Κυριακή 27 Ιουλίου 2014


Μνημη δικαιου μετ' εγκωμιων.

ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΛΙΝΑΝ ΓΟΝΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΙΝΕ ΓΟΝΥ ΤΩ ...ΒΑΑΛ, ΟΠΩΣ ΕΚΛΙΝΑΝ ΓΟΝΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ, 
που επετρεψε ο Θεος για την απανθρωπια τους απεναντι στους αθωους αδελφους τους, αλλα και για το σημερινο καθημερινο επευλογημενο απο αυτους εγκλημα των Κανιβαλλικων Μεταμοσχευσεων του Γενους των Ελληνων, να καταντησουν την Εκκλησια της Ελλαδος ενα αγριο, μονιμο και διαρκες ΣΦΑΓΕΙΟ και ΕΝΑ με την Παναιρεσι του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου.

Οι πιο πολλοι απο αυτους τους αχρειους, αφανισθηκαν και για παντα, αλλα καποιοι ζουν ακομα και σημερα σαν ....μυρμηκολεοντες της αιωνιας εντροπης.

Η αμοιβη του; 

Ενω κατακρεουργηθηκε απο τους βαρβαρους ..."ΚΑΪΝ"!!! αρχιερεις της Αισχυνης, δοξαζεται απο τον Θεο εις τους αιωνας των αιωνων.

Ναχουμε την αγια ευχη του και την ευλογια του, σε αυτην την φρικαλεα εποχη της παντελους λειψανδριας. 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

Oσοι μεινατε πιστοι και εφ' ορου ζωης, στην Κανονικη ταξι και αρνηθηκατε να συμμαχεισετε με ΟΛΟΥΣ τους μετεπειτα Σαπιους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ.

ΟΡΘΙΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ 
ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ 
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Σημερα 27 Ιουλίου θα γίνει το μνημόσυνο του μακαριστού και αξέχαστου Μητροπολίτη Λάρισας π. Θεολόγου, στην Ιερά Κομνήνειο Μονή Στομίου Λάρισας, όπου επί δεκαοκτω (18) χρόνια αναπαύεται το ιερό του σκήνωμα. 

 Αποτελεί ξεχωριστό γεγονός γιατί ξεχωριστός υπήρξε και ο ίδιος στην επίγεια ζωή του. 

Υπήρξε πραγματικά ταπεινός, πράος, άκακος, ανεξίκακος, ακτήμονας, μονοχίτων, αγαθός, λευίτης με φόβο Θεού, αθόρυβος εργάτης της φιλανθρωπίας σε βαθμό να μην του βρίσκεται δραχμή πριν το τέλος του μήνα, ειρηνικός, συγχωρητικός αλλά και γενναίος, αγωνιστικός, ακατάβλητος και ανυποχώρητος μπροστά στην αδικία, υπερασπιστής των ιερών και οσίων μέχρι θυσίας γι’ αυτό και μισήθηκε, συκοφαντήθηκε και εξορίσθηκε από τους συνεπισκόπους και την εμπερίστατη Ιεραρχία «βαρύς γαρ και βλεπόμενος». 

Μην απορείτε, αναγνώστες μας, για τις παραπάνω αναφερόμενες αρετές – λίγες αποκαλύψαμε απλώς για να τονίσουμε ότι «ουκ ήτο εκ του κόσμου τούτου», καμμία η σχέση του με τους λεγόμενους «επισκόπους», ήταν ξεχωριστός γι’ αυτό και το μνημόσυνό του αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 



2 σχόλια:

  1. Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω αυτόν,που συνέθεσε αυτήν τη φωτογραφία!Ο Μακαρι-
    στός Θεολόγος,που ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!.πάνω από το μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Αχιλείου να ευλογεί με τα δύο ΑΓΙΑ χέρια του χωρίς
    τα κοσμήματα-μανικετόκουμπα!!Είθε να ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ υπέρ ημών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδυσσεα αν δεν κανω λαθος προ ολιγων ημερων ο SOTIRIO εγραψε οτι και ο Θεολογος Πασχαλιδης ηταν μοιχεπιβατης.Τι γνωμη εχεις για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου