Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι ψαχνουν και τι αναζητουν αυτοι οι ρασοφοροι κυριοι; ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ. Αυτο ειναι ολο.

Για ποιο μηνυμα μιλουν οι Οικουμενιστες της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ συνοδου του Κολομπαριου;

Eνα ειναι το παντοτε νεο και μοναδικο μηνυμα του Ουρανου προς τους ανθρωπους:
Η γνωσι του θεληματος του Θεου και η βιωσι του.
Αυτο και μονο φερνει ευτυχια στους ανθρωπους και τιποτα αλλο.  





Ξεχασαν το μηνυμα της κυριας αποστολης τους που ειναι η ιεραποστολη προς τον κοσμο, η μαθητεια του κοσμου, ειναι το μονο και το μοναδικο, που πρεπει να το πουν πρωτα στον εαυτο τους.
Επειδη οι ιδιοι ειναι αποτυχημενοι σχεδον στο συνολο τους, προσπαθουν να εμφανιστουν στα ματια των ανθρωπων οτι  θελουν να του δωσουν μηνυματα ειρηνης, αγαπης, ενοτητας για να ευτυχησουν, χωρις ομως την Αληθεια και τον Χριστο της Αγιας Γραφης, της Αγιας Εκκλησιας και των Αγιων Πατερων της Εκκλησιας.
Ξεχασαν ποια ειναι η αποστολη τους, εμφανιζονται σαν αντιπροσωποι του Θεου τον οποιο ξεχασαν και αυτοι οι ιδιοι.
Τους απαξιωσε ο λαος οπως ακριβως τους βλεπει και αυτοι αυτο δεν θελουν να το πιστεψουν.
Ουτε η παντελης σχεδον απουσια του λαου, ουτε τα αδεια στασιδια και το χορταριασμα των ναων, τους συνεφερουν.
Απολαμβανουν ολα τα αγαθα του ...αυτοκρατορικου αξιωματος τους, ενδιδοντες στα τρια ανθρωπινα παθη που κυριαρχουν σε ολους τους χωρις Χριστο ανθρωπους, της φιληδονιας, της φιλοδοξιας και της φιλαργυριας και μετα ....ψαχνονται!!!!

Πατριαρχες και αρχιεπισκοποι και αρχιερεις του Κολομπαριου.
Ενα πραγμα χρειαζεστε ολοι σας.
Αυτο που ξεχασατε και αυτο με το οποιο παψατε να ασχολεισθε.
ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Αφησατε τον λαο στην τυχη του και δεν γνωριζει καν ποιο ειναι το καλο και ποιο ειναι το κακο.
Γυριζει και ψαχνει να βρει εκεινο που θα τον αναγεννηση και θα τον ανακαινιση, δηλαδη να τον μετατρεψει απο αγριελαιο σε καλλιελαιο και δεν τον βρισκει περπατωντας μεσα στα αγκαθια και στα τριβολια αυτου του αδειου, ερημου, σκοτεινου και δυστυχισμενου κοσμου.
Και ετσι ζει και ο ιδιος την ατελειωτη  δυστυχια του.
Και παραμενει γυμνος,  πεινασμενος, και απελπισμενος.
Και ενω εσεις ζειτε την ....κοσμικη ευτυχια σας 
- και εκει στο Κολομπαρι γι αυτο πηγατε, για να περασετε διακοπες για λιγες μερες, για να φατε καποια εκατομυρια ευρω ενω ο κοσμος λιμοκτονει και δυστυχει - και ετσι ολα τα πραγματα βαινουν και προχωρουν με αλματα  προς τους γκρεμους τους.


Οσα μηνυματα και να στειλετε δεν πιανει τιποτα.
Απο το ενα αυτι θα μπουν και απο το αλλο θα βγουν.

Κυριοι ρασοφοροι, πατριαρχες, αρχιεπισκοποι και επισκοποι, οποιοι και ναστε, ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ.
Πεταξτε  ολα τα πολυτελη σκουπιδια απο επανω σας, τις αυτοκρατορικες σαββουρες και ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ.
Πορευθεντες εις τον κοσμον απαντα ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ παντας ανθρωπους βαπτιζοντες αυτους εις το ονομα του Πατρος και του Υιου και του Αγιου Πνευματος.
Κρατησατε το βαπτιζοντες και εγκαταλειψατε τελειως το ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ.
Και απο εκει προερχεται η καθε ελειψι και η καθε κακοδαιμονια. 

Μην εκπλητεσθε, λοιπον. 
Ειναι εντολες των Αγιων Πατερων μας που μιλησαν μεσα απο τις Οικουμενικες Συνοδους εν Αγιω Πνευματι.
Αυτο ειναι το θελημα του Θεου και κανενα αλλο θελημα, δεν υπαρχει.
Ιδου τι σας επιτασσουν οι εν Αγιω Πνευματι εντολες του Θεου και των Αγιων Του:

τι δε τος τν κκλησιν προεσττας, 
ν πάσ μν μέρ, 
ξαιρέτως δ ν τας Kυριακας,
πάντα τ
ν κλρον κα τν λαν κδιδάσκειν τος τς εσεβείας λόγους,
κ τς Θείας Γραφς ναλεγομένους τ τς ληθείας νοήματά τε,
κα κρίματα,κα μη παρεκβαίνοντας τους ηδη τεθεντας ορους, 
ή την εκ των θεοφορων πατερων παραδοσιν. 
Aλλα και ει γραφικος ανακινηθειη λογος
 μη αλλως τουτον ερμηνευετωσαν,
ή ως αν οι της εκκλησιας Φωστηρες και Διδασκαλοι,
δια των οικειων συγγραμματων παρεθεντο·
και μαλλον εν τουτοις ευδοκιμειτωσαν,
ή λογους οικειους συνταττοντες·
να μή, έστιν τε, πρς τοτο πόρως χοντες, ποπίπτοιεν το προσήκοντος.
δι
γρ τς τν προειρημένων πατέρων διδασκαλίας, 

ο λαο ν γνώσει γινόμενοι τν τε σπουδαίων κα αρετν,
κα
τν συμφόρων κα ποβλήτων,
τ
ν βίον μεταρρυθμίζουσι πρς τ βέλτιον,
κα
τ τς γνοίας οχ λίσκονται πάθει,λλ προσέχοντες τ διδασκαλί,αυτος πρς τ μ κακς παθεν παραθήγουσι, κα φόβ τν πηρτημένων τιμωριν τν σωτηρίαν αυτος
ξεργάζονται.
(Κανόνας ΙΘ ΣΤ Οικουμενική Σύνοδος).

Ινα ηρεμον και ησυχιον βιον διαγουσι, εν παση ευσεβεια και σεμνοτητι, δοξαζοντες το ονομα του Πατρος και του Υιου και του Αγιου Πνευματος. 

5 σχόλια:

  1. Να ανασκουμπωθούν στην κατήχηση του αποίμαντου ποιμνίου, παρατώντας τις πολυτέλειες, τις επιδείξεις στα πολυαρχιερατικά και τα περιφερόμενα (επί προεραιτικοίς χρήμασι στα καλαθάκια) λείψανα ΝΑΙ!

    Αλλά ποιοι κύριε Οδυσσέα ; όσοι συμμετέχουν στο Κολυμβάριον; Πολλοί άλλοι με διάφορες προφάσεις αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε μια παρωδία! Αυτοί για να δεχτούν να συμμετέχουν (βέβαια να δούμε και αν προκύψει κάποια έκπληξι γενναίας αντιστάσεως) ...θα αλλάξουν τα όποια φώτα στο λαό αν αποφασίσουν να τον κατηχήσουν κατά τα μυαλά και την πρακτική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο π. Ιουστίνος στην Καλαμαριά επιτέλους φόρεσε την Καντιωτική λιτή αμφίεση ('εστω με μίτρα). Μακάρι να συνεχιστεί η απλότητα και να αρχίσει και επιμελή κηρύγματα μελέτης Αγ. Γραφής, τα οποία παρακολουθούσε ανελλιπώς ακούγοντας τον π. Αυγουστίνο. Ευχόμαστε η αρχική απόλαυση της μάταιης εγκόσμιας δόξας, να μεταστραφεί σε ευκαιρία επιστροφής στο Χρυσοστομικό πνεύμα προσφοράς και αυτοθυσίας.

      Διαγραφή
  2. "Ὅτι δεῖ τοὺς τῶν ἐκκλησιῶν προεστῶτας, ἐν πάσῃ μὲν ἡμέρᾳ, ἐξαιρέτως δὲ ἐν ταῖς Kυριακαῖς, πάντα τὸν κλῆρον καὶ τὸν λαὸν ἐκδιδάσκειν τοὺς τῆς εὐσεβείας λόγους, ἐκ τῆς Θείας Γραφῆς..."

    Ντροπή τους της ΣΤ Οικουμενικής Συνόδου! Θέλουν να μας κάνουν πεντηκοστιανούς και ιεχωβίτες; Καλά είμαστε στη βολεμένη ανορθοδοξία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το φαινομενικά απλό άρθρο ίσως είναι το πλέον βαρυσήμαντο διότι είναι η ακτινογραφία της αιτίας του κακού, την οποία κανένα άλλο ιστολόγιο δεν έχει διαγνώσει...

    Και η συνέχεια των ειδήσεων:
    http://www.romfea.gr/diafora/8927-jexasan-ton-fotografo-tou-arxiepiskopou-kai-koimithike-se-pagkaki

    "Σε...παγκάκι αναγκάστηκε να κοιμηθεί ο επίσημος φωτογράφος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στο Ηράκλειο Κρήτης!
    Ο φωτογραφικός φακός της Romfea.gr ''συνέλαβε'' τον κ. Χρήστο Μπόνη, φωτογράφο της Εκκλησίας της Ελλάδος τα ξημερώματα της Κυριακής να έχει για στρώμα μία εφημερίδα και να κοιμάται σε ένα παγκάκι σε κεντρική πλατεία της πόλης!
    Κανένας, όπως μας δήλωσε, από τους διοργανωτές της Αγίας Συνόδου δεν φρόντισαν για τη διαμονή του στην πόλη του Ηρακλείου, αν και ήταν γνωστό πως όλες οι αντιπροσωπείες ένα βράδυ θα έπρεπε να διαμείνουν εκεί για το συλλείτουργο της επόμενης μέρας''Μέχρι τις 2 το πρωί προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους για να ενημερωθώ για τη διαμονή μου. Δεν κατάφερα να βρω κανέναν. Δε με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο για να δουν αν είμαι καλά στην υγεία μου..." δήλωσε στην Romfea.gr ο κ. Μπόνης.".

    Και σχολιάζουν κάποιοι:

    Άχ βρε παιδί μου, δουλεύεις μέσα στην Εκκλησία και δεν έχεις καταλάβει ακόμη την ασπλαχνοία και μισανθρωπία που έχουν οι εννέα από τους δέκα "άρχοντάς " της?
    Και οι ελεημοσύνες που κάνουν οι περισσότεροι, είναι με τα χρήματα του Λαού του Θεού και όχι τα δικά τους, κάνουν τους καλούς και φιλέσπλαχνους προκειμένου να εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις τιμές της κοσμικής εξουσίας! Και αυτό στο γράφω εγώ, άνθρωπος της Εκκλησίας! Στα χωριά και στην επαρχία μας ζεί η Πίστη και ο Χριστός μας!!

    Αγαπάτε αλλήλους για του αρχιερείς σημαίνει "αγαπάτε τους αρχιερείς, πολιτικούς, αλλόθρησκους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη σπάς το κεφάλι σου,Οδυσσέα!!Μη χαλάς τις θερμίδες και τη ζαχαρένια σου!!Απευθύνεσαι σε τυφλούς,κωφούς και προ πάντων ΜΩΡΟΥΣ!!Αυτοί ενδιαφέρονται για τα 3 που ανέφερες κι όσο για τη διδασκαλία τους είναι ΡΗΧΗ,ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ,ΑΤΕΡΜΟΝΗ γέμουσα φληναφημάτων!!Κήρυγμα στο Εωθινό Ευαγγέλιο,που αναφέρεται στο διάλογο και την τριπλή ερώτηση του Ιησού προς τον Πέτρο!!Ξέρετε γιατί τον ρώτησε τρις,για να τον στενοχωρήσει,να τον απαξιώσει,για να ενδυναμωθεί η πίστη του!!Δεσπότης και δεν ήξερε ότι η τριπλή ερώτηση προς τον Πέτρο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ προς την τριπλή άρνησή του!!Επίσης ότι με την τρίτη άρνησή του,"εφώνησεν ο αλέκτωρ,εμνήσθη του ρήματος του Κυρίου και εξελθών έξω ΕΚΛΑΥΣΕ ΠΙΚΡΩΣ"!!Γιαυτό και στην τρίτη ερώτηση του Χριστού "ΕΛΥΠΗΘΗ ότι είπεν αυτώ το τρίτον"!!Το ΤΙ ακούμε ως απολωλότα πρόβατα..ένας Θεός το ξέρει!!Ας λείπουν λοιπόν τα φληναφήματα της διδασκαλίας τους,που ο λαός τα αποστρέφεται ΑΠΟΧΩΡΩΝ ή τα ακούει βερεσέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου