Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι ο Φραγκολατινισμος ειναι καθαροτατος ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. Που οδηγει την Ορθοδοξια ο Αιρεσιαρχης Βαρθολομαιος;

Pope Francis Declares Lucifer As God (ΒΙΝΤΕΟ)
Σεισμός! 


O Πάπας επικαλείται τον Eωσφόρο ως… Θεό; 

Η Καθολική εκκλησία και το Βατικανό επικαλούνται τον Εωσφόρο σαν Θεό και πατέρα του Χριστού; 
Ο Πάπας Φραγκίσκος, προχώρησε στις 27 Απριλίου, 2014 σε τελετή για τον Πάπα John Paul, σε μία δήλωση άνευ προηγουμένου! Οι δηλώσεις του όπως ότι οι άθεοι θα εισέλθουν στον παράδεισο για όσο διάστημα κάνουν καλά έργα, έχουν προκαλέσει ξανά αντιδράσεις. Αυτή τη φορά όμως ανακοίνωσε στον κόσμο πως το πρωινό αστέρι είναι ο δημιουργός του κόσμου και ο πατέρας του Χριστού που έφερε το φως στην ανθρωπότητα.


Η φλόγα του ξημερώματος του γιου, τον Μάιο μπορώ να σου πω Εωσφόρε, που ξέρεις ότι δεν υπάρχει τοποθέτηση, ότι ο Χριστός είναι γιος σου επέστρεψε από τους νεκρούς για να φέρει το φως στην ανθρωπότητα και είναι ζωντανός και θα βασιλεύει για πάντα και πάντα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

1 σχόλιο:

  1. Eγώ σας τα είχα στείλει πριν 2 μήνες όλα τα στοιχεία για τον πάπα Ρώμης μέσω ενός άρθρου του DEFENCENET (νυν PRONEWS), αλλά δεν τα δημοσιεύσατε τότε...Ο δε αγαπητός κ.Κάτσουρας είχε τις ενστάστεις του και τον είπα να ρωτήσει τον αρθρογράφο. Kαλά κάνετε και τα ψάχνετε, αλλά θα πρέπει να μην είστε τόσο πολύ δύσπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου