Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ;Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ή ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ;
Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ ή ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ;





 

 

To Moναστηρι της Σουρωτης, οπου αναπαυεται ο αγιος πατηρ Παϊσιος, γεμισε αυτες τις μερες απο φειγ βολαν εναντιον της ηγουμενης Φιλοθεης

 

Τα φειγ βολαν κατακρινουν αυστηρα την ηγουμενη που καλεσε τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο να συμμετασχη στην πρωτη γιορτη της κοιμησης του αγιου Παϊσιου και προσφωνοντας τον Βαρθολομαιο αθεοφοβα του ειπε να συνεχισει να ....ορθοτομει τον λογον της Αληθειας!!! (Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ!!!). 

 

Ομως καποιοι που καταλαβαν τις ασεβειες της τυπωσαν φειγ βολαν και γεμισαν το μοναστηρι με αυτα. 

 

Βρεθηκαν παντου αυτα τα φειγ βολαν μεχρι και επανω στον ταφο του Αγιου Παϊσιου, σε πινακιδες, στους τοιχους, στις κολονες, στο βιβλιοπωλειο, σε σταυθμευμενα και κινουμενα αυτοκινητα, παντου. 

 

Εμεις πιστευουμε οτι η ψυχη του Αγιου Παϊσιου αναπαυτηκε και ευχαριστηθηκε περισσσοτερο με αυτα τα φειγ βολαν διαμαρτυριας, απο την παρουσια του αρχιαιρεσιαρχη και ολης της αρχιερατικης και ιερατικης νομενκλατουρας, που ζουν και κινουνται ως ασεβεις και βεβηλοι και ως σαρκαστες των Αντιπαπικων και Αντιοικουμενιστικων θεσεων του Αγιου.

Ευχου αγιε γεροντα για ολους εκεινους που σε αναπαυσαν με τις οποιες διαμαρτυριες τους.

5 σχόλια:

  1. ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ!
    Κ. ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΕΣ) ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕΣ.
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σε όσους ρίξανε τα φέιγ βολάν. Αίσχοσ για την Ηγουμένη Φιλοθέη και την συμορία της που απαρτίζεται από πολλες παλαιές μοναχές αλλά και απο νέες τηΣ αδελφότητας. Αυτά τούς δίδασκε ο ΌΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανενας δεν ενεργει σωστα.Οποιος θελει αποτειχιζεται.Οχι ομως φειγ βολαν.Οχι και στα λογια της Ηγουμενης.Και τα δυο ειναι λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου