Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Aποτειχισι: Ο ρυπαρος ρυπαρευθητω ετι...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡA ΜΟΝΗ                                                  

ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ                    
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ                             06/11/13 (ν.ημ.)



Ανακοίνωση της αυθεντικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου περί της απορριπτικής δικαστικής αποφάσεως της αίτησης μας περί αναστολής των ασφαλιστικών μέτρων για το αντιπροσωπείο μας στις Καρυές.


Αποτειχισι: Τα ανηθικα και ρυπαρα φερεφωνα του Παγκακιστου Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου. ετοιμαζονται να ξαναεπιτεθουν.
Μαθημενος ο Αρχιαιρεσιαρχης απο Καταληψεις, αφου και ο ιδιος κατελαβε μεθοδευμενα και προμελετημενα τον πρωτο θρονο της Εκκλησιας και εξ' αιτιας του σημερα υποφερει, συμπασα η Ορθοδοξια.



Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε ότι η σχετική αίτηση μας απορρίφθηκε. Δεν γνωρίζουμε κάτω από πιο δικονομικό λογισμό, ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε το πολιτικό δικαστήριο. 
Απλά θέλουμε να θυμίσουμε ότι διωκόμαστε για πνευματικές διαφορές με το Φανάρι οι οποίες έχουν ποινικοποιηθεί με την συνδρομή της Ελληνικής δικαιοσύνης. 
Το κονάκι στις Καρυές ανήκει στη Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου εξ ορισμού, όμως ισχυρές επιρροές διαμορφώνουν δικαστικές αποφάσεις για το ανάποδο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα παραδώσουμε το κονάκι μας για να δικαιολογήσουν Ευρωπαϊκά κονδύλια πέντε ψευδοεσφιγμενίτες μοναχοί. 
Για μας τους 120 μοναχούς της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου είναι τόπος μετανοίας ενώ για αυτούς επένδυση. 





Αρχικά προσπάθησαν να το πάρουν με βαριές μετά με λοστούς και τελευταία με σκαπτικό μηχάνημα, τι θα ακολουθήσει; 
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε διάθεση για επεισόδια στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους και θέλουμε να διαχωρίσουμε την θέση μας από κάθε τέτοιο ντροπιαστικό γεγονός. 
Εξάλλου ποτέ επεισόδια δεν ξεκίνησαν από εμάς, εμείς ήμασταν πάντα σε θέση άμυνας. 
Άλλοι προσπαθώντας να αλλάξουν ισορροπίες με την βία δεν σέβονται την Ιερότητα του τόπου. 
Επίσης είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι όταν δεν κάνει κάτι για να αποτρέψει ένα έγκλημα ή σιωπηλά το αποδέχεται, αυτό την καθιστά συνένοχη.





Ναι, για έγκλημα τους κατηγορούμε ενάντια στην πίστη, διότι με την προτροπή και την ανοχή τους η Κυβέρνηση και ο Οικουμενικός επιβάλλουν στις διωκτικές αρχές  το διωγμό μας, έχοντας ποινικοποιήσει τις όποιες πνευματικές μας διαφορές με το Φανάρι. Φιλότιμες διωκτικές αρχές εναντίον 120 μοναχών επειδή δεν συμφωνούν με τα Παπικά συλλείτουργα της πνευματικής ηγεσίας τους.

Ναι για εγκλήματα τους κατηγορούμε για όλες αυτές τις παραβιάσεις των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων μας. Χωρίς τρόφιμα, φάρμακα και περιορισμό μετακινήσεων.






Αλλά κυρίως σας κατηγορούμε όλους, Οικουμενικό, πολιτεία και τους πέντε ψευδοεσφιγμενίτες για την προσπάθεια αφανισμού των 120 μοναχών της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. 
Και αν ποτέ δεν σεβαστήκατε την μοναστική μας ηρεμία ή υπόσταση, τουλάχιστον σεβαστείτε την ανθρώπινη υπόσταση μας και την ζωή μας. 
Τα λέμε όλα αυτά διότι πολύ γρήγορα, πάλι θα προσπαθήσουν να μας βγάλουν από το κονάκι μας οι μισθοφόροι που θα προσλάβουν οι πέντε επαγγελματίες μοναχοί της ψευδοεσφιγμένου. 
Και αυτή την φορά η Ελληνική κυβέρνηση δια χειρός Ελληνικής δικαιοσύνης τους έχει δώσει και το νομικό έρεισμα. 
Οπότε αν την τελευταία φορά ήρθαν με σκαπτικό τώρα οι ζωές μας δεν ξέρουμε από τι θα κινδυνέψουν.





Εμείς θα είμαστε εκεί να σας περιμένουμε μέσα στο σπίτι μας και φυσικά θα προστατέψουμε τον οίκο μας μέχρι τέλους. Εσείς απλά αναλογιστείτε το τι κάνετε, που το κάνετε και γιατί το κάνετε. Και δεν μιλάμε μόνο για όσους θα συμμετέχουν στον αφανισμό μας ενεργά αλλά και σε αυτούς που επιβάλλουν και προκαλούν τα επεισόδια στο Άγιο Όρος, αγνοώντας την Ιερότητα του και αμαυρώνοντας την πνευματική του υπόσταση στο εξωτερικό, είτε αυτοί βρίσκονται στο Φανάρι είτε στο Μαξίμου. 


Γιατί πάλι εμείς θα είμαστε μόνο σε θέση άμυνας, για ότι επιβάλλεται να συμβεί στο Άγιο Όρος εναντίον μας η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς.



Ορθοδοξία ή Θάνατος





Γραφείο Τύπου Ιστορικής

Ιεράς Μονής Εσφιγμένου 

7 σχόλια:

  1. http://www.romfea.gr/diafora-ekklisiastika/20164-2013-11-06-13-29-04
    Μοιάζει απίστευτο! Ο Βαρθολομαίος δίνει 50000 ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ!
    ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει «Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου». Αυτά τα γράφει ένας μόνο άνθρωπος, ο κος Ηρακλής Μωραϊτης από Αθήνα. «ΣΑΣ ΛΥΠΗΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», διότι έχετε εγωισμό. Σας λύπησε η Δικαιοσύνη όχι τυχαία, αφού οι 35-40 τυχάρπαστοι που αυτοσυστήνονται σαν «διωκόμενοι», σαν «γεροντάκια», σαν «μοναχοί» και σαν «ήρωες» συνηθίζουν να παραβαίνουν το νόμο και την κανονικότητα στο Άγιον Όρος, κρυμμένοι πίσω από πολιτικούς (Χρυσή Αυγή, Καμμένος) και πίσω από συμφέροντα που κάποιοι γνωστοί παίζουν στο Άγιον Όρος. Πόσες ακόμη φορές σας «λύπησε» η Δικαιοσύνη; http://athosesfigmenou.blogspot.gr/2013/08/style-definitions-table.html Έχετε και θράσος να μιλάτε, ενώ σπάτε στο ξύλο συνανθρώπους με σιδηρολοστούς, ενώ πετάτε βόμβες μολότωφ εντός Αγίου Όρους, ενώ κάνετε αποδεδειγμένα παρανομίες; Έρχεται η ώρα που όλα αυτά λήγουν: το κονάκι και η μονή θα αποδωθούν σύντομα στην αναγνωρισμένη αδελφότητα της ιεράς μονής Εσφιγμένου με ηγούμενο τον αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο. Έρχεται η ώρα που οι ηγέτες της κατάληψης (Παπαλαμπρακόπουλος, Τσαρλατάνης, Βαρβαρίσκος κλπ) θα καταλήξουν στη φυλακή. Είναι επίσης αστείο να μιλά ο κος Μωραϊτης (το «Γραφείο Τύπου»!), για «120 μοναχούς», ενώ ξέρει πολύ καλά ότι πρόκειται για 10-12 καθηρημένους σκληροπυρηνικούς ρασοφόρους (Μεθόδιος, Εφραίμ, Σάββας κλπ) και 20-30 ακόμη παραπλανημένους και χρήστες... μολότωφ. Ο κος Μωραϊτης πραγματικά γράφει πράγματα που εκθέτουν τους σχισματικούς καταληψίες και τον αρχηγό τους, κύριο Παπαλαμπρακόπουλο! Όσο δε για την κανονική και αναγνωρισμένη πανταχόθεν εσφιγμενιτική αδελφότητα, δεν έχει 5, αλλά 16 μοναχούς, με την πνευματική καθοδήγηση του ηγουμένου Βαρθολομαίου. Ήταν τις προάλλες που οι αρχές του Αγίου Όρους, ο κανονικός Εσφιγμενίτης ηγούμενος Βαρθολομαίος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κλπ κάλεσαν τους καταληψίες να αποχωρήσουν μόνοι τους και εν ειρήνη. Πεισματικά αρνούνται οι καταληψίες; Ε, ας υποστούν τις συνέπειες της υποκρισίας τους και των πράξεών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαπρεπε να ντρεπεσαι γι αυτα που γραφεις ανωνυμε Μιχαλη.
    Κριμα στο ονομα σου που γιορταζεις αυριο.
    Που τα βλεπουν ολα αυτα τα ματια σου;
    Παρανομοι οι μοναχοι που κρατουν την σκυταλη της αρχαιοτητος και νομιμοι 5 ερμαφροδιτοι μπουληδες που κουβαληθηκαν απο αλλου για να παραστησουν τους αγιορειτες;
    Μεσα σου εσυ κι οι ομοιοι σου δεν εχετε τιποτα;
    Που βλεπεις κανονικοτητα στις πραξεις αυτες του Αρχιτρομοκρατη;
    Αυτος ειναι ο νεος Βεκκος της Εκκλησιας και κατα βαθος ολοι τον συχαινονται γιατι εχει Αβδουλχαμιτικη νοοτροπια.
    Κακιστος παγκακιστος ρασοφορος ο χειροτερος της ιστοριας.
    Κατελυσε ολα τα αγιορειτικα θεσμια και προεβη σε αυθαιρετες πραξεις εκβιαζοντας και τους ηγουμενους αλλοιως τους απειλει οτι θα γινουν εκπτωτοι.
    Δες λιγο και το παρελθον αυτων των Κουτσουλιερηδων και μετα ελα να μας πης τα δικα σου.
    Το Αγιον Ορος βοα και ολα μεταδιδονται και εξω στον κοσμο ως κοπρος του Αυγειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποια δικαιοσυνη μιλας;
    Αυτην που την ενεπλεξε, ο Αρχιτρομοκρατης και η Ανιερη Κοινοτητα;
    Παρεδωσαν στους παρεισακτους σφετεριστες Κουτσουλιερηδες επισημα εγγραφα με τις σφραγιδες του Αρχιαιρεσιαρχου και οι δικαστες τι να αποφασισουν;
    Ετσι ενεπλεξαν και τα δικαστηρια σε παρανομες πραξεις ανατρεποντας και την στοιχειωδη απονομη της δικαιοσυνης και η μια αποφασι ακολουθει την αλλη με το ιδιο σκεπτικο.
    Τους κηρυξε σχισματικους ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος που δεν πρεπει να ξερη που πρεπει να σταθη ο Αιρετικος αυτος νεος Βεκκος της Εκκλησιας και ....επιασε στους δικαστες.
    Δεν εξετασαν οι δικαστες το ΠΟΙΟΝ του Αρχιαιρεσιαρχου και τις απειραριθμες διακηρυττομενες Αιρεσεις του για να απορριψουν ολες τις ενστασεις των ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ ψευτοκαλογηρων της Ψευτοεσφιγμενου.
    Δεν πρεπει με τιποτα να ενδωσουν οι Πατερες της Ιερας Μονης Εσφιγμενου και να αποχωρησουν.
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙ μεχρι το τελος.
    Ο πιστος λαος ειναι μαζι τους και θα τους συμπαρασταθη.
    ΟΙ παρεισακτοι ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ να πανε απο εκει που ηρθαν.
    Και πιο μακρυα.
    Να χαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κερδίζονται οι υποθέσεις με ύβρεις, χαρακτηρισμούς, και αερολογίες, κ. Οδυσσεα.
    Τα Δικαστήρια αποφασίζουν με λογικά επιχειρήματα, όχι με ιδιοτροπίες, εμμονές, και καλογερικά πείσματα.
    Πως θα σου φαινόταν αν αύριο το πρωί τα παιδιά σου, σου έλεγαν, "Δεν σε αναγνωρίζουμε για πατέρα, επειδή είσαι αποτειχισμένος. Θα βρούμε άλλον πατέρα, να ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος."
    Θα σου άρεσε αυτό ?
    Αυτό ακριβώς κάνουν οι καταληψίες της Εσφιγμένου ! Επειδή δεν τους αρέσει ο Βαρθολομαίος, βρήκαν άλλον, αλλά την Μονή την κρατούν ! Και τα κτήματα, και τα κειμήλια, κλπ, κλπ. Κορόιδα είναι ?
    Και βέβαια φροντίζουν να διαμορφώνουν στην Κοινή Γνώμη, την εικόνα του "διωκόμενου", του "ταλαιπωρούμενου", του "ευσεβούς", κλπ.
    Αλλά έχουν και την μολότωφ, για ώρα ανάγκης ....
    Οπως φαίνεται, η κατοχή μολότωφ είναι ένα από τα μοναχικά διακονήματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 12:52 τι λές;;; Ποιός βρίζει και απειλεί;;; Πουλημένα Δικαστήρια ή απειλούμενοι Δικαστές;;; Στημένος είσαι ή λειψός εν τη Λειτουργεία του Υποτιθέμενου Εγκεφάλου σου;;; Μιλάς και εσύ Χριστιανούλη από τη Πολυθρόνα σου.... Φάε Οικουμενισμό γιατί αυτό σου αξίζει και μην πιάνεις στο Στόμά σου Αγωνιζόμενους Αδελφούς... ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενταξει εκεινους δεν τους αρεσει ο Βαρθολομαιος...
    Δηλαδη φιλε εσενα σε αρεσει ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος;
    Ακομα τον προσκυνας και τον μνημονευεις και τον ρενεις με λουλουδια;
    Εναν Αιρεσιαρχη;
    Που κηρυττει ενα δικο του ευαγγελιο;
    Και μπορεις να κατηγορεις καποιους αλλους που αποδοκιμασαν τον ...πατερα τους επειδη πηγαινει με τις πορνες και ασχημονει μαζι τους και δεν θελουν να τον δουν στα ματια τους αφου συνεχιζει τις ασχημοσυνες του και δεν μετανοιωνει καθολου;
    Και προσπαθει να ωραιοποιηση τις ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ και να τις δωση να ασχημονουν ελευθερα και ολοι οι αλλοι και ολοι οι ορθοδοξοι;

    Την μολοτωφ που την βρηκες;
    Οι Κουτσουλιερηδες σου την κολησαν, αυτα τα μπουμπουκακια που λενε σωρεια απο ψεμματα τα οποια οικειοποιειται και η Ανιερη κοινοτητα.
    Αν υπηρχε μολοτωφ κυριε δεν θα τους αφησε τους τρομοκρατες που ριχνουν μολοτωφ ο εισαγγελεας, αλλα θα εδινε διαταγη συλληψης των ενοχων.
    Παψτε λοιπον να ψευδολογειτε περι της μολοτωφ.
    Βαβαια οι "εντιμοι" με τον Αρχιαιρεσιαρχη Κουτσουλιερηδες τις αριθμησαν σε τεσσερις και οχι μονο μια.
    Οση ειναι και η δυναμι τους.
    Τεσερις μαλλον πεντε ψευτοκαλογηροι με ψευτοηγουμενο μαγαρισμενο απο τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο τον Παγκακιστο και Ραδιουργοτατο.

    Ατυχεστατο και το παραδειγμα σου.
    Λες:
    Πως θα σου φαινόταν αν αύριο το πρωί τα παιδιά σου, σου έλεγαν, "Δεν σε αναγνωρίζουμε για πατέρα, επειδή είσαι αποτειχισμένος. Θα βρούμε άλλον πατέρα, να ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος."
    Θα σου άρεσε αυτό ?

    Τα παιδια μου προσπαθω να τα πεισω οτι η Εκκλησια της Ελλαδος ειναι μαγαρισμενη και μολυσμενη απο τους Αιρετικους και απο τους Αιρεσιαρχες.
    Και οτι ΜΟΝΟΝ οι Αποτειχισμενοι ειναι ξενοι απο την Αιρεσι και δεν την αγγιζουν και δεν μολυνθηκαν απο αυτην και οφειλουν και αυτα να μεινουν μακρυα απο την Χειροτερη Αιρεσι των ημερων μας.

    Τα Αγιον Ορος εχει σημερα τα χαλια του, εχει πρωτοφανη καταπτωσι,τετοια καταπτωσι που εχει το σημερινο Αγιον Ορος δεν ειχε ΠΟΤΕ.
    Αλωθηκε το Περιβολι της Παναγιας απο πορνους και μοιχους.
    ΠΟΡΝΟΥΣ και ΜΟΙΧΟΥΣ στην Πιστι και πορνους και μοιχους κυριολεκτικα που βριθουν στις Καρυες.
    Πως θα σταθη ετσι Ορθοδοξια στο Αγιον Ορος;
    Γι αυτο και εμεις συνιστουμε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΩΜΕΝΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
    Εχουμε στην Ελλαδα χιλιαδες μοναστηρια.
    Μακρυα απο το Οικουμενιστικο Αγιον ορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου