϊκώς την φανφαριστική τους άρνηση της φρούδας υπογραφής τους, οι θρασύδειλοι και “θεοπρόβλητοι” θεατρίνοι, ενώ εθελοτυφλούν στην αυτοκατάκριτη και μολυσματική ΚΟΙΝΩΝΙΑ της φεουδαρχικής υποταγής τους στο Οικουμενιστικό Σύστημα!
“Σύστημα, σύστημα, σ’ αυτό το παλιοσύστημα, η πρώτη σοκολάτα μας, τα πρώτα μας μεθύσια…” Αμέθυστοι μεθύστακες, αείποτε τρικλίζοντες στα μονοπάτια του χαμού, “τύφλα στο μεθύσι” το μεγαλοσυνοδικό. Μεθάει πολύ η δεσποσύνη κι η Κολυμπαροσύνη η δεσποτοκρατική. Είναι πράγματι παροιμιώδεις η κομπορρημοσύνη και η μεγαλομανία των οικουμενιστών!
 • Ευτελίζουν το θεαρχικό γεγονός της Αγιάς Πεντηκοστής,
 • βλασφημούν το Πανάγιον Πνεύμα,
 • προδίδουν την Ορθόδοξη Πίστη,
 • αποδέχονται τον Αιρεσιάρχη πατριάρχη ως κανονικό τους ποιμένα,
 • μνημονεύουν τον Μέγα Αντίχριστο Πάπα ως “Παναγιώτατο”,
 • κοινωνούν με αιρετικούς παπικούς και πράκτορες “παρατηρητές”,
 • συμμετέχουν πεισματικά και αμετανόητα στο παναιρετικό βλάσφημο και πανβέβηλο Π.Σ.”ε” κι έχουν το θράσος έπειτα να επιστρέφουν με “ψηλά το κεφάλι” (στο μαύρο τους το χάλι) και να επιδίδονται με έπαρση περισσή σε ηρωοποίηση του εαυτού τους σιχαμερή: “Δεν υπέγραψα!”
– Μας υποχρέωσες, δέσποτα! Ας βγει τώρα ο Ιεροψαλτικός Σύλλογος Αθηνών, ο πάνδημος χορός των Βατοπεδινών, ο φιλοπαπικός χορός των Σιμωνοπετριτών και η Μαϊστορες γλειψίματος δεσποτοκρατικού να ψάλλουν μεγαλοπρεπώς σε Ήχο Οκτάηχο δοξαστικό, το μέγα και αποθεωτικό “Τον δεσπότην και αρχιερέα ημών….” Βάλτε όλοι τα χρυσά σας, τα διαμαντοστόλιστά σας, τις αυτοκρατορικές σας πατερίτσες και τις επιβλητικές σας μίτρες, επιδεικνύοντας προκλητικά με συλλείτουργα πολυ-αρχιερατικά την “πάνσεπτη” μα άσμενή σας γκαρνταρόμπα!
Δεν υπέγραψα δηλώνουν οι δεδουλωμένοι Κολυμπάριοι Συνοδικοί. Η δήλωση αυτή δεν είναι τυχαία αλλά σκόπιμη και ψυχοπαθολογική. Αποκαλύπτει υποσυνείδητες τύψεις και αθεράπευτες, απωθημένες ενοχές, βλασφημίες εσώτερες προς τον Θεό κρυφές και απιστία επάρατη η οποία επισύρει Θεϊκά αντίποινα κι’ ανείπωτες Θεομηνίες. Τέτοια αισχρή παρωδία Ομολογίας δήθεν “Αγιοπατερικής” δεν περνά απαρατήρητη και ατιμώρητη. Ο επί θύραις ερχόμενος Ηλίας ο Θεσβίτης ακονίζει την σπάθη του να ξεπαστρέψει τους νέους-νεομοδίτικους-κολυμβαρίτικους αρχιερείς της αισχύνης της Ληστρικής.
 • Κλέπτουν την χάρι του Θεού,
 • υποκλέπτουν την εμπιστοσύνη του ανυπόπτου λαού,
 • εκμεταλλεύονται  την ευρεία αποδοχή του ευπερίστατου εκκλησιάσματος,
 • καταχρώνται την εξουσία τους και
 • καταντούν δεσποτοκράτες δια-“βολικοί”, δια-“βολεμένοι”,
 • άβουλα υποταγμένοι στον πλανηταρχικομανή τύρρανο του Βοσπόρου.
 • Προσβάλλουν κατάφωρα τον εν βαθεία κρίσει ευρισκόμενο αλλά και γρηγορούντα Ελληνικό Λαό.
 • Υποβαθμίζουν προκλητικότατα τη νοημοσύνη του.
 • Προκαλούν και μας οι οποίοι αρνούμαστε να τους αναγνωρίσουμε ως αληθείς “ποιμένες Χριστού”, όθεν και χρήζουν αχόρταγα την άμεση αναγνώριση του κοινού, προβαίνοντες σε αυτοδιαφήμιση και αυτοπροβολή ανεπίτρεπτη για το υποτιθέμενο ήθος τους.
Ας γνωρίζουν όμως….
Δεν είναι αυτή καθ’ εαυτή η τυπική υπογραφή η οποία ηρωοποιεί τον Άγιο Μάρκο, αλλά αυτό το συγκεκριμένο, “βαρύ πυροβολικό” ΟΝΟΜΑ το οποίο στο άκουσμα και μόνο σπέρνει φόβο στους απανταχού αιρετικούς και τρόμο παντού σκορπά!
Η όλη έμφαση, σημασία και βαρύτητα στη ιστορική, Παπική φράση: “ΜΑΡΚΟΣ ουχ υπέγραψε, ουδέν εποιήσαμεν”, δίδεται – και πρέπει να αποδίδεται – στο πρωτίστως προαναφερόμενο όνομα “ΜΑΡΚΟΣ” και όχι στο: “ουχ υπέγραψε”, όχι στην καθεαυτή ενέργεια της μη υπογραφής. Αυτή δε λέει τίποτα…
Και για να το καταλάβετε καλύτερα, αναφέρω ενδεικτικώς (και παραδειγματικώς) κάποια ονόματα ΔΗΘΕΝ “αντι-οικουμενιστών”, ακόμη και μη Μεγαλοσυνοδικών και μη επισκόπων, επιχειρήματος χάριν.
Και τώρα το ανέκδοτο:
Είναι ποτέ δυνατόν να φανταστούμε τον Πάπα να ξεκαρδίζεται με γελοιότητα και να δηλώνει:

“Αθανάσιος Λεμεσού ουχ υπέγραψε….”
“Σεραφείμ Πειραιώς ουχ υπέγραψε….”
Ειρηναίος Μπάτσκας ουχ υπέγραψε….”
“Αρσένιος Βλιαγκόφτης ουχ υπέγραψε….”
“Γόρτυνος Ιερεμίας ουχ υπέγραψε….”
“Θεόδωρος Ζήσης ουχ υπέγραψε….”
“Γεώργιος Μεταλληνός ουχ υπέγραψε….”
“Νικόλαος Μανώλης ουχ υπέγραψε….”

καθώς και η λοιπή (και εκκλησιολογικώς λειψή) Σιγονταρο-οικουμενιστική ΣΙΑ = (συντομογραφία παρασυναγωγιακής “συντροφιάς” και παρασκηνιακής “παρέας” μιας ετερόρρυθμης εταιρίας), δηλαδή “η παρέα ειν’ ωραία και οι φίλοι διαλεχτοί!!”
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ θα απαντούσε ο Πάπας σήμερα, στο άκουσμα αυτών των ονομάτων;

“Συγκινήθηκα!!!!!” (για να μην το πω πιο λαϊκά κι ωμά…) ή  “Δεν τους ξέρω, ΠΟΙΟΙ ειν’ αυτοί;;;;;;;;;”
Να ΜΗΝ τολμούν λοιπόν, οι αθεόφοβοι, να αυτο-ηρωοποιούνται και πνευματικώς να αυτο-ικανοποιούνται με “τρανές” (τραγανές) αποκαλύψεις, γελοιοποιητικούς διατυμπανισμούς και υποκριτικές δηλώσεις του παθητικού τύπου: “Δεν υπέγραψα…”
Σιγά, μη μας πάθεις και τίποτα…
Σιγά, σιγονταρο-οικουμενιστή μου,
σιγά! Σιγά την παπική άμαξα
και τα υπόδουλα δεσποτόπουλα
που πάνε με φτερά,
να πούνε μήνυμα που φέρνει
την ετερόδοξη χαρά.
Σας περιμένει
με λαχτάρα όλη η γη,
κι εσείς στο Κολυμπάρι κινήσατε
πρωί με την αυγή…
Τίποτα στον δρόμο δε σας σκιάζει,
ούτε η Ορθόδοξη Αλήθεια
ούτε οι Αποτειχισμένοι.
Έχετε μαζί σας
τον “Παναγιώτατο” Πάπα
σύντροφο χαράς
πατέρα κι αδελφό.
Εμπρός με μια φωνή:
“Δεν υπέγραψα. Δοξάστε με!”

Και όμως… υποκριτά μου!
ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, διά του Αρχιεπισκόπου σου! Εν τοιαύτη τη αντορθοδόξω και αντικανονική περιπτώσει, μετράει ΜΟΝΟΝ η ψήφος των Προκαθημένων! Η δική σου κατ’ ιδίαν υπογραφή δεν μετρά, δεν επέχει θέσιν και ισχύν ψήφου αλλ’ ανυποστάτου προσωπικής συμφωνίας ή διαφωνίας η οποία θάπτεται “εις το αρχείον…”
 
ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, διά της ενοχοποιητικής παρουσίας σου! ΠΑΡΩΝ στο σπήλαιο Ληστών. Παρών στη Ληστεία των ηθών και την καταπάτηση Ορθοδόξων δογμάτων και αληθειών! Αλλά, και στην απώλεια παρών! Αλλά και οι διπλωμάτες παμπόνηροι “απόντες” μη νομίζουν πως ξεκαθαρίζουν τη θέση τους ενώ βρωμάει η φωλιά τους.
 
ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ και συνεχίζεις να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ διά της μολυσματικής και καταδικασμένης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ σου με δεδηλωμένους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ διά της Μυστηριακής Ενσωματώσεώς σου με αυτό το Ληστρικό Συνοδικό Σύστημα, Παπασύστημα και Μασωνοσύστημα!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ διά της συνειδητής σου συνυπάρξεως με αυτό το αντίχριστο, άνομο Συνέδριο το οποίο βουλεύεται κενά!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ διά του να αρνείσαι να αποτραβηχτείς αλλά να συνεχίζεις πεισματικά, εγωϊστικά και ψωρο-υπερήφανα να παραμένεις ΜΕΛΟΣ του Διαβολικού Βεβηλωτικού Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών!
 
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ με το να αγαπάς τα έργα των Νικολαϊτών Οικουμενιστών και να μην μισείς την ΘΕΟΜΙΣΗΤΗ ψευδο-εκκλησία πονηρευομένων. “Πονηροὶ δὲ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι” (Β΄ Τιμ. 3,13).
Πήγαινε λοιπόν, γίνε πρώτα Άγιος Μάρκος Ευγενικός και μετά βλέπουμε ιδίοις όμμασιν τί είδους συνέπεια και σεισμό προκαλεί το όνομά σου και η άρνηση της υπογραφής σου.
Οι κοσμικοί λένε: “Την υπογραφή σου… να προσέχεις που την βάζεις…”
Οι αληθινά Ορθόδοξοι και πραγματικοί Ομολογητές λένε: “Την μνημόνευση και κοινωνία σου να προσέχεις πως και με ποιούς την κάνεις!
Κι’ αφού θέλετε τόσο πολύ να μιμηθείτε, δίχως κόπο, πόνο, θυσία και διωγμό, τον Μέγα Ομολογητή Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό, σας θυμίζω δύο λόγους του μόνο κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…
«Ἅπαντες οἱ τῆς Ἐκκλησίας διδάσκαλοι, πᾶσαι αἱ σύνοδοι, καὶ πᾶσαι αἱ θεῖαι γραφαί, ΦΕΥΓΕΙΝ τοὺς ἑτερόφρονας παραινοῦσι καὶ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ!! Τούτων οὖν ἐγὼ πάντων καταφρονήσας, ἀκολουθήσω τοῖς ἐν προσχήματι πεπλασμένης εἰρήνης ἑνωθῆναι κελεύουσι;”
«Τοῦτο ἐστί τὸ καύχημα ἡμῶν, ἡ (Αγία, Ορθόδοξος) Πίστις ἡμῶν, ἡ Καλὴ (Θεϊκή) Κληρονομία τῶν Πατέρων ἡμῶν. Μετὰ ταύτης (της ανοθεύτου Ορθοδοξίας) Θεῷ παραστῆναι ἐλπίζομεν καὶ τῶν ἡμαρτημένων λαβεῖν τὴν ἄφεσιν. Ταύτης δὲ ἄνευ (της Ορθοδοξίας) οὐκ οἶδα ποία δικαιοσύνη τῆς αἰωνίου κολάσεως ἡμᾶς λυτρώσεται!!!»
 
Σας ερωτώ:
Ποία Κολυμπάριος δικαιοσύνη της αιωνίου κολάσεως υμάς λυτρώσεται, τους συνοδικώς αναγνωρίζοντας τας αιρέσεις ως “Εκκλησίαν Χριστού”, τους αρνουμένους αποδούναι το εκ Θεού “μαράν αθά” διά τους ετεροδιδασκαλούντας και Μνημονεύοντας τον Αντίχριστον Πάπαν εν Αγία Τραπέζη και εξ Ωραίας Πύλης ως “Παναγιώτατον”, τους κοινωνούντας μετά ακοινωνήτων, ους θεωρητικώς εν χείλεσι καταδικάζετε και ουχί έργοις;
“Στέργειν μὲν ἡμᾶς, ὡς ἀκίνδυνον φόβῳ Ῥᾷον ΣΙΩΠΗ!”
Πηγή:   http://www.wallingoff.com/689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου