Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

IΔΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΓΙΕΦΤΙΤΣ, ΜΠΟΥΛΟΒΙΤΣ, ΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.
 
Αφου εδιωξαν τον ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ απο την μητροπολι του, ερημωσαν το ΚΟΣΣΟΒΟ και τωρα αλωνιζουν οι αλλοδοξοι Αλβανοι.
 
Ψυχοσάββατο, στο βεβηλωμένο ορθόδοξο κοιμητήριο της πόλης Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα 

Μερικές εκατοντάδες Σέρβων, συνοδευόμενοι από άνδρες της αστυνομίας του Κοσόβου, επισκέφθηκαν το  Ψυχοσάββατο, το ορθόδοξο κοιμητήριο στο νότιο μέρος της πόλης Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα, του Κοσσυφοπεδίου, όπου αντίκρισαν, και τούτη τη φορά, κατεστραμμένες ταφόπλακες.
Οι Σέρβοι πιστοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, επειδή στο σερβικό  κοιμητήριο του νοτίου μέρους αυτής της πόλης, στο οποίο ζουν κυρίως Αλβανοί, το 90 τοις εκατό από τις ταφόπλακες  είναι κατεστραμμένο, και οι  Σέρβοι δεν κηδεύονται εκεί ήδη από το έτος 1999, ενώ το αλβανικό νεκροταφείο στο βόρειο μέρος της πόλης Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα, στο οποίο ζουν κυρίως Σέρβοι, παραμένει απείραχτο και δεν υπάρχει ούτε μια βεβηλωμένη ταφόπλακα.



1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΝΩΡΙΣΑ, ΣΤΟ ΤΣΕΛΙΓΙΕ,ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ, ΗΤΟ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΤΙΤΟ,ΤΟ ΕΤΟΣ 1974 ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΟ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΜΝΗΝΟΝΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΕΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
    ΕΡΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΑΙ.
    Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΕΦΤΙΤΣ ΔΕ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ BEOGRAD ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου