Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η καρτα του Πολιτη και ο... Αντιχριστος!!!!

Καποιες θεσεις του πατρος Βασιλειου Βολουδακη για την Καρτα του Πολιτη. Θα ακολουθησουν και αλλα βιντεο για το ζητημα.




6 σχόλια:

  1. Λέει ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης, πως η τρομοκράτηση των αφελών συμφέρει τους εκάστοτε κοσμικούς κρατούντες. Και γι' αυτό δεν απαντούν επίσημα ότι δεν υπάρχουν εξάρια, σφραγίσματα, χαράγματα και αντίχριστοι. Βολεύονται να ασχολείται ο λαός με συνωμοσίες, αντιχρίστους και εξάρια, να αποβλακώνεται και να τρομοκρατείται ώστε να μην έχει εγρήγορση για όσα πραγματικά συμβαίνουν. Φαίνεται επίσης, κάτι που δεν το λέει ο π.Βασίλειος, ότι βολεύονται και μερικοί θρησκευτικοί κρατούντες, ανώτεροι, κατώτεροι και γεροντάδες, διότι ανεχόμενοι ή διασπείροντας τα μυθεύματα, ποδηγετούν ευκολώτερα ένα μη σκεπτόμενο τρομοκρατημένο και υπάκουο πλήθος, κάτι που αδυνατούν να πράξουν στα ελεύθερα εν Χριστώ πνεύματα που μελετούν Ευαγγέλιο και δεν "μασάνε".

    Πέτυχαν εν μέρει το σκοπό τους. Η χώρα καταστρέφεται, εκτρώσεις, διαφθορά, μοιχείες, πορνείες, ανεργία, φτώχεια, καταθέσεις από μαύρα χρήματα στο εξωτερικό, αλλά επί δεκαετίες ο λαός ασχολείται με τα 666, την "κάρτα του πολίτη" και με τον "αντίχριστο". Ακόμα και οι σοβαροί με την πίστι, που δεν αποδέχονται τις αντιβιβλικές συνωμοσιολογίες, αναγκάζονται να ασχολούνται, ώστε να αναιρέσουν τις διαστροφές της Βίβλου και της λογικής. Και έτσι, με τις διαμάχες για γραώδεις μύθους, δεν ασχολείται κανένας π.χ. με τα καρναβαλικά δρώμενα των ημερών μας όπου συμμετέχει το χριστεπώνυμο πλήρωμα, με το επιχειρούμενο επικείμενο σύμφωνο συμβίωσης παπικών και Ορθοδόξων και αναφέρομαι στη σύνοδο. Μα δεν βλέπουν οι δικοί μας με ποιους "συμπεθεριάζουν"; Ας το πληροφορηθούν από τους κοσμικούς δημοσιογράφους και ηθοποιούς, που παρά τη διαφθορά της εποχής, δεν δείχνουν ανοχή στην παιδεραστεία. Από μια ταινία που στην -κοσμική εννοείται- 87η τελετή των βραβείων Όσκαρ πήρε, πριν μερικές μέρες το βραβείο καλύτερης ταινίας. Βραβεύτηκε από κοσμικούς που απηύδυσαν φαίνεται από τα διαρκή σκάνδαλα και την ανοχή της παιδεραστείας στους Ρωμαιοκαθολικούς κληρικούς. Από τους κοσμικούς ήρθε ο έλεγχος, ενώ εμείς οι Ορθόδοξοι "τους ερωτευτήκαμε", πάρα πολύ σφόδρα, τώρα τελευταία!.

    "Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο Spotlight, του Τομ Μακάρθι, μια ταινία για τους δημοσιογράφους που το 2002 είχαν αποκαλύψει το σκάνδαλο συγκάλυψης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
    Η έρευνα για την ταινία διήρκεσε χρόνια.
    Στην εφημερίδα Boston Globe, που έφερε στο φως το πολύκροτο σκάνδαλο, είχε δοθεί βραβείο Πούλιτζερ."
    πηγή: alphafreepress.gr 29-2-2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσκαρ... υποκρισίας για τα σκάνδαλα παιδεραστίας της Καθολικής Εκκλησίας
    01 Μάρτιος 2016
    Διαβάστε στον "ΕΤ": Ο καρδινάλιος Πελ παραδέχτηκε τα λάθη του Βατικανού στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά απέφυγε να κατονομάσει τους ένοχους ιερείς
    Η κατάθεση του υπ. Οικονομικών της Αγίας Εδρας που συνέπεσε με τη βράβευση του «Spotlight», ταινίας με σχετικό θέμα, από το Χόλιγουντ, προκάλεσε την οργή των θυμάτων και των συγγενών τους.
    Η ζωή ξεπερνά σε φαντασία και ακρότητες ακόμη και την τέχνη… Αυτό λέγεται συχνά και αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά, με την πρόσφατη ταινία «Spotlight: Ολα στο φως», που βραβεύτηκε με δύο Οσκαρ… Ως ειρωνεία της τύχης, η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων στην ταινία, το σενάριο της οποίας βασίζεται σε αληθινή ιστορία παιδεραστίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας, έγινε την ημέρα της κατάθεσης στη Δικαιοσύνη, του Αυστραλού καρδινάλιου, Τζορτζ Πελ, για τα περιβόητα σκάνδαλα που αμαύρωσαν την εικόνα του Βατικανού. Ο καρδινάλιος Πελ, ο οποίος έχει θέση υπουργού Οικονομικών στην Αγία Εδρα, είναι μέχρι στιγμής ο πιο υψηλόβαθμος στην ιεραρχία της Εκκλησίας που καταθέτει για τα σκάνδαλα παιδεραστίας, στα οποία είχαν εμπλακεί πολλοί ιερωμένοι.

    Ο Πελ κατέθεσε μέσω τηλεδιάσκεψης, στη Βασιλική Εξεταστική Επιτροπή της Αυστραλίας, η οποία συστάθηκε για τη διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον ιερέων. Οπως είπε, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διέπραξε «τερατώδη σφάλματα» στο ζήτημα και παρέβλεψε πολλές υποθέσεις στη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών, καθώς θεώρησε ότι οι καταγγελίες των παιδιών για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Το μόνο που έκανε, όπως τόνισε, η ηγεσία της Εκκλησίας ήταν να μετακινεί κάθε φορά τους ιερείς από ενορία σε ενορία για να καταλαγιάσει η κατακραυγή.

    «Δεν βρίσκομαι εδώ για να υπερασπιστώ τα απαράδεκτα», δήλωσε ο 74χρονος καρδινάλιος Πελ, ο οποίος έχει παραδεχθεί τον αργό ρυθμό με τον οποίο κινήθηκε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία για να τιμωρήσει όσους ενέχονταν στα σκάνδαλα παιδεραστίας. Ο καρδινάλιος δεν κατονόμασε ωστόσο ιερείς που ήσαν ύποπτοι για παιδεραστία, προκαλώντας την οργή θυμάτων. Την απογοήτευσή της εξέφρασε η Τρις Κάρτερ, η οποία έχει καταγγείλει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την ηλικία των 4 έως 8 ετών, όταν ήταν σε ορφανοτροφείο των Αδελφών του Ελέους (καθολικής οργάνωσης) στο Σίδνεϊ. Αλλα 15 θύματα παιδεραστίας ταξίδεψαν στη Ρώμη για να παρακολουθήσουν την κατάθεση του καρδιναλίου, Πελ.

    Την ίδια ώρα, συγγενείς των θυμάτων και ακτιβιστές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Επιτροπής στο Σίδνεϊ και φώναζαν συνθήματα εναντίον του Πελ. Ο Αυστραλός καρδινάλιος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν από θύμα παιδεραστίας ότι το δωροδόκησε να παραμείνει σιωπηλό. Αν και ο ίδιος δεν έχει εμπλακεί άμεσα στα σκάνδαλα που σκιάζουν την Αγία Εδρα, φέρει ωστόσο το στίγμα ότι συνέπραξε σε σκάνδαλα εμμέσως, κατά τη δεκαετία του 1970. Οι Αυστραλοί επίσκοποι τον θεωρούν ωστόσο «άγιο άνθρωπο» και πρωτοπόρο στις καταδίκες των εμπλεκομένων.

    ΑΛΙΚΗ ΚΟΤΖΙΑ
    akotzia@e-typos.com
    http://www.focusonfacts.gr/index.php/diafora/6673-oskar-ypokrisias-gia-ta-skandala-paiderastias-tis-katholikis-ekklisias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αφήσουν στην ησυχία τους τα τσιπάκια και τις κάρτες και ας δούν που είναι οι πραγματικοί αντίχριστοι και τα σφραγίσματά τους.

    Με ποιους επιδιώκουν την ΕΝΩΣΗ οι Ορθόδοξοι; Δημοσιεύματα -κοσμικά- βοούν. Δεν τα διαβάζουν;
    ==========================================

    Στοιχεία-σοκ από τη δίκη ρωμαιοκαθολικού ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2016 02:53 |

    Ρωμαιοκαθολικός ιερέας στην Πενσιλβάνια καταδικάστηκε την Τετάρτη σε 16 χρόνια κάθειρξη για τη σεξουαλική κακοποίηση αγοριών τα οποία ζούσαν σε καταφύγια για παιδιά που διέτρεχαν κίνδυνο στην Ονδούρα, ανακοίνωσε ομοσπονδιακός εισαγγελέας.
    Ο Μαουρίτσιο καταδικάστηκε να εκτίσει 200 μήνες κάθειρξη και να καταβάλει πρόστιμο 50.000 δολαρίων και 10.000 σε κάθε θύμα του.
    Ο Τζόζεφ Μαουρίτσιο ο νεότερος, 70 ετών, εργαζόταν στην επισκοπή Αλτούνα-Τζόνσταουν, στην κεντρική Πενσιλβάνια, η οποία επικρίθηκε για σωρεία σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών σε έκθεση σώματος ενόρκων που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη.

    Ωστόσο, παρότι στην έκθεση αναφέρεται πως εκατοντάδες παιδιά κακοποιήθηκαν από περίπου 50 ιερείς και προστίθεται ότι η ιεραρχία της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας συγκάλυψε τα εγκλήματά τους, δεν ασκήθηκε καμιά ποινική δίωξη, διότι είτε τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ή οι φερόμενοι ως δράστες είναι υπερβολικά μεγάλης ηλικίας για να δικαστούν.

    Επειτα από οκταήμερη δίκη, το σώμα των ενόρκων έκρινε τον Μαουρίτσιο τον Σεπτέμβριο ένοχο για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά στο εξωτερικό, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στο εξωτερικό, ανέφερε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Ντέιβιντ Χίκτον σε ανακοίνωσή του.

    Πλήρωσε τα αγόρια για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά

    Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Μαουρίτσιο είχε συστήσει φιλανθρωπική οργάνωση η οποία εξελίχθηκε στον μεγαλύτερος δωρητή της Pro Niño, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που προσφέρει άσυλο σε άπορα και εγκαταλελειμμένα παιδιά στην περιοχή της πόλης Σαν Πέδρο Σούλα της Ονδούρας.

    Κατά τη διάρκεια δέκα και πλέον αποστολικών ταξιδιών του στην Ονδούρα από το 2004 ως το 2009, ο Μαουρίτσιο κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον δύο παιδιά που ζούσαν στα άσυλα αυτά, συνέχισε ο Χίκτον
    Τουλάχιστον σε μία περίπτωση πλήρωσε τα αγόρια για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά, ανέφερε ο εισαγγελέας. Επίσης διατηρούσε ψηφιακό αρχείο εικόνων και βίντεο από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, περιλαμβανομένων των θυμάτων του, τόνισε ο Χίκτον.
    Ο Μαουρίτσιο καταδικάστηκε να εκτίσει 200 μήνες κάθειρξη και να καταβάλει πρόστιμο 50.000 δολαρίων και 10.000 σε κάθε θύμα του.
    Ο συνήγορός του ιερέα, ο Ντέβιν Μάιζουρ, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

    πηγή: http://www.tanea.gr/news/world/article/5339785/stoixeia-sok-se-dikh-rwmaiokatholikoy-ierea-gia-seksoyalikh-kakopoihsh-paidiwn/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λέει ο π. Βασίλειος. Μας αποβλακώνουν με τα τσιπάκια και τις κάρτες για να μην βλέπουμε που το πάνε!
    Με ποιους επιδιώκουν την ΕΝΩΣΗ οι Ορθόδοξοι; Ποιους συναναστρέφονται και θεωρούν χριστιανούς; Δημοσιεύματα -κοσμικά- βοούν. Δεν τα διαβάζουν;
    =================================

    http://www.tribune.gr/world/news/article/219884/219884.html

    Καρδινάλιος: Κοινό μυστικό η παιδεραστία στην Καθολική Εκκλησία
    29 Φεβρουαρίου 2016, 23:14
    Υψηλόβαθμος κληρικός παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στο Βατικανό, ότι τα σκάνδαλα παιδεραστίας στην Καθολική Εκκλησία ήταν κοινό μυστικό εδώ και δεκαετίες και πρόσθεσε ότι η εκκλησία έχει κάνει τεράστια λάθη.
    Συγκεκριμένα, μέσω skype από τη Ρώμη, ο Καρδινάλιος Τζωρτζ Πέλ, που τότε ήταν επίσκοπος στο Μπαλαράτ της Αυστραλίας αποκαλύπτει ότι οι υποθέσεις βιασμών παιδιών συγκαλύφθηκαν, αναφέρει το Mega.
    Οι άνθρωποι που μετείχαν είχαν καταγγείλει επιθέσεις από ιερείς όταν ήταν παιδιά και σήμερα ελπίζουν ότι επιτέλους θα δικαιωθούν.
    Πρόκειται για την πρώτη φορά που τόσο υψηλόβαθμος κληρικός, το δεξί χέρι του Πάπα παραδέχεται ανοιχτά ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από ιερείς ήταν κοινό μυστικό. Η εν λόγω ακροαματική διαδικασία γίνεται στο πλαίσιο έρευνας των Αυστραλιανών αρχών μετά από καταγγελίες θυμάτων. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αδελφό ιστιλόγιο άλλα λέει.Έχει αναρτήσει συνέντευξη του γερ.Ευθυμίου Τρικαμηνά που καταφέρεται κατά των καρτών.Κάθε μέρα οι αναρτήσεις σας είναι κοινές.Σήμερα πως και δεν αναρτήσατε την συνέντευξη του γέροντα;Ιδού:http://paterikiparadosi.blogspot.gr/2016/03/e-roi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα κανει το ....αδελφο ιστολογιο, εμεις δεν ειμαστε παπαγαλακια κανενος.
    Μεταφερουμε οτι μας αρεσει απο οπουδηποτε.

    Αλλα θελω σε σενα να απαντησω που ερχεσαι συνεχεια και μου υπενθυμιζεις την συνεντευξι του π. Ευθυμιου.
    Την ακουσα.
    Που μιλαει για καρτα του πολιτη;
    Κωφος εισαι ή βλαμενος;
    Εγω δεν αποκλειω ουτε το ενα ουτε το αλλο.
    Ο π. Ευθυμιος πιστευεις οτι πιστευει οτι ηρθε ο Αντιχριστος;
    ΄Η οτι θαρθη οταν το επιτρεψει ο θεος και πριν την ελευσι Του;
    Οταν λοιπον οριζετε χρονια και καιρους δεν νομιζετε οτι γινεστε ψευδοπροφητες και βλασφημειτε το ονομα του θεου;
    Ειστε για δεσιμο σιγουρα, σαν τον Νακο και τον Κωσταντινιδη που καποιοι ετρεχαν στη Θεσσαλονικη να ακουσουν τις ανοησιες τους.
    Που λεει τετοια ο π. Ευθυμιος;
    Και ποιος σου ειπε οτι εμεις λεμε να παρουμε την Καρτα;
    Η οποια δεν εχει καμμια αμεση σχεσι με τον Αντιχριστο που μπορει ναρθη υστερα απο χιλια χρονια.
    Να μη την παρουμε αλλα για αλλους λογους δικαιωματων.
    Τωρα αν αναλυσουμε και αυτο το ζητημα, αν εχουν οι χριστιανοι δικαιωματα οπως ολοι οι αλλοι...θα εκπλαγης!!!
    Και Ποιος μας βεβαιωνει οτι θαρθη στις μερες μας;
    Καποιοι ...απρεπεις αχριστιανοι τσαμπουναν τα σημεια των καιρων.
    Εγιναν ολοι οι ανεγκεφαλοι ερμηνεις των σημειων των καιρων.

    Ακουσε κυριε.
    Προσπαθησε να γινης καλος χριστιανος και θεοσεβης, να ζεις τον Χριστο ψυχη τε και σωματι και πραξεσι, οπως επιτασσουν οι Αγιοι Πατερες, και αφησε τον αντιχριστο, ταλαιπωρε.
    Νισαφι πια μας εχετε γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου