Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΑΛΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΕΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΨΕΥΤΟΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ ΝΙΚΩΝΑ ΝΕΟΣΚΗΤΙΩΤΗ .ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΕΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΨΕΥΤΟΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ ΝΙΚΩΝΑ ΝΕΟΣΚΗΤΙΩΤΗ .
ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
 



 Ιδου ενας ακομα προβατοσχημος ΛΥΚΟΣ προερχομενος απο το Κακοσχημον και Αιρετικον Ορος του σημερινου ΑΘΩ.
Φευγετε ουν αυτους και αυτον, ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ, μας επιτασσουν οι Αγιοι Πατερες.


Λεγει ο άγιος Συμεών ο Νέος ο Θεολόγος αλλα εμεις οι σημερινοι χριστιανουληδες ή χριστιανακια της λαμπαδουρας...αγρον ηγορασαμε, τρεχουμε και ακουμε σαν χανοι τους πλανους και τους ψευτοπροφητες ρασοφορους καλογηρους τους ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ του Διαβολου:

«Ευχαίς και δάκρυσι τον Θεόν καθικέτευσον
πέμψαι σοι οδηγόν απαθή τε και άγιον.
Ερεύνα δε και αυτός τας Θείας Γραφάς,
και μάλιστα τας των Αγίων Πατέρων πρακτικάς συγγραφάς, ίνα ταύταις αντιπαρατιθείς τα παρά του διδασκάλου και προεστώτος σοι διδασκόμενα και πραττόμενα, ως εν κατόπτρω δύνασαι βλέπειν ταύτα και καταμανθάνειν και τα μεν συνάδοντα ταις Γραφαίς, εγκολπούσθαι κατέχειν τη διανοία.
Τα δε νόθα και αλλότρια, διακρίνειν και αποπέμπεσθαι, ίνα μη πλανηθής.
Πολλοί γαρ, ίσθι, πλάνοι και ψευτοδιδάσκαλοι, εν ταις ημέραις ταύταις γεγόνασιν»

(Ρ.G. 120, 617).
Λεγει ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος ο Ατλντας της Ορθοδοξιας:

Τούτο εστί το καύχημα ημών,
η πίστις ημών,
η καλή κληρονομία των Πατέρων ημών.
Μετά ταύτης Θεώ παραστήναι ελπίζομεν
και των ημαρτημένων λαβείν την άφεσιν.
Ταύτης δε άνευ
ουκ οίδα ποία δικαιοσύνη
της αιωνίου κολάσεως
ημάς λυτρώσεται.


Αγιος Μάρκος ο Ευγενικός

Oυκ έστιν γαρ ο λόγος εν λόγοις ο αγών, αλλ’ εν πράγμασιν.
Ουδέ ρητών και αποδείξεων ο καιρός, αλλά δεί τους αγαπώντας τον Θεόν έργοις αυτοίς γενναίως παρατετάχθαι και πάντα κίνδυνον ετοίμους είναι παθείν υπέρ της ευσεβείας και του μη τη κοινωνία χρανθήναι των ασεβών.

Αγιος Μαρκος

Λεγει και ο Γιγαντας της Πιστεως ο Αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης:

«Ἐντολή γάρ Κυρίου μή σιωπᾶν ἐν καιρῷ κινδυνευούσης Πίστεως. Ὥστε ὅτε περί Πίστεως ὁ λόγος, οὐκ ἐστιν εἰπεῖν, ἐγώ τίς εἰμί; Ἱερεύς; ἀλλ' οὐδαμοῦ. Ἄρχων; καί οὐ δ’ οὕτως. Στρατιώτης; καί ποῦ; Γεωργός; καί οὐ δ' αὐτό τοῦτο. Πένης, μόνον τήν ἐφήμερον τροφήν ποριζόμενος, οὐδείς μοι λόγος καί φροντίς περί τοῦ προκειμένου.
Οὐά, οἱ λίθοι κράξουσι, καί σύ σιωπηλός καί ἄφροντις;»

Αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης (P.G. 99, 1321 B).


Και τους απανταει ο κακοδοξος καλογηρος των διαβολικων κατευθυνσεων Νικων ο ...Αμετανοητος Αγιορειτης: 
  
ΟΧΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.

Κλειστό το στόμα και να αφήσουμε τους πατριάρχες και τους δεσποτάδες και τους παπάδες ήσυχους και να κοιτάμε τα χάλια μας τα μαύρα….. Αν έρθει η ώρα να πεθάνουμε, δεν θα σε ρωτήσει ο Χριστός, τί έκανε ο παπάς, ή τί έκανε ο δεσπότης, ή τί έκανε ο πατριάρχης. Εσύ τί έκανες. Κι αν κάνει κάτι άσχημο ο δεσπότης, κάτι αιρετικό, κάτι πλανεμένο, ή ο Πατριάρχης, δεν είσαι εσύ που θα σώσεις την Εκκλησία κι εγώ. Πονάς εσύ την Εκκλησία, καλά κάνεις και πονάς. Αν μαθαίνεις ότι κάτι σου φαίνεται άσχημο από αυτά που κάνανε οι πατριάρχες και οι δεσποτάδες, κάνε ένα κομποσχοινάκι!
 Οι θέσεις που κάθονται αυτοί οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικές καρέκλες. Ψήνονται εκεί που κάθονται. Αυτοί και η καρδιά τους ξέρουνε τί τραβάνε και τί υπομένουνε και τί διπλωματίες πρέπει να παίζουνε και τί ελιγμούς πρέπει να κάνουνε για να σώσουν ένας Θεός ξέρει τί. 
Δεν θα τη σώσουμε (σ.σ. την Εκκλησία) κυνηγώντας αιρετικούς ή κυνηγώντας Δεσποτάδες ή παπάδες ή Πατριάρχες που κατά τη γνώμη μας πλανώνται» και συνεχίζει: «Φυσικά και θα πεθάνουμε για την Ορθοδοξία, αλλά όχι να πεθαίνουμε τους άλλους. Είναι μια διαφορά αυτή»Πονάμε την Εκκλησία, φοβόμαστε μη χαθεί η Ορθόδοξη πίστη, ανησυχούμε για την Εκκλησία, ναι. Και δεν ανησυχεί ο Χριστός, που έχυσε το αίμα του για να τη δημιουργήσει, για να την έχουμε εμείς σήμερα; Όταν θα ‘ρθει η ώρα και πλανηθεί ο παπά Γιώργης, και ο Πατριάρχης και ο ένας κι άλλος, έχει ο Χριστός, θα αναδείξει άλλους αγίους Μάρκους Ευγενικούς, θα αναδείξει, έχουμε θεολόγους και θεολόγους».


Εσεις τωρα χριστιανοι, διαλεγετε και παιρνετε, ακουσατε ή κωφευσατε, εναν απο τους δυο. ΄Η τον ετεροδιδασκαλο, τον πλανο και αντιχριστο Νικοδημο Νεοσκητιωτη, ή τους Αγιους Πατερες που σημερα ειναι επικαιροτεροι απο ποτε και μεσα εις αυτην την ερημια και την αφωνια της παναθλιας εποχης μας, παντων και πασων η φωνη τους ερχεται δυνατωτερη και βροντωδεστερη απο το Υπερπεραν της Βασιλειας των Ουρανων.

1 σχόλιο:

  1. Ἄν νομίσεις ὅτι δέν ἔχεις ἀνάγκη συμβουλῆς, ἔγινες ὁ πιό ἀνόητος καί ὁ πιό ἀδύνατος ἀπό ὅλους. Διότι ἕνας τέτοιος ἄνθρωπος καί θά στερήσει τόν ἑαυτό του ἀπό κάθε βοήθεια καί στά σφάλματά του κανείς δέν θά βρεθεῖ οὔτε νά τόν διορθώσει οὔτε νά τόν συγχωρήσει καί τόν Θεό θά ἐξοργίσει μέ τήν ἀλαζονεία του καί πολλά ἁμαρτήματα θά κάνει.
    Ιερός Χρυσόστομος

    Ὁ μή λέγων τήν Θείαν ἀλήθειαν ὑπεύθυνος ἐστι τοῦ αἵματος τουτέστι τῆς σφαγῆς τῶν ψυχῶν τῶν πλανωμένων.
    Ιερός Χρυσόστομος

    Τό μή κρίνετε ἵνα μή κριθῆτε, περί βίου ἐστίν, οὐ περί πίστεως.
    Ιερός Χρυσόστομος


    Τό νά ἐφησυχάζει κανείς, ὅταν τό κινδυνευόμενον εἶναι ἡ Πίστις, τοῦτον εἶναι ἴδιον τῆς ἀρνήσεως, τό δέ νά ἐλέγχει εἶναι ὁμολογία εἰλικρινής.
    Μέγας Βασίλειος

    Τῆς σιωπῆς τό κρίμα φοβερόν ἐστι.
    Μέγας Βασίλειος.

    Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν
    Επισκέπτης της "Ομολογίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου