Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οι προδοτες να περασουν απο τα Λαϊκα Δικαστηρια







Η ΚΥΒΕΝΗΣΙ ΣΑΜΑΡΑ 

ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


Εκτός από τις «μαύρες τρύπες» της ενημέρωσης Βενιζέλου για Συρία, Αίγυπτο και ΑΟΖ, ο Έλληνας ΥΠΕΞ επιβεβαίωσε την αναγγελία της οριστικής εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.

Όπως είπε:
«Στην προχθεσινή συνάντησή μου με τον Ειδικό Απεσταλμένο του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, τον ενημέρωσα ότι η ελληνική κυβέρνηση με…πλατιά συναίνεση (!) συμφωνεί στο σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, ένα όνομα για κάθε χρήση».
Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα συνυπογράψουμε το πρακτικό θανάτου για το όνομα της Μακεδονίας.
Η σημερινή επιβεβαιωτική ανακοίνωση του Υπουργού Εξωτερικών της συγκυβέρνησης για την αλλοτρίωση του ονόματος, είναι ένα γεγονός που το Κίνημά μας είχε προαναγγείλλει επανειλημμένα, τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου Πάνου Καμμένου, όσο και του ομιλούντος.

Ας σκεφθούν, κυρίως οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αυτή την επίσημη εξέλιξη που αναγγέλθηκε σήμερα και ας γυρίσουν το χρόνο πίσω, εκεί όπου εκατομμύρια Έλληνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό διαδήλωναν στους δρόμους για το όνομα της Μακεδονίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας γκρεμιζόταν από τον Αντώνη Σαμαρά.


1 σχόλιο:

  1. O κοσμάκης έχει τα μάτια και την προσοχή στραμμένα στους φόρους, στα χαράτσια, στο μεροκάματο που δεν είναι καθημερινό, στους γιατρούς που δεν έχει να πληρώσει και στα νοσοκομεία που δεν λειτουργούν, στα σχολεία που ξεκινούν με απεργίες, στις μίζες και στα λαδώματα και στα λεφτά που κάνουν φτερά στο εξωτερικό απο «εντιμους» ελεγκτές εφοριακούς, πολιτικούς κλπ.κλπ. και μας την έφεραν πλαγίως. Χάσαμε και το όνομα μέσα απ' τα χέρια μας και καθόμαστε ευνουχισμένοι και κυττάει ο ένας τον άλλον αποχαυνωμένοι. Πότε θα κατέβουμε στους δρόμους άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου