Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΡΤΕ ΖΒΑΡΝΑ ΟΛΑ, ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΒΡΕ.Πάρτε τα ζβάρνα όλα κάψτε τα βρε βρείτε κάθε παλιό, κάθε σάπιο και μαύρο και άιντε κάψτε το βρε Πάρτε τα ζβάρνα όλα κάψτε τα βρε κάψτε κάθε παλιό, για να βγει από μέσα ο πιο όμορφος ανθός.


 

 ΠΑΡΤΕ ΖΒΑΡΝΑ ΟΛΑ,

 ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΒΡΕ (τραγουδι)

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ.

ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


 ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Οχι μονο εναντιον του Τσιπρα, αλλα και των υπολοιπων, των ΠΡΙΝ και των φιλοδοξων ΜΕΤΑ, που μας φαινονται χειροτεροι;

ΝΑ ΞΥΠΝΕΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, 

ΝΑ ΞΥΠΝΕΙΣΟΥΜΕ.

Θαβουν την πατριδα μας, 

θαβουν την ψυχη μας, 

μας θαβουν και εμας 

και τα παιδια μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ

Μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Όσο δεν αντιδρούμε, το συμβιβασμένο με τους δανειστές υποτακτικό καθεστώς, θα επιβάλει συνεχώς όλο και πιο πολλούς φόρους, μέχρι να τα χάσουμε όλα.


Το χρέος της Ελλάδας δεν μπορεί να ξεπληρωθεί με τίποτα. Αλλά και κανείς μας
ατομικά δεν θα μπορέσει να είναι συνεπής στους συνεχώς αυξανόμενους φόρους. Όσο και να προσπαθεί ο καθένας μόνος του να γλιτώσει με το δόγμα "ο σώζων εαυτόν σωθήτω", τόσο πιο πολύ θα μένει μόνος και απροστάτευτος απέναντι στο καθεστώς.

Πρέπει να αντιδράσουμε πολλοί μαζί, τώρα που έχουμε ακόμα πάνω μας λίγη ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι εντελώς δούλοι δεν μπορούν πλέον να αντιδράσουν.


hassapis-peter.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΗΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΖΒΑΡΝΑ.
ΖΒΑΡΑ
(Villagers of Ioannina City) 
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια άιντε πάρτε τα βρε
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια και αλωνίστε τα βρε
Πάρτε ζβόρα και άντε πιάστε τα βρε πιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύρα άιντε πιάστε τα βρε
Πάρτε ζβόρα και άντε πιάστε τα βρε πιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύρα και πατήστε τα βρε
Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρε βρείτε κάθε παλιό, κάθε σάπιο και μαύρο και άιντε κάψτε το βρε
Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρε κάψτε κάθε παλιό, για να βγει από μέσα
ο πιο όμορφος ανθός


Να και ενας Νεοπαϊσιος υπερυμνητης των προσκυνημενων ξεφτιλισμενων πολιτικων που ανηκει στο αθλιο παπαδαριο και Αγιορειτης αυτος την μια εβδομαδα κοιμαται στο αγιον ορος και τις τρεις στον...παρθενωνα των αμναδων του, με την ευλογια του ...συντηρητικου δεσποτη του.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ...ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ!


ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΑΡΤΕ ΖΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΒΡΕ»Φαίνεται ότι φοβούνται ή μάλλον πιο σωστά τρέμουν την οργή του ελληνικού λαού διότι δεν εξηγείται αλλιώς η παρέμβαση που έκανε  ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την οικονομική κρίση...

Στηρίζοντας απροκάλυπτα την δωσίλογη κυβέρνηση του Τσίπρα που ως " Ράλλης " της ψευτοαριστεράς, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δια της τοκογλυφίας κατακτητών γερμανών και εξαχνώνει τον πλούτο των Ελλήνων, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε ότι"Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί."...


Ερώτηση προς αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: 

Όταν ο λαός ψήφιζε 62,5% ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ήταν κυρίαρχος ναι ή όχι;

Παραθέτουμε αμέσως όλα τα ανήκουστα που είπε σχολιάζοντάς τα. Τα σχόλια είναι τονισμένα με το χρώμα της Ελλάδας, σαν να μιλάει ο Ελληνικός λαός :

αρχ. Ιερώνυμος:«Είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε»

Κι εσείς μακαριώτατε είστε οπαδός του δόγματος ΤΙΝΑ;(There Is No Alternative, Δεν υπάρχει εναλλακτική) της Θάτσερ που το χρησιμοποίησε πρώτος ο ΓΑΠ μετά ο Παπαδήμος, ύστερα ο Σαμαράς και τώρα ο Τσίπρας; Μα με αυτό το δόγμα φτάσαμε ως εδώ!!! Εσείς ως πνευματικός πατέρας ξεχάσατε τι είπε ο Κύριός μας στον διάβολο όταν τον πείραξε στην έρημο;"Ουκ επ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος" του είπε και τον αποστόμωσε.
Άρα ας έχουμε την πατρίδα μας κι ας δυσκολευτούμε. Γι αυτό είναι η Εκκλησία και ο πλούτος, για να βοηθήσουν στη δύσκολη στιγμή την πατρίδα!

αρχ. Ιερώνυμος:«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί... με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει "επαναστατώ". Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»

Πρώτα απ΄όλα πλάτες βάζει μόνον ο λαός που αφαιμάσσεται   συνεχώς (σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας οι Έλληνες είναι αυτοί που υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες σε ότι αφορά στον ατομικό τους πλούτο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωζώνης την περίοδο 2009-2013 χάνοντας 17000 ευρώ κάθε ένας. Ούτε οι πολιτικοί ούτε οι μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, εφοπλιστές και γενικά οι πάμπλουτοι ελληνόφωνοι έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα χρόνια!
Δεύτερον για ποια δύναμη του λαού μιλάτε μακαριώτατε; Όταν ψήφισε με κλειστές τράπεζες 62,5% ΟΧΙ στα μνημόνια γιατί δεν τον έλαβαν υπ΄όψιν και τώρα που οι μισοί Έλληνες αηδιασμένοι από την προδοσία της ψήφου τους δεν πήγαν να ψηφίσουν και ο Τσίπρας πήρε το 36% του 50% δηλαδή το 18% των Ελλήνων, η ψήφος είναι κυρίαρχη;
Φοβάστε την επανάσταση του λαού γι αυτό τα λέτε αλλά ο λαός πραγματικά δεν έχει άλλη λύση από το να εξεγερθεί! 


αρχ. Ιερώνυμος:«Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη»
Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν αυτήν την λύση των μνημονίων δήθεν μη έχοντας άλλη λύση και ενώ αντικρύζουμε με αυτόν τον "ρεαλισμό" την κρίση, το χρέος μεγαλώνει κι εμείς γινόμαστε φτωχότεροι! Άρα η μόνη σκέψη μας για το πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση είναι ακριβώς αυτή από την οποία εσείς θέλετε να μας αποτρέψετε, δηλαδή η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

αρχ. Ιερώνυμος:«Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός, δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Εδώ πραγματικά μακαριώτατε μιλάτε στο απόλυτο κενό! Διότι αν και πράγματι έχουμε περάσει πολλές και εξοντωτικές δυσκολίες στο παρελθόν όπως π.χ. στην ένοπλη γερμανική κατοχή (διότι τώρα έχουμε δανειακή κατοχή). Όμως τότε δεν κάναμε μια προσπάθεια (όπως προτείνετε εσείς) να υπομείνουμε την πείνα, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις και εν τέλει το ολοκαύτωμα της χώρας αλλά κάναμε ένοπλη αντίσταση και τελικά απότινάξαμε τον γερμανικό ζυγό!
Αντί λοιπόν να μας εμπνεύστε έναν υπέρ πάντων (κυρίως των πνευματικών αξιών) αγώνα μας ωθείτε να μείνουμε σιωπηλοί ραγιάδες μέχρι την τελική μας εξόντωση;


1 σχόλιο:

 1. Θεωρώ άκρως επικίνδυνο, απεχθές και αποκρουστικό το άθλιο μουσικό κατασκεύασμα αυτό. Η άχαρη, αντιαισθητική και τελείως ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μίξη - σύζευξη του ελληνόψυχου και λεβεντόπνευστου κλαρίνου με την σατανική σκληρή ροκ "μουσική" (ο Θεός να την πει "μουσική"!!!!), την χεβιμεταλάδικη-χεβιμπουνταλάδικη ηλεκτρική κιθάρα την εωσφορική η οποία δεν εμπνέει Ελληνική λεβεντιά ηρωϊκή, αλλά επανάσταση αναρχική και αθειστική, αποτελεί η ανάμιξη αυτή αναπόσπαστο μέρος του Μουσικού Οικουμενισμού, τον οποίο Οικουμενισμό εμείς οι Αποτειχισθέντες καταδικάζουμε απερίφραστα σε όλες του τις εκφάνσεις.

  Εκτός από τον Θρηκευτικό-Δογματικό Οικουμενισμό (Ενοποίηση Θρησκειών) ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο χειρότερος και επικινδυνότερος, υπάρχει και ο Πολιτικός Οικουμενισμός (Ενοποίηση Κυβερνήσεων και Κρατών), ο Πολυ-πολιτισμικός / Κοινωνικός Οικουμενισμός (Ενοποίηση παραδόσεων και θεσμών), υπάρχει δυστυχώς και ο Μουσικός Οικουμενισμός!

  Αυτή η ετεροζυγική ένωση της Ροκ-Χέβι Μέταλ με τη Αγνή μας Δημοτική Μουσική θυμίζει και μάλιστα συμβολίζει την ανεπίτρεπτη και αντίθεο ετεροζυγία της Ορθοδόξου Πίστεως με τις λοιπές σατανικές αιρέσεις του Εωσφορικού Π.Σ."ε". Εκεί πάει η υπόθεση. Εκεί θα καταλήξουμε... να τα πάρουμε "όλα σβάρνα" σε μία ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων! Αυτός είναι ο κρύφιος σκοπός και το απόκρυφο μήνυμα του Οικουμενισμού.

  Για να το πω πιο απλά, όταν ο Μέγας Εθνικός μας Ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για πρώτη φορά αντίκρυσε σε κάποια μοντέρνα εορταστική συγκέντρωση των Αθηνών τις απεχθείς ευρωπαϊκούρες των ερωτικών εναγκαλισμάτων του Βάλτς, ταράχτηκε και προσβλήθηκε τόσο πολύ που αποχώρησε αμέσως λέγοντας κατάντεια και ντροπή, η χοροί αυτοί 'ναι πορνικοί ενώ οι δικοί μας χοροί μυρίζουν θυμίαμα και θυμάρι! ΕΑΝ ο Κολοκοτρώνης άκουγε αυτό το σχιζοφρενικό αποκύημα της ροκ, το λιγότερο ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕ σύγκορμος και θα ΕΚΛΑΙΓΕ πικρώς...

  Δεν καταδικάζω τους συνθέτες των στίχων οι οποίοι ίσως από άγνοια προχώρησαν σε αυτή την αλλόκοτη διασκευή. Οι Στίχοι είναι καλοί και εξεγερτηκοί με παλμό και πνοή που αντιλαλεί: "Αέρααα!" Δεν έπρεπε όμως να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική κιθάρα. Ευτυχώς που δεν το έκαναν σε "Θρας Μέταλ" οπότε θα ακόυγαμε μόνο σχιζοφρενικά ουρλιαχτά και δεν θα βγάζαμε ούτε λέξη! Με όλα αυτά, δεν έχω σκοπό να προσβάλλω τον αγαπητό Ιστολόγο που ανέβασε αυτό το "κομμάτι" (και μας έκανε τη καριδιά κομμάτια) αλλά για να καταδείξω τους κινδύνους που εμφωλεύουν σε όλα τα φάσματα της ζωής μας και των Ελληνορθοδόξων Παραδόσεών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου