Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ «ΕΥΛΟΓΕΙ» ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ… ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ

φοτο



Ανάμεσα στα τόσα «περίφημα» που έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την διάρκεια της «ιστορικής» του επίσκεψης στις ΗΠΑ, ήρθε και η «σημαντική» του συνάντηση με ασπασμούς και ευλογιές με ένα ζευγαράκι ομοφυλόφιλων, παλιών του φίλων από την Αργεντινή.
Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές αναφορές, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ ο Πάπας Francis είχε μια ιδιωτική και ιδιαίτερη συνάντηση με ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων το οποίο ασπάστηκε με μεγάλη χαρά για το… μεγάλο τους κατόρθωμα να αποτελέσουν να ενώσουν εν γάμω τις ζωές τους.
Το ζευγάρι αυτό είναι οι Yayo Grassi και Iwan Bagus, είναι παλαιοί φίλοι του Ποντίφικα και η ιστορική αυτή συνάντηση έγινε στην πρεσβεία του Βατικανού στις ΗΠΑ. Μάλιστα ο ένας εκ των.. «συζύγων», ο Yayo Grassi, διατέλεσε και μαθητής του Πάπα όταν αυτός προμάντευε στην Αργεντινή και μετά την συνάντηση μίλησε με τα καλυτέρα λόγια για τον Πάπα που όχι μόνο δεν είπε κάτι που θα έθιγε το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων, αλλά τους… «ευχήθηκε» και… ανθόσπαρτο βίο!
Μάλιστα ο Grassi προσπαθώντας να «εξηγήσει» αυτή την στάση του Πάπα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σαν Πάπας βέβαια πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες της εκκλησίας, αλλά σαν… «άνθρωπος» δεν βλέπει τίποτα το κακό να είμαστε ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων!!! Φανταστείτε την μεγάλη χαρά των απανταχού ομοφυλόφιλων.
Αυτά τα περίφημα από τον Πάπα που κάποιοι δικοί μας ιεράρχες δεν διστάζουν να τον αποκαλούν και…Άγιο!
Διαλύστε λοιπόν κάθε παραδοσιακή οικογενειακή σχέση γιατί δεν… είστε «άνθρωποι» και πρέπει να ακολουθείτε την «πρόοδο» και να δέχεστε κάθε παρά φύση σχέση.
Αλλοίμονο μας!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου