Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΘΑΡΘΗ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ  ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ 


Οσοι απεχθανονται τον ΜΟΛΥΣΜΟ της Αιρεσης του Οικουμενισμου - Πανθρησκειασμου, ας σπευσουν εις τον ΙΕΡΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ. Αποφευγουμε τον μολυσμον οταν δεν εχουμε κοινωνια, επικοινωνια και συμπλευσι με τους Αιρετικους πατριαρχες και επισκοπους και κληρικους που αποτελουν συγκοινωνουντα δοχεια της Αιρεσης. Ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος που δεχεται οτι οι αλλες θρησκειες (και ο Μωαμεθανισμος) αποτελουν αλλους δρομους σωτηριας, κηρυττει ετερο Ευαγγελιο και αρα ειναι κηρυκας Φρικτης Σατανικης Αιρεσεως. Επιβαλλεται η αρνησι μας καθε επικοινωνιας μαζι του αφου ειναι Αρχιαιρεσιαρχης. Οσοι κοινωνουν και επικοινωνουν μαζι του ειναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ. Φυγετε μακρυα του, λενε οι Αγιοι Πατερες, ως ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ. Ημεις οι Αποτειχισμενοι αρνουμεθα καθε επικοινωνια μαζι του και με ολους οσους επικοινωνουν μαζι του διοτι μαγαριζονται και πανουκλιαζουν. Ημεις οι Αποτειχισμενοι πατριαρχην ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ.


 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Ιουλιου

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
     απο τον Γεροντα Αρχιμανδριτη 
 
π. Ευθυμιο Τρικαμηνα




Μεθαυριο Σαββατο 19 Ιουλιου 2014 ο Γεροντας Αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας, θα τελεση την Θεια Λειτουργια, στον ιερο ναο Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης.
Τηλεφωνειστε στο 6972-896024 για να σας καθοδηγησουμε για να μας βρητε.


Καλουνται να παραστουν και να κοινωνησουν απο τον ΙΕΡΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ, ολοι οσοι αποτειχισθηκαν ή προκειται να αποτειχισθουν απο την Αιρεσι και τους Αιρετικους Οικουμενιστες και τους ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙΣ.

 

Η ζωντανη Παρουσια του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου, μας ΓΟΗΤΕΥΕΙ και μας ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ. Χωρις τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, δεν υπαρχει Ορθοδοξια. Χωρις τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, απέπτει η Ορθοδοξια. Δι ευχων των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ, Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος, ελεησον και σωσον ημας.


 


Οι Αποτειχισμενοι χαιρουν και επιχαιρουν και αγαλλονται που αγιαζονται απο την χαρι του Αγιου Μαρκου κατα τις ιερες μυσταγωγιες στον ναο του και με την παρουσια του π. Ευθυμιου και με τον χαριτοβρυτο λογο του που δροσιζει τις ψυχες τους και τους παρηγορει και τους προστατευει και τους προφυλασσει, απο τους ΜΟΛΥΣΜΟΥΣ των Οικουμενιστων και των Σιγονταροοικουμενιστων, που ενισχυουν, υποθαλπουν, κοινωνουν και συμπορευονται, ανταμα ανταμα, με την Παναιρεσι του Οικουμενισμου και με τους Παναιρετικους Οικουμενιστες.



Ο ταπεινος καλογηρος ιερομοναχος πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας, που βαδιζοντας την Ορθοδοξο Πατερικη γραμμη προκαλει τους δουλωθεντας στην Αιρεσι και συμπλεομενους με τους Αιρετικους Οικουμενιστες πατριαρχες, επισκοπους και αρχιεπισκοπους, ομιλει στον ιερο ναϊσκο του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου προαστιων Θεσσαλονικης την 21.6.2014 οπως μιλουσαν οι Αγιοι Πατερες και οχι οπως ομιλουν σημερα οι διαφοροι ιεροκηρυκες.

Δικαιολογειται η στασι του αυτη;

ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ, αφου αυτη ειναι η ΑΕΙΠΟΤΕ γραμμη των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ της Ορθοδοξιας.

Ειναι δυνατον να θεωρειται ορθοδοξος οποιος βαδιζει διαφορετικη γραμμη;

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.

Οι εξετασεις ολων μας διδεται μια φορα στη ζωη μας.

Και ή θα προβιβασθουμε, ή θα απορριφθουμε.

Απαξ και διαπαντος. 

ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ.

Οσοι πιστοι προσελθετε.

14 σχόλια:

  1. Οδυσσάκο δεν μας τα λες καλά. Διάβασε π. Βολουδάκη να δεις ότι μολύνονται με την αίρεση μόνο όσοι την αποδέχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω ψευτοφιλαρακο δεν διαβαζω τι γραφει ο καθε σημερινος κακοδοξος παπας και δεν τα απαοδεχομαι οσα δεν στηριζονται στους Πατερες και ερχονται σε αμεση αντιθεσι με τα κειμενα τους τα θεωρω ΚΑΚΟΔΟΞΑ.
      Αν ο -πατηρ Βολουδακκης γραφει τετοια που μας λες ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ. Ελπιζω να το αποδεχθη και ο ιδιος.
      Ξυπνειστε επιτελους χριστιανουληδες και ανοιξτε μονοι σας τους Πατερες.
      Αλλοιως θα πατε ντουγρου στην Κολασι μαζι με τους γερονταδες σας και τους κακοδοξους που σας καθοδηγουν ΣΤΡΑΒΑ.
      Στραβος στραβον αν οδηγη μαζι θα στραβωθουν και θα μπουν και οι δυο στραβοι στην Κολασι μαζι.
      Εκει αθ πανε ολοι οι στραβοι και απο Γραφη και απο Πατερες.
      Ο πατηρ Παίσιος λεει ολα να τα ζυγιζουμε με τους Πατερες.
      Αλλα και αυτον τον εχετε μονο για τις ευσεβοφανιες σας και οχι για εκει που πρεπει να τον ακουτε.
      Εκει ΤΥΦΛΩΝΕΣΤΕ απο το ΤΑΓΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ.
      Διαβασε δεξιωτερα στην σελιδα.

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει η ζωντανή παρουσία του Αγίου Μάρκου σε ένα ναό, που δεν είναι καθαγιασμένος, και σε μία "λειτουργία", που τελείται από καθηρημένο κληρικό ?
    Πρέπει να σεβόμαστε τους Αγίους, και να μην λέμε τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι λες δεν υπαρχει;
      Και μεσα στην αυλη του σπιτιου σου με αντιμηνσιο δεν μπορει αν γινη θεια λειτουργια;
      Εδω λειτουργησε ΔΕΣΠΟΤΙΚΑ και ο πρωην Λαγκαδα ΣΠΥΡΙΔΩΝ με τις μιτρες του και με τις πατεριτσες του στην καλυβα του ΟΔΥΣΣΕΑ σαν να λεμε στην καλυβα του μπαρμπα Θωμα, ταλαιπωρε στραβοχριστιανε της στραβομαρας.
      Αν ο Αγιος Ιωαννης Χρυσοστομος ειναι καθηρημενος απο τους ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ειναι και ο Πατηρ Ευθυμιος.
      Αλλα ολες τις αστειοτητες και τις βλακιεες τις ακουμε απο τους ασχετους Βαρθολομαιικους χριστιανουληδες της εποχης μας τους επιδερμικους και ξωπετσους ψευτοχριστιανους.
      Ειναι οι μεγαλυτεροι βλακες των βλακων.
      Το λεει και η Γραφη διαφορετικοτερα πως.
      Οι ανθρωποι του κοσμου τουτου ειναι σοφωτεροι των ...υιων του φωτος!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι υπαρχει η απτη παρουσια του Αγιου στο ναο του οταν ειναι σε αυτον αφιερωμενος ο ναος του με γεματο απο αγια λειψανα των αγιων του Θεου.

      Υπαρχει ζωντανη η παρουσια του Αγιου εκει που λειτουργουν ΑΓΙΟΙ κληρικοι που διωκονται απο τους εχθρους του Θεου τους σημερινους Αιρετικους και ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ απο τους Αιρετικους δεσποταδες της λαμπαδουρας και τους διαφορους Ζηζιουληδες της συμφορας.

      Ναι υπαρχει ζωντανη η παρουσια του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ εκει που ακουγεται το ορθοδοξο κηρυγμα του ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ και οχι τα γλυκαναλατα των ιεροκηρυκων της αηδιας.

      Σας τους χαριζουμε ολους αυτους και εμας μας φτανει ο ταπεινος καλογηρος των Τεμπων.

      Σας χαριζουμε τους μεγαλους Οικους.

      Εμεις εχουμε τον ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟΝ ος εστιν ο Χριστος ο Ευλογητος εις του;ς αιωνας,

      Μακρυα απο εμας ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ Και πανουκλιασμενοι κουλτουροχρισταινουληδες της Πανθρησκειας..

      Διαγραφή

  3. Αραγε ο π ευθυμιος θα δεχθει τον αμαρτωλο οβολο μη αποτειχισθεντων πιστων που θα ερθουν να εκκλησιαστουν; Αχ αυτο το συμφερον!! Π.κωνσταντινος Θεσσαλονικη σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ψευτοπαπακωνσταντινε της Θεσσαλονικης, ναι ψευτοανθρωπακι της υπερμηκης βλακειας σου.
      Δεν ερχεσαι και εσυ απο εδω ψευτορασοφορε για να σου δωσουμε οσα μαζευουμε για να σε ....χρυσωσουμε με νεα αμφια για να τα φορας και να διαφημιζεις την Αιρεσι σου αξιοθρηνητε;
      Κοπιασε να μας δεις κοντα μας κατοικεις.
      Αν ομως εισαι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ μην πλησιαζεις γιατι αμεσως θα σε εντοπισουμε και θα φυγης κακην κακως
      ΜΗΔΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΝΤΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Οδυσσέα, πού το βρήκε ο π. Ευθύμιος το αντιμήνσιο ? Τού το έδωσε Επίσκοπος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εισαι εσυ ψευτοχριατιανε που μας ρωτας;
      Ανακριτικο γραφειο;
      ΄Η ενα φαντασμα;
      Μαλλον το δευτερο εισαι και δεν εχουμε καμμια υποχρεωσι να σε υπολογιζουμε ουτε καν σαν ζωντανο, οπως δεν σε υπολογιζει και η Εκκλησια ως δικο της μελος κρυπτομενος πισω απο την θρασυτατη ανωνυμια σου.
      Γελοιε.
      Υπαγε οπισω μας ΣΑτανα.

      Διαγραφή
    2. διαβαζω :" πού το βρήκε ο π. Ευθύμιος το αντιμήνσιο ? Τού το έδωσε Επίσκοπος ? "

      Εσείς όσοι μνημονευετε τον Παπικό Βαρθολομαίο τον εχθρό του Θεού είστε πλήρη σατανική συναγωγή με τον Πάπα σας , τους μονοφυσίτες σας , τους ομοφιλόφιλους και τις λεσβίες σας , με τους χοτζάδες και τους ραβίνους σας και μαγαρίσετε σαν τα γουρούνια στο κατήφορο σας που τέρμα είναι ο πάτος της κόλασης .
      Και μας ρωτάτε που βρήκαμε το αντιμήνσιο ?

      Ἔχοντες ἀρχιερέα μέγαν διεληλυθότα τοὺς οὐρανούς, Ἰησοῦν τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ, κρατῶμεν τῆς ὁμολογίας.
      Οὐ γὰρ ἔχομεν ἀρχιερέα μὴ δυνάμενον συμπαθῆσαι ταῖς ἀσθενείαις ἡμῶν, πεπειραμένον δὲ κατὰ πάντα καθ' ὁμοιότητα χωρὶς ἁμαρτίας. Προσερχώμεθα οὖν μετὰ παρρησίας τῷ θρόνῳ τῆς χάριτος, ἵνα λάβωμεν ἔλεον καὶ χάριν εὕρωμεν εἰς εὔκαιρον βοήθειαν.
      Και είς Αυτόν κάνουμε δέηση να σου δώσει την πρέπουσα απάντηση ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .

      Κάποτε με ρωτούσαν πες μας έστω ένα ρασοφόρο .

      Και έλεγα : Δεν ξέρω πλήν όμως κάπου έχει ο Θεός
      Σήμερα και Ιερείς αποτειχισμένους έχουμε και επίσκοπο και πατριάρχη αμα λάχει .Και θα δώσει και άλλους .

      Και εσύ μας ρωτάς τι υπογραφή έχει το αντιμήσιο ?
      Πάσης επισκοπής ορθοδόξων !
      Αυτή έχει !

      Και κόψτε και τό ότι τάχα δεν κοινωνούμε με την ΟΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ γιατί κοινωνούμε απλά ή όλη εκκλησία είναι με μας και όχι με σε σας κοπέλια του Παπικού Βαρθολομαίου του αιρεσιάρχη του εχθρού του Θεού .

      Διαγραφή
  5. Ἄν καί καμμία ἀνάγκη δέν μέ ὑποχρεώνει νά τό κάνω, θά πῶ δύο λόγους ἀγάπης καί συμπαραστάσεως γιά τόν ἀγωνιστή Γέροντα Εὐθύμιο Τρικαμηνᾶ. Δέν ἀνήκω στό ποίμνιό του. Ἔχω τίς ἐπιφυλάξεις μου σέ κάποια ἐπιμέρους ζητήματα καί διαφωνῶ μαζί του ὡς πρός τή στάση πού θά ἔπρεπε νά ἔχη, ἀκόμη καί γιά λόγους ποιμαντικῆς καί καλῆς σκοπιμότητος, στό θέμα τῆς ἡμερολογιακῆς Καινοτομίας (ἀφοῦ, κατά τό εὐαγγελικόν, ἐάν σέ ἕνα πταίομε, εἴμεθα ἔνοχοι σέ ὅλα). ΟΜΩΣ, βλέποντας τό παραπάνω βίντεο (συγνώμη γιά τή ξενική λέξη) τῆς ὁμιλίας του στό ἐκκλησάκι τοῦ Ἁγίου Μάρκου, τοῦ Ἄτλαντος τῆς Ὀρθοδοξίας, ἡ συνείδησή μου μοῦ ἐπιβάλλει νά ὁμολογήσω δημοσίως, παρά τόν κίνδυνο νά παρεξηγηθῶ ὑπό ὁρισμένων στενόμυαλων ἡμετέρων, ὅτι τά λόγια τά συγκεκριμένα, οἱ θέσεις καί τοποθετήσεις καί ἡ ἀνάλυση τοῦ Γέροντος γιά τήν ὑφισταμένη τραγική κατάσταση τῶν ἐκκλησιαστικῶν πραγμάτων καί ὅλων μας προσωπικῶς ΕΙΝΑΙ λόγοι θεοφώτιστοι, εἶναι κρυστάλλινο νερό ἀθανασίας, εἶναι θεόπνευστη διδασκαλία, εἶναι φῶς, εἶναι ὁμολογία, εἶναι ἡ ἀλήθεια! Ὁ Θεός, διά πρεσβειῶν τῶν Ἁγίων Του, νά στηρίζη καί φωτίζη περαιτέρω τόν ἀγωνιστή Γέροντα πρός σωτηρίαν αὐτοῦ καί ὅλων ὅσων ἐνδιαφέρονται εἰλικρινῶς γιά τήν σωτηρία των. Μέ σεβασμό καί εἰλικρινή ἀγάπη. Ἐλάχιστος, Δημήτριος Ἰ. Κάτσουρας, Θεολόγος - Τραπεζικός, ἐκ Κορίνθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη,ο π.Ευθυμιος,εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με τους μη αποτειχισμενους.Απλως δεν Κοινωνει τους μη αποτειχισμενους.Αν ομως δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με τους πιστους ειναι σχισματικος.Οσοι εχουν κοινωνια και ακουν στην εκκλησια τους να μνημονευουν Οικουμενιστη Επισκοπο δεν Κοινωνουν απο τον π.Ευθυμιο,εχουν ομως εκκλησιαστικη κοινωνια με τους μη αποτειχισμενους.Αυτοι,π.Ευθυμιε,δεν ειναι μολυσμενοι;Αυτοι κ.Τσολογιαννη δεν σας μολυνουν;;Με αυτους,κυριοι(Ζουριδη,Μοσχοβιτη,Πανταζη),γιατι ο π.Ευθυμιος εχει εκκλησιαστικη κοινωνια και εσεις δεν εχετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδω και 2 χιλιάδες χρόνια αποτειχιζόμαστε απο τον Σατανά και την Αιρεση
    Και εδω και 2 χιλίαδες χρόνια η εκκλησία είναι σε όσους δεν κοινωνούν μήτε με τον σατανά μήτε με τους αιρετικούς
    Χρυσό κάνανε τον Αϊ Μάρκο τον ευγενικό να κοινωνήσει με τους μη αποτειχισμένους
    Αμ δε ! Ο κοινωνών ακοινωνήτω, ακοινώνητος και ο μνημονεύεων αμνημονεύτων αμνημόνευτος .
    Δεν θα κοινωνήσουμε με σας που είστε πλήρη σατανική συναγωγή με τον Πάπα σας , τους μονοφυσίτες σας , τους ομοφιλόφιλους και τις λεσβίες σας , με τους χοτζάδες και τους ραβίνους σας και μαγαρίσετε σαν τα γουρούνια στο κατήφορο σας που τέρμα είναι ο πάτος της κόλασης .
    Κοινωνούμε με κάθε επισκοπή Ορθοδόξων . Και θα δώσει και άλλους σαν τον π Αρτέμιο ο Θεός .
    Κάποτε με ρωτούσαν πες μας έστω ένα ρασοφόρο .

    Και έλεγα : Δεν ξέρω πλήν όμως κάπου έχει ο Θεός
    Σήμερα και Ιερείς αποτειχισμένους έχουμε και επίσκοπο και πατριάρχη αμα λάχει .Και θα δώσει και άλλους .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aγαπητη κυρια εαν θελετε να ασχολεισθε και με τα εκκλησιαστικα εκτος απο τα κουζινικα καλα θαναι αν μπαινετε εδω να μελετατε πολυ καλα οσα διαβαζετε γιατι ολοι σας εμφανιζεσθε ως αδιδακτοι ....δασκαλοι της Ορθοδοξιας.

    Σας ενοχλει τοσο πολυ η προβλεπομενη απο τους Ιερους Κανονες και απο τους Αγιους Πατερες της Ορθοδοξιας ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ;

    Γιατι;

    Γιατι δεν τολματε και εσεις να την κανετε για να αισθανεσθε οτι βρισκεσθε ΜΕΣΑ στην Εκκλησια του Χριστου και οχι ΕΞΩ οπως ειστε τωρα;

    Αισθανεσθε ασχημα τωρα που ζειτε μεσα στο Οικουμενιστικο Πανθρησκειακο ΜΑΝΤΡΙ χωρις να αντιδρατε και χωρις να διαμαρτυρεσθε περιμενοντας το ...μοιραιο σας;

    Τι να σας κανουμε;

    Καντε οσα διδασκουν οι Αγιοι της Ορθοδοξιας και θα τυχετε σωτηριας.

    Τωρα ειναι αμφιβολο που συμφυρεσθε και συμπλεετε με τους Οικουμενιστες.

    Στα ερωτηματα σας παρακαλω αναμεινατε και θα σας απαντηθουν εντος ολιγου απο τον πατερα Ευθυμιο.

    Λιγη υπομονη.

    Και ενα ερωτημα προσωπικο.

    Γιατι τρεμετε τοσο πολυ τους Πατερες και τα κειμενα τους που ειναι ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ;


    Οδυσσεας Τσολογιαννης ο ταλας και αμαρτωλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου