Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ.

ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ.

Τι προμελετημενο Ιερωνυμικο κολπο ειναι και παλι αυτο;
Δηλαδη ολα τα αισχη των Οικουμενιστων διαγραφονται, αφου οι ετεροδοξοι ονομαζονται αλλα δεν υπαρχουν;
Τι σημαινει αυτο το ρημα της απατης;
Και τοτε με ποιους κανουν τα θεατρα τους οι Οικουμενιστες;
Οχι με τους υπαρκτους ετεροδοξους Αιρετικους;
Με τα ...φαντασματα των ετεροδοξων Αιρετικων;
Αυτοι οι παρακατω, τι κανουν;
Παιζουν τις ...κουκλες;Οντως, οι ρασοφοροι ...αυτοκρατορες μας, ειναι αμιμητοι στη διγλωσσια!!! της απατης.
Χωρις τσιπα και χωρις ντροπη.
Πραγματικοι Ιπποκενταυροι Γραικολατινοι, κατα τον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ, που μολις προχθες 23 Ιουνιου γιορταζαμε την κοιμησι του.

"Μέ τήν τροπολογίαν αὐτήν πετυχαίνουμε μία συνοδική ἀπόφαση πού γιά πρώτη φορά στήν ἱστορία περιορίζει τό ἱστορικό πλαίσιο τῶν σχέσεων πρός τούς ἑτεροδόξους ὄχι στήν ὕπαρξη, ἀλλά ΜΟΝΟ στήν ἱστορική ὀνομασία αὐτῶν ὡς ἑτεροδόξων χριστιανικῶν Ἐκκλησιῶν ἤ Ὁμολογιῶν".

2 σχόλια:

  1. Τι ενέκριναν οι " Ιεράρχες " μας? Αποδέχονται την ιστορική ονομασία εταιροδοξων χριστιανικών εκκλησιων. Ερώτηση : Όταν αποδέχεται κάποιος την ιστορική ονομασία σε κάτι, ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζει και την ιστορική ύπαρξή του? Δηλαδή αποδεχόμαστε την ιστορική ονομασία της χώρας που ονομάζεται Ελλάδα αλλά δεν αναγνωριζουμε την ύπαρξή της? Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν οι "Ιεράρχες" μας? Η Εκκλησία της Ελλάδος όχι μόνο αποδέχτηκε αλλά και αναγνώρισε την ύπαρξη και άλλων εκκλησιων. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν αιρέσεις που βλασφημουν τον όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού, αλλά μόνο εταιροδοξες χριστιανικες εκκλησίες. Ντροπή και Αίσχος. Ξεπουλησαμε τον πνευματικό θησαυρό της Ορθοδοξιας. Ληστρικότατη Σύνοδος γεμάτη οικουμενιστικη πλάνη και αντιπατερικο πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Οδυσσέα κι εν Χριστώ αδελφοί! Πάρτε χαρτί και καλαμάρι, ή οθόνη υπολογιστού και πληκτρολόγιο "κι ομπρός να ξαναγράψουμε την αρχαία και νέα εκκλησιαστική ιστορία"!
    Όπου άλλη θρησκεία, όπως π.χ. μωαμεθανισμός που προήλθε ως αίρεση του χριστιανισμού και τα μέλη του απετέλεσαν πρώην μέλη της χριστιανικής εκκλησίας, όπου παλαιά αίρεση όπως Αρειανισμός, Ομοιουσιανισμός, Ευνομιανισμός, Πνευματομαχισμός, Γνωστικισμός, Μανιχαϊσμός, Νικολαϊτισμός, Μονοθελητισμός, Μοναρχιανισμός, όπου νεότερη αίρεση, όπως Μορμόνοι, Χιλιασταί, Αντβεντιτές, Λουθηρανοί, και όλοι όσοι ιστορικά προήλθαν κάποτε από την εκκλησία, εμπρός να αλλάξουμε την Εκκλησιαστική Ιστορία και να αποκαλούνται υπό το πρίσμα των αποφάσεων της "συνόδου" ιστορικές χριστιανικές εκκλησίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου