Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

AISXOS στον Αυστραλιας ΣΤΥΛΙΑΝΟ

Οι Επίσκοποι σέρνονται 

πίσω από τις αποφάσεις 

των Νεοταξιτών 

και φροντίζουν για την 

"προσαρμογή" και των πιστών!

              Αποτειχισι: Χωρις Λογια!!!


Χρόνια τώρα, σέρνεται τὸ θέμα περὶ τοῦ ἐγκεφαλικοῦ θανάτου, τῆς δωρεᾶς ὀργάνων καὶ τῶν μεταμοσχεύσεων —ἐκείνων ποὺ ἀποτελοῦν ἔγκλημα— καὶ ἡ Ἑλλαδικὴ Ἐκκλησία (ὅπως καὶ σὲ ἄλλα θέματα Πίστεως) δὲν τολμᾶ νὰ πάρει ἐπίσημα θέση, ἐπιτρέποντας στὸν κάθε Ἐπίσκοπο καὶ κάθε πιστὸ νὰ ἔχει πρακτικὰ καὶ θεωρητικὰ τὴν "δική" του ἄποψη, δηλ. τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τὴν ἴδια στάση τηρεῖ καὶ τὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο.
Σύγχυση, ἔλλειψη ὑπακοῆς στὴν διαχρονικὴ διδασκαλία τῶν Ἁγίων Πατέρων, ἔλλειψη πίστεως, ἔλλειψη ἑνότητος: οἱ πικροὶ καρποὶ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καὶ τῆς ἐκκοσμικεύσεως.
Ἔτσι, ἀντιστάσεως καὶ ἀποφάσεως μὴ ὑπαρχούσης, περνοῦν στὴν ζωὴ τῶν μελῶν τῆς Ἐκκλησίας οἱ θέσεις τῶν Παγκοσμιοποιητῶν, τῶν Οἰκουμενιστῶν, τῶν Νεοταξιτῶν, ὅπως φαίνεται ἀπὸ τὴν ἀπόφαση τῆς «Ἑλληνικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας στὴν Αὐστραλία νὰ στηρίξει τὴ δωρεὰ ὀργάνων ὡς πράξη ἀνιδιοτελοῦς προσφορᾶς». Ἄλλο ἕνα κατόρθωμα τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Στυλιανοῦ  Χαρκιανάκη!
Μιὰ ἀκόμα μορφὴ ἐγκλήματος· τώρα πλέον τὸ ἔγκλημα τῆς ἀφαίρεσης ὀργάνων ἀπὸ ἔτι ζῶντα, ἀποτελεῖ καὶ γιὰ τὸ Οἰκουμενιστικὸ ἦθος τῆς Ἐκκλησίας «πράξη ἀνιδιοτελοῦς προσφορᾶς»!
 

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας 

 

στηρίζει τη δωρεά οργάνων

Hospital
Πηγή: Romfea

     H  απόφαση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστραλία να στηρίξει τη δωρεά οργάνων ως πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς έχει ευεργετικά αποτελέσματα καθώς αυξήθηκαν σημαντικά οι ομογενείς δότες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε μήνυμά του αναφέρει πως «η δωρεά οργάνων είναι η ευγενής πράξη που βοηθά στην εκπλήρωση του βαθύτερου πνευματικού στόχου της ύπαρξής μας. 
Είναι μία πράξη που όχι μόνο αποδέχεται η Εκκλησία μας, αλλά την στηρίζει ολόψυχα».

Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή η ανθρώπινη ζωή μπορεί να βελτιωθεί μέσω της δωρεάς και της μεταμόσχευσης, διατηρώντας παράλληλα την ιερότητα της ζωής.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Γιέιλ Κας, διευθύντριας του οργανισμού Donate Life, στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος», «η βοήθεια και η στήριξη του αρχιεπισκόπου Στυλιανού στην προσπάθειά μας ήταν τεράστια. 
Δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσουμε. 
Ήδη, βλέπουμε στα νοσοκομεία ελληνικές οικογένειες, που ζητούν από τον ιερέα της εκκλησίας τους να τους συμβουλέψει για το αν τελικά πρέπει να δωρίσουν τα όργανα κάποιου αγαπημένου τους προσώπου. 
Από τον Μάρτη μέχρι σήμερα στην ελληνική παροικία έχουν αλλάξει πολλά και αυτά χάρη στον Σεβασμιότατο και στην αφοσίωση του» .

 Από τις αρχές του χρόνου έως τον Ιούλιο οι δωρεές οργάνων στην Αυστραλία αυξήθηκαν κατά 29% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι. Εξακόσιοι ενενήντα οκτώ άνθρωποι σήμερα ζουν χάρη στα όργανα 248 δωρητών που δυστυχώς έχασαν πρόωρα τη ζωή τους από τον Ιανουάριο έως και τα τέλη Ιουλίου.

19 σχόλια:

  1. Δυστυχως η υποθεση των μεταμοσχευσεων εισαγει στην Εκκλησια αιρεση συνεχως αυξανομενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος πια όλα αιρετικά τα βλέπετε και όλοι είναι αιρετικοί κατά την υποστηριζόμενα από εσάς. Αυτό που τελικά καταφέρνετε είναι να επιφέρετε σύγχιση στον αγνό πιστό που σας παρακολουθεί και το κρίμα σας είναι μεγαλύτερο από την ζημιά που κάνουν οι κα΄θε μορφής "αιρετικοί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε ανωνυμε 10¨01 προφανως δεν εισαι ενημερωμενος για τις μεταμοσχευσεις ουτε για τον ψευτοορο ΄΄εγκεφαλικος θανατος'' ως επισης και για την διδασκαλια της Εκκλησιας μας περι ζωης κ θανατου

      Διαγραφή
  3. Καλό αγώνα παιδί μου στον αγώνα σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο π.Κωνσταντίνος είναι ο εφημέριος της Κάντζας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. π. Κωνσταντίνε, προφανώς εκόλλησες και εσύ απο την θεοφρούτητη αδελφότητα του αφορισμένου !Ήσουν μέλος από παλιά ή τώρα μας προέκυψες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφε ανωνυμε 2,12μμ δεν ανηκω σε τιποτε αλλο παρα μονο στην Εκκλησια του Χριστου,η οποια δια του Επισκοπου μου εδωσε την εντολη -κατα την χειροτονια μου-να κηρυσσω το Ευγγελιον της Χριστου Βασιλειας και να ιερουργω τον λογον της αληθείας.

      Διαγραφή
  6. Τι λες μωρε ανοητε;
    Δεν ξερεις οτι οι μεταμοσχευσεις ειναι ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;
    Ο δε Αιρετικος Αυστραλιας ειναι πλεον παναιρετικος αφου συμφωνουσε και συμφωνει με ολες τις πραξεις και τις βλασφημιες και τις αιρεσεις του αρχιαιρεσιαρχου, αφου δεν τις αποδοκιμασε μεχρι που αρπαχτηκαν, γιατι αραγε; και αποχωρησε και τωρα κανει τον αντιστασιακο του Φαναριου το ...εσχατογεροντιο.Μπαινουν στην εκκλησια σφετεριζονται τους θρονους και καλυπτουν ολοκληρη την ζωη τους απο τα πλουτη της Εκκλησιας τα οποια οικειοποιουνταιΕυλογητος ο Θεος και πεπλουτηκαμεν.
    Και ερχεστε και εσεις οι δεσποτογατοι λεχριτες της κακιας ωρας για να παρουσιαζεστε σαν ιπποτες τους.
    Δεν ντρεπεστε αναισχυντοι.
    Η Κολασι σας περιμενει και αυτους και εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη με λέτε ανόητο κύριε Οδυσσέα και μου δημιουργείτε ψυχολογικά προβλήματα >Μια ερώτηση έκανα !που να τα ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα ;Αυτά ειναι σοβαρά και πρέπει να μας τα εξηγήσετε ώστε να μπορέσουμε να τα καταλάβουμε. Εγώ έχω δηλώσει δωρητής οργάνων . Τι να κάνω τώρα με αυτά που λέτε ;Να ακυρώσω την δωρεά; Και αν μπορεί να ζήση ένας αδελφός από ένα όργανο δικό μου δεν είναι αμαρτία νατου στερήσω την ζωή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μελετησης ολα οσα γραφουμε για τις Μεταμοσχευσεις δεξια στις ετικετες Μεταμοσχευσεις.Θα διαφωτισθης καταλληλα.
    Αμεσως να ανακαλεσης την υπογραφη σου.
    Δεν θελει ο Θεος τετοιες δωρεες.Ειναι καθαρα εγκληματα οι Μεταμοσχευσεις.Το λενε ολοι οι σοβαροι επιστημονες που δεν τις εγκρινουν και τις αποδοκιμαζουν.Διαβασε προσεκτικα και θα διαφωτισθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καφαντάρης Εμμανουήλ14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:25 μ.μ.

    Κύριε διευθυντή. Είμαι Ελληνας της αυστραλιας και διαμένω εδω και 30 χρονια στο PERTH. Dεν ηξερα τον διαδυκτιακό τοπο σας και με πληροφόρησαν προχθες οτι καταφέρεστε κατα του αρχιεπισκόπου μας με εκφράσςει προσβλητικες και μη επιτρεπομενες. Ειδα και εδιαβασα αυτα που λετε για τις δωρεές οργανων και με κατεπληξε το μίσος που τρεφετε για τον ποιμενάρχη μας. Εμεις εδώ σεβόμαστε και ειμαστε περήφανοι για τον αρχιεπίσκοπο που η εκκλησία μας εστειλε και κανομε υπακοή σε αυτον . Αλλες φωνές δεν ακούμε. Αλλωστε πριν απο χρόνια που ήταν εδώ και ο μακαριστός πατέρας Παίσιος μας συμβούλευε και επεμενε να ακουμε μονο τον αρχιεπισκοπό μας και να κλείνομε τα αυτιά μας σε φωνές εκτός Αυστραλίας που ούτε μας ξέρουν αλλά και δεν έχουν καμία θέση για να ανακατεύονται με εμας ςδώ. Εννοούσε τον Νικόλαο Σωτηρόπουλο που μετά τον αφόρισε η εκκλησία. Εγω αυτά έχω να σας πω και λυπάμαι που εσυ από την Ελλάδα και χωρίς να ξέρεις τι γίνεται εδώ ασχολείσαι με τον Αρχιεπίσκοπό μας και τον υβρίζεις με απαράδεκτο για χριστιανό καο χυδαίο τρόπο. Κοίταξε αυτά που συμβαίνουν δ'ιπλα σας και αφήστε μας εμάς στον αγώνα που κάνουμε να κρατήσπουμε την πίστη των πατέρων μας όποως μας προτρέπουν οι ιερείς μας εδώ και ο Αρχιεπίσκοπός μας που είναι και η δόξα μας. Θα χαρώ πολύ να δημοσιεύσετε το γράμμα μου και σας εύχομαι κάθε καλό από τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταφερομαστε εμεις κατα του Στυλιανου,

    ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

    οι πραξεις του ειναι εκεινες που τον κρινουν αναξιο και απαραδεκτο.

    Υπεγραψε μαζι με αλλους αντιπροσωπους κειμενα αιρετικα και κηρυξε αιρεσεις.Πως ειναι δυνατον εσεις να δεχεσθε να κοινωνειτε με εναν αιρετικο;Τι ορθοδοξοι ειστε εσεις;Δεν διαβαζετε τι επιτασσουν οι Αγιοι Παρτερες σε τετοιες περιπτωσεις;Μας μιλαει πουθενα το Ευαγγελιο να ακολουθειτε αιρετικους ή αντιθετως να απομακρυνεστε απο τους αιρετικους ακομα και απο αγγελον εξ ουρανου;

    Στο ζητημα των Εγκληματικων Μεταμοσχευσεων παλι των ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΩΝ Μεταμοσχευσεων πως ειναι δυνατον να συμφωνειτε και να τολματε να λεγετε οτι ειστε ορθοδοξοι;


    Κυριε Καφανταρη, μακρυα απο τους Αιρετικους, επιτασσει η Γραφη και οι Ιεροι κανονες και οι Αγιοι Πατερες.Υπαρχει κατι γι αυτον, για το οποιο πρεπει να υπερηφανευεσθε λοιπον;



    Εκει εχετε και εναν επισκοπο που υβρισε χυδαια το Αγιο Πηδαλιο.Και εσεις δεχεσθε να ευλογεισθε απο αυτον ακομα και σημερα.Τι ορθοδοξοι ειστε εσεις;Δεν βλεπεστε λιγο στον καθρεπτη σας;



    Μιλας και εσυ ο ασχετος για αφορισμο του Σωτηροπουλου απο την εκκλησια.Σοβαρα;Μια κλικα, μια συμμορια, με εντολη του αρχιεπισκοπου σας, ψευτοαφοριζει εναν λαϊκο των Αθηνων χωρις κλησι σε απολογια, χωρις μαρτυρες, χωρις την παρουσια του και αυτο εσεις το λετε αφορισμον.Δεν ξερετε τι λετε και τι εκφραζεσθε.Δεν ξερετε στοιχειωδη πραγματα.


    Μαθε λοιπον οτι ο αφορισμος αυτος επεσε επανω στα κεφαλια των αφοριστων και ειναι πλεον ολοι αυτοι ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ και ο ηθικος αυτουργος Αυστραλιας Στυλιανος ειναι ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. Αυτο αποφαινονται ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ οι ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, Καφανταρη.Αυτα να πας να πης στον Στυλιανο σου και σε οποιον αλλον θελεις και αυτα ΙΣΧΥΟΥΝ μεχρι της Δευτερας Παρουσιας, οποτε ΤΟΤΕ θα αφορισθουν οι Αφοριστες εις τον αιωνα τον ΑΠΑΝΤΑ.



    Γράφετε ότι ο π. Παϊσιος εννοούσε τον Σωτηρόπουλο, όταν συνιστούσε στον κόσμο να μην ακούν φωνές άλλες πλην τη φωνή του Στυλιανού. Ψεύδεσθε ανερυθριάστως.

    Κατ' αρχάς ο Σωτηρόπουλος περιόδευσε για πρώτη φορά την Αυστραλία το 1986 ή το 1988, δεν ενθυμουμαι επακριβώς, ενώ ο π. Παϊσιος επισκέφτηκε την Αυστραλία στα μέσα περίπου της δεκαετίας του '70.

    Αλλά και αν ειπώθηκε λόγος κολακευτικός από τον μακαριστό Γέροντα για τον Αυστραλίας, αυτό έγινε 10 χρόνια προτού ο Αρχιεπίσκοπος αρχίσει να κηρύττει τις κακοδοξίες του, αφού ως γνωστόν, η βλασφημία του κατά της αναμαρτησίας του Χριστού εκτοξεύθηκε τα Χριστούγεννα του 1988 σε εγκύκλιο κήρυγμά του.

    Καταλαβες ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ; Αν εισαι πραγματικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καφαντάρης δεν ξέρει τί λέει! Λέει μπούρδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καφαντάρης Εμμανουήλ15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:59 π.μ.

    Κύριε διευθυντη. Εγώ κατάθεσα τη μαρτυρία μου για όσα γνωρίζω και βλεπω να γίνινται με τη δύναμη του Θεού εδώ >Το έργο είναι ευλογημενο και γιαυτό προκόπτει.Η Αυστραλία είναι Εκκλησία και οχι μαγαζάκι. Αυτά που λέτε δεν είναι αλήθεια . Τον αφορισμό τον εκανε Μείζων σύνοδος. Διααπιστώνω όμως ότι δεν εχετε αγνές προθέσεις από τα λόγια σας. Δεν έχει νόημα ο διάλογος μαζί σας.Λυπάμαι πολύ και παρακαλώ τον Κύριο να μη στήσει σε σένα την αμαρτία που διαπράτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΄΄Αφορισμος΄΄του διδασκαλου του ευαγγελιου Ν.Σωτηροπουλου πασχει ιεροκανονικως και μαλλον ειναι Μακαρισμος κατα τον λογο του Χριστου[Ματθ.ε'10,11].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτριος Τσουμάκος - Μελβούρνη15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

    Ο πατήρ Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είναι σοβαρός, ευσυνείδητος και άριστος λειτουργός του Θεού του Υψίστου. Υπηρετεί με τάξη και ευσχημόνως στον μεγαλοπρεπή ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον λόφο της Κάντζας, που είναι το καύχημα των ενοριτών, τον οποίο ο ίδιος έκτισε με πολλούς κόπους και θυσίες. Γνώρισα τον π. Κωνσταντίνο κατά τα έτη της παραμονής μου ως φοιτητού και συνεργάτου στο παράρτημα της Αδελφότητος "Ο Σταυρός" στην Κάντζα Αττικής και έχω αγαθές αναμνήσεις. Εδώ και μερικά χρόνια κατοικώ στη γενέτειρά μου, στη Μελβούρνη της μακρινής Αυστραλίας, αλλά οι αγαθές αναμνήσεις και ο σεβασμός στο πρόσωπό του δεν σβήνουν. Από τις πολλές αρετές του αναφέρω την ακάματη ενοριακή του δραστηριότητα, τη διάκριση και την ευθυκρισία του, τη μεγάλη εκτίμηση και αγάπη του προς τον βετεράνο θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο και την αγαστή συνεργασία του με μέλη της Αδελφότητος "Ο Σταυρός" στον τομέα κυρίως του Κατηχητικού έργου. Ο Θεός να του χαρίζει υγεία και δύναμη για να συνεχίζει το θεάρεστο έργο του προς ωφέλεια και σωτηρία ψυχών, υπέρ ων Χριστός απέθανεν.

    Πάτερ Κωνσταντίνε, πάντα την ευχή σας να έχουμε. Μην παύετε να δέεσθε και υπέρ ημών των Ελλήνων του Εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρωτη φορα βλεπουμε επωνυμα να δημοσιογραφει ελληνας κληρικος.Μπραβο σας πατερ μου ειστε πολυ σπουδαιος, οι πολλοι φοβουνται και την σκια τους τρεμει η καρδουλα τους.Επωνυμα δεν μας συνηθισε κανενας να γραφει.Σας ευχαριστουμε πατερ Κωνσταντινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Καφανταρη κανεις λαθος.
    Σουγραψα καποια πραγματα και οφειλεις να τα διαπιστωσης.
    Φερεις μεγαλη ευθυνη για ολη την εκει καταστασι να ειστε κατω απο την ....ΑΛΟΓΙΑ ενος Αιρετικου αρχιεπισκοπου και υβριστου των Ιερων Κανονων επισκοπου.
    Νομιζετε οτι μπορειτε να ειστε χριστιανοι και να αδιαφορειτε;
    Θα λογοδοτησετε.


    Οσον αφορα την Μειζονα Συμμορια ας τα αφησουμε, δεν καταλαβαινεις απο αυτα.
    Πως μπορει να δικαστη καποιος χωρις να απολογηθη;
    Μονο αυτο σκεψου.
    Αυτοι που το εκαναν γιατι το εκαναν;

    Τοπε ο Βαρθολομαιος:
    Ειπε καποιος απο τους παροντες:Να φερουμε τον κ. Σωτηροπουλο.

    Και ειπε ο αρχιαιρεσιαρχης:Να τον φερουμε για να μας ξευτελιση;


    Φοβαται τους εξευτελισμους ο ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ του Βοσπορου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου