Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Διαψευδουμε ΟΛΟΥΣ οσους κατεγραψαν την ειδησι.


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΙ 
ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την οποια ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.


Απο πληροφοριες που λαβαμε απο φιλο μας, που γνωριζει καλα τα ρωσικα και τον παρακαλεσαμε να ψαξη και να βρη αν ειναι αληθεια  οτι το πατριαρχειο Γεωργιας διαφωνισε με το γνωστο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κειμενο των πατριαρχων, που ταυτιζει την Εκκλησια του Χριστου με τις Παμπαλαιες Αιρεσεις του Παπισμου, του Προτεσταντισμου και του Πανθρησκειακου Οικουμενισμου, μας πληροφορησε οτι αυτη η πληροφορια αν δεν ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ για να ...ξεθυμανει τους αντιδρωντες επισκοπους στην εξωφρενικη προδοτικη υπογραφη ολων των πατριαρχων, με την οποια αποδεχονται πλεον οτι η Ορθοδοξη Πιστι των Αποστολων, των Προφητων και των Αγιων Πατερων, ΑΠΕΠΤΕΙ και apriori ενταχθηκαν οι Αιρεσεις μεσα στην Εκκλησια απροϋποθετα και αποτελουν πλεον ενα σωμα, με το σωμα του Χριστου,ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΔΟΣ του Διαβολου, ( το οποιο ισως να εξηλθε και απο τα σκοτεινα διαβουλια του Φαναριου ), αφου η ιστοσελιδα του πατριαρχειου της Γεωργιας ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
Δεν ειναι δυνατον να στηριχθη μια τετοια ειδησι σε ενα βιντεο που κυκλοφορησε και την μετεδωσε.
Κατι τετοια βιντεο αμφιβολου ποιοτητας και αληθειας και προβοκατορικα κυκλοφορουν παντου και εχουν τρελλανει τον κοσμο και με τα barcodes, τα τσιπ και αλλα οτι περιεχουν το 666.
Το ζητημα το παρακολουθουμε και θα ανακοινωσουμε τα νεωτερα που θα εχουμε.

3 σχόλια:

  1. Πράγματι, δεν λέει τίποτα στα ρώσικα. Μάλιστα, η ιστοσελίδα του πατριαρχείου δεν λειτουργεί. Άρα πως ήρθατε σε αυτό το συμπέρασμα; Άνθρωποι που δουλεύουν μέσα στο πατριαρχείο, και κληρικοί τις εκκλησίες εκεί, επιβεβαιώνουν ότι έχουν απορρίψει το κείμενο. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση, αλλά προς το παρόν οι περισσότεροι που έχουν γνώση των πραγμάτων εκεί, συμφωνούν ότι το έχουν απορρίψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε,
    πριν απο μια εβδομαδα που λειτουργουσε η επισημη ιστοσελιδα του πατριαρχειου Γεωργιας υπηρχε το ΔΙΑΒΟΗΤΟ κειμενο με την επισημη δηλωσι του οτι το εκανε αποδεκτο.
    Οι πληροφοριες μας οτι δεν το αποδοκιμασε το κειμενο προερχονται απο ερευνα μας απο γνωστη της Ρωσικης.
    Ηδη βαλαμε και Γεωργιανους φιλους μας να το ερευνησουν αν αληθευει η πληροφορια ή ειναι προβοκατσια.
    Αυτοι που σαν παπαγαλακια εγραψαν μια τετοια ειδησι ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΑΙΕΥΣΑΝ;
    Αυτο οφειλεις εσυ να μας πης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο video ακούγονται κάποια λόγια. Καταρχάς τί ακριβώς λέγεται; Είναι ή όχι αυτή η φωνή του Πατριάρχη Γεωργίας; Οι Γεωργιανοί φίλοι σας σίγουρα έχουν απαντήσεις σε αυτά. Εάν τελικά έχετε δίκιο τότε σίγουρα υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από το θέμα αυτό και μάλιστα σημαντική. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να μένουν μετέωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου