Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ 

στη ΣΟΥΡΩΤΗ Θεσσαλονικης.




O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιο;ς Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια μας.

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας σημερα Σαββατο 24 Μαϊου εδω μαζι μας κοντα στον Αγωνιζομενο για την Πατρωα Ευσεβεια λαο του Θεου, στον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο της Σουρωτης Θεσσαλονικης για να του μεταδωση τον ΙΕΡΟ ΚΡΑΤΗΡΑ. 

Οσοι πιστοι προσελθετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι.

Ποιοι ειναι αυτοι;

Οσοι εχετε το ορθοδοξο αισθητηριο θα τους εντοπισετε.

Την ωρα που οι Προδοτες της Εκκλησιας θα συναντωνται στα Παναγια εδαφη οπου περπατησε ο Θεος μας και θα μαγαριζεται και θα μολυνεται η Πιστι Του απο τους σημερινους λιποβαρεις αναξιους ...αντιπροσωπους Του, ο ταπεινος καλογηρος πατηρ Ευθυμιος θα κηρυττη τον ορθοδοξον λογον Του και τον λογον των γνησιων και ακραιφνων ερμηνευτων Του, των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ της Ορθοδοξιας.

Αραγε ποσοι θα τον μιμηθουν αυτες τις δυσκολες στιγμες που θα διερχεται η Εκκλησια τον Μεγαλον Πειρασμον της και θα διδαξουν και θα συνεγειρουν τους πιστους και θα κηρυξουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ;

Πιστευετε οτι θα υπαρξη εστω και ενας απο τους 80 δεσποταδες, απο τους 10.000 παπαδες και απο τους 10.000 Θεολογους, της Οικουμενιστικης Αιρετικης εκκλησιας της Ελλαδος;

Αραγε οταν αποφασιση να ελθη ο Κυριος επι της γης θα ευρη την ΠΙΣΤΙΝ;

ΕΚΕΙΝΟΣ ο ιδιος εκαμε το ερωτημα αυτο.

Το αρτι ανεγερθεν πατροπαραδοτο κωδωνοστασιο του ιερου ναου του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου, ευγενικη προσφορα Πρωτοπορου Αποτειχισθεντος αδελφου μας της Κρητης.  
Αυριο θα κτυπηση τον ευχαριστο ηχο της καμπανας για πρωτη φορα.



2 σ

11 σχόλια:

  1. Αγαπητε ΙΚ. ολα οσα μας γραφειτε για τα διαφορα ...ευτραπελα ανοιγματα και ασεβειες καποιων ψευτοορθοδοξων στην ιστορια της Εκκλησιας μας τα εχετε ξαναστειλει και εχουν απαντηθει και απο εμας και απο αλλους Θεολογους της Αποτειχισης αλλα και απο τον π. Ευθυμιο Τρικαμηνα προς εσας προσωπικα.
    Εχουμε δηλωσει και ισχυει για ολους οτι οσα θεματα εχουν απαντηθει δεν επανερχομαστε.
    Παρακαλουμε λοιπον να μην επιμενετε για την δημοσιευσι τους γιατι γινονται πλεον βαρετα.
    Οσον αφορα τους πνευματικους σας να τους συστησετε να εφαρμοσουν στην ζωη τους την γραμμη των Αγιων Πατερων αν θελουν να τους ακολουθουν τα τεκνα τους αλλοιως τα τεκνα τους οφειλουν ανυπακοη και Αποτειχισι και απο αυτους και απο την Χαβρα τους, των Οικουμενιστων Αιρετικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ! ΑΡΚΕΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
  2. Κ ΙΚ αν ζουσαμε στο μεσαιωνα θα σας καιγανε ζωντανο καποιοι και μαλιστα θα ηταν και χαρουμενοι γιατι θα το εκαναν στο ονομα του Θεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοξα τω Θεο που μας ανεχεται ακομα...Κ Οδυσσεα.Ισως πρεπει ομως με καποιο τροπο να γινουν ολα αυτα γνωστα σε πιο πολλους ανθρωπους γιατι οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν τιποτα,ωστε να μπορουν να αποφασισουν τι σταση θα κρατησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς στις μερες που ζουμε υπάρχει μια πολυ σημαντικη ελλειψη εκ μερους του κοσμου.Παλαιοτερα οι ανθρωποι ηταν ενημερωμενοι για τα ζητηματα της πιστεως και αντιδρουσαν στα κακως κειμενα η επικροτουσαν τις καλες προθεσεις και ενεργειες.Τωρα αν μιλησεις σε καποιον για την αποτειχιση το πιο πιθανο είναι να νομισει οτι προκειται για καποια οικοδομικη εργασια.Και δεν μιλαω για καποιον που δεν ειναι πιστος αλλα για τους πιστους.Υπαρχει σοβαρη ελλειψη ενημερωσης γυρω απο ζητηματα πιστεως.Αλλο ειναι να ξερει καποιος και κατοπιν να αποφασισει τι θα κανει και αλλο να μην ξερει τιποτα.Εκει εντοπιζεται και το προβλημα.Οποτε οποιος διαλογος και να γινει εδω μεσα δεν φτανει.Γιατι εδω οσοι γραφουν η διαβαζουν πανω κατω ξερουν και συμφωνουν η διαφωνουν.Ολο ομως το θεμα ξεκιναει απο εδω και προς τα εξω.Το καλυτερο λοιπον, - νομιζω εγω- θα ηταν, αντι εδω καποιοι να τρωγονται σαν τα κοκορια να ενημερωσουν τον κοσμο που δεν ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το διαδίκτυο ανέδειξε τα τελευταία χρόνια δύο μεγάλους " αστέρες ". Ο πρώτος χρονικά ήταν ο γνωστός Παναγιώτης, που το μόνο που ουσιαστικά κάνει είναι να υποστηρίζει, με κάθε είδους αληθοφανή επιχειρήματα, ότι τάχα δεν τρέχει τίποτε και ότι οι Ορθόδοξοι άδικα ανησυχούν και αντιδρούν έντονα για όσα συμβαίνουν. Ευτυχώς οι πολλοί έχουν καταλάβει τί πρεσβεύει και δεν του δίδουν ούτε βήμα ούτε σημασία. Ο δεύτερος ο ΙΚ, ο οποίος σε κάθε σχεδόν θέμα, με τα γραφόμενά του, προσπαθεί να μπερδέψει την σκέψη του κάθε πιστού, και αυτός με τρόπο αληθοφανή, με τελικό στόχο να τον οδηγήσει στην απραξία, αφού θα τον έχει μπερδέψει στο τί είναι ορθό και τί λάθος. Επειδή το ιστολόγιο σας είναι ένα βήμα πληροφόρησης και καλόπιστου διαλόγου και όχι ευκαιρία για κάποιους να επιδίδονται σε τεχνικές, που οδηγούν στον αποπροσανατολισμό και την ουσιαστική παραπληροφόρηση, ίσως πρέπει να υποδείξετε στον φίλο μας να δημοσιεύει τις απόψεις του σε δικό του ιστολόγιο ή να τις αποστέλει για δημοσίευση στο ιστολόγιο του Παναγιώτη, άλλωστε, μάλλον, οι συνειδητές επιδιώξεις τους συμπίπτουν, ως προς το ζητούμενο αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποιον Παναγιώτη από τους δύο αναφέρεσαι; Στον οικουμενιστή ή στον θαυμαστή του π. Επιφανίου;

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λέτε είναι λάθος, διότι κάθε ιστολόγιο οφείλει να διευκολύνη και να προάγη τον διάλογο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψεως των αναγνωστών. Για να γίνη όμως διάλογος, πρέπει να υπάρχουν αντίθετες απόψεις, και όχι να τις εξοβελίζουμε και να τις απορρίπτουμε επειδή δεν μας είναι αρεστές.
      Αν ένα ιστολόγιο είναι μονόπλευρο και περιχαρακωμένο σε μία και μόνο άποψη, τότε θα μοιάζη με τις εφημερίδες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε 8.29 μ.μ αναφέρομαι στον Παναγιώτη, που φοβόταν το όνομα Θανάσης, με τον άλλον δεν ασχολούμαι καθόλου. Όσο για τον αγαπητό ανώνυμο 8.38 μ.μ δεν θα διαφωνούσα μαζί σου εάν υπήρχε καλόπιστος διάλογος από τον ΙΚ και όχι συστηματική , κατά την γνώμη μου, τακτική αποπροσανατολισμού και μπερδέματος των αναγνωστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Παναγιώτη τον Αμερικάνο με τον άλλο δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου