Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


==================

Ορθοδοξοι Χριστιανουληδες, 

ναχετε τις ευλογιες τους......

Στην ιδια Οικουμενιστικη εκκλησια 

ανηκετε....

Σε λιγο θα συλειτουργειτε μαζι 

τους...

Και λιγο αργοτερα και με τους 

Βουδιστας....

=================

Διαθρησκειακή παρουσία στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Βελγίου Αθηναγόρα.

Ο εν λογω ακαπνος και αστοιχειωτος κυριος, που τον βλεπαμε παντοτε σαν ορθια μαρμαρινη κολονα, που δεν εκαμνε ουτε για καντηλαναφτης καποιου ναου, αφου φιλησε το μεμιασμενο χερι του Αιρεσιαρχου Πάπα, προηχθηκε απο τον Αιρεσιαρχη Βαρθολομαιο, σε μητροπολιτη Βελγίου.

Αυτη ηταν η αμοιβη, για την δουλικη υποταγη του, στον .....Αρχιτρομοκρατη Σουλεϊμαν τον Μεγαλοκαρχαρια του Βοσπορου. 

Ο Αρχιοικουμενιστης Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε στην οικουμενι(στι)κή ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Βελγίου Αθηναγόρα Πέκσταντ από τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο. 
Παρόντες ήταν ο Καρδινάλιος Godfried Danneels, ο Αποστολικός Νούντσιος στο Βέλγιο, ο Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος  Αμβέρσας  Johan Bonny, Μονοφυσίτες, Προτεστάντες και Βουδιστές κ.α.


4 σχόλια:

  1. Αληθινή κατάντια, θέατρο του πνευματικού " παραλόγου ", αλλά θαρσείτε αδελφοί Ορθόδοξοι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά απανταχού. Το πνευματικό " αίσχος " ήδη ξεπέρασε τα όρια και έγινε αιτία να κατανοηθεί το βάρος της ευθύνης όλων μας, καθώς και το πόσο ακριβή "πολυτέλεια " είναι η ύπαρξη των διαιρέσεών μας. Σύντομα οι Ορθόδοξοι, ενωμένοι, θα δώσουν την πνευματική απάντηση σε όλους αυτούς που θεώρησαν, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα μπορούσε να γίνει μία συνιστώσα της Παγκόσμιας Θρησκείας. Ο Κύριος θα διασκεδάσει τας βουλάς των Αποστατών και των δειλών συνοδοιπόρων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άραγε θα πούμε για μια μοιχευομένη γυναίκα που στην κλίνη του εραστή της φωνάζει πάνω στον οργασμό της το όνομα του άντρα της και την πίστη στο στεφάνι της ? Τι άραγε θα πούμε για όσους μνημονεύουν οχι τον Λατινόφρονα αλλα τον Παπικό πλέον αιρεσιάρχη και ενώ κοινωνούν από το μόλυσμα του φωνάζουν για την Ορθοδοξία για "αντί οικουμενισμό" τους , για την πίστη στον Θεό και τους κανόνες Του ?

    Σε σας μιλάω Θεόδωρος Ζήση και Μεταλληνέ και Πειρεώς Σεραφίμ , εσεις οσοι μνημονεύεται τον Παπικό Βαρθολοαμαίο , που ανοίγεται τον Βόρθο σας και λέτε οτι τάχα εσεις σαράντα κληρικοί-γέροντες ἐκπροσωπείτε τὴν Παράδοση και τὴν Ἐκκλησία .

    Αν ο Αγιος Γερμανός Β΄ Κωνσταντινουπόλεως έλεγε :
    "Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς".

    Αν ο Αγ. Λαυρεντιος έλεγε: "Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό το κακό; Όλοι οι Καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν τα περασμένα χρόνια, αλλά δεν πρέπει εσείς τότε, να μπαίνετε στους ναούς αυτούς, για την αναίμακτη θυσία τού Ιησού Χριστού.
    Προσέξτε και θυμηθείτε !
    Θα υπάρχουν τότε Εκκλησίες , αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν μέσα σ΄ αυτές.
    Όσοι θα μπαίνουν εκεί, θα συναθροίζονται ως πλήρη "Σατανική συναγωγή
    Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά,προσέξτε, γιατί κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σ΄ εκείνους τούς Καθεδρικούς ναούς. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια από τον Χριστό, σ΄ αυτούς πού θα πάνε τότε, εκεί μέσα..."

    Εγω λέτε πώ : "Μη ξεκολάμε αδελφοί απο τους παπικούς και την σατανική συναγωγή τους και το μόλυσμα τους και καλό παράδεισο ?"
    Οχι βέβαια ! Αλλά τι ? Οτι έλεγε Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός: “Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί. Δια τούτο σας παρακαλώ αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους «Ορθοδόξους» που σχετίζονται με παπικούς. Όσο πιο μακρυά φεύγει κανείς απ’ αυτούς τους «Ορθοδόξους», τόσο πιο κοντά έρχεται εις τους Αγίους Πατέρες. Ενώ όσο πιο κοντά τους έρχεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τους Αγίους μας. Δεν χωρεί καμμία συγκατάβασις σε ό,τι έχει σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη μας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδελφε μου τι θελεις να σου απαντησουν; οι παροντες ετοιμαζονται να κανουν κ αλλο σχισμα στην Εκκλησια οπως οι νεοημερολογιτες πριν καποια χρονια...οι γερονταδες λενε δεν ειναι ακομα ωρα να αποτειχιστουνε(ακου εκει!;)....τι περιμενεις να σου απαντησουνε; οι Εφραιμ της Αμερικης ελεγε οτι πρεπει μεσα στην νεοεποχητικη εκκλησια να αγωνιζονται, μη χασει κ κανενα ψιλο ρε παιδακι μου, οι αρχιερεις μαζι κ ο "αγωνιστης" Πειραιως ειναι ολο λογια φανταχτερα...απο την αλλη οι πιστοι νεοημερολογιτες λενε οτι ειναι μονο εκεινοι η εκκλησια του Θεου(θα θελαν αλλα...) και οτι οποιος βγει απο αυτην ειναι αιρετικος κ σχισματικος(μπουχαχαχα)...οταν ολοι αυτοι λοιπον βγουνε απο την "εκκλησια" τους (τρομαρα τους) θελω να δω τι στο καλο θα λενε πια! να δω λοιπον καποιον να φευγει απο τη νεοημερολογητικη ενωμενη εκκλησια κ να το παιζει οτι ειναι αγωνιστης κ κουραφεξαλα να τον φτυσω στην μουρη...αντε γιατι τα καραγκιοζιλικια δεν προκειται να σταματησουν ποτε...παληκαρια της φακης ειναι ολοι αυτοι...

      Διαγραφή
  3. Βλέποντας αυτές τις φωτογραφιες της Εκκλησιαστικης ντροπης μου ηλθε ο λογισμος ΄΄Αραγε μεσα σ'αυτο το αιρετικο καργκιοζαριο υπηρχε ο Παρακλητος''. Κυριε ελεησον με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου