Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ
ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ.


Συνεχως,
με τους φιλους του,
μαγαρισμενους Φραγκολατινους,
ο ανεκδιηγητος.







Στο Μονακο μαζι με τους Παμπαλαιους Αιρετικους της Δυσεως και σε δικο τους ναο ο Μαγαρισμενος Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος.


Εκει τελεσε μαζι με τους Φραγκολατινους εσπερινο και αρτοκλασια σε κοινη μαζι τους τελετη.


 Εκει κινειται ανετα αφου δεν τον βλεπουμε οσα αισχη διαπραττει και ετσι δεν γινονται γνωστα.


Παντως οι παραπανω ασχημιες του, εγιναν στις 8 Δεκεμβριου στο Μονακο σε φραγκολατινικο ναο μαζι με τους Αιρετικους Φραγκολατινους.


Ολοι οσοι επικοινωνουν μαζι του δεν φοβουνται τον μαγαρισμον;


Οι επισκοποι που συλλειτουργουν μαζι του, πιστευουν οτι μετα ταυτα, παραμενουν ορθοδοξοι ή μαγαρισμενοι;


Οι Αγιορειται πατερες, πως ειναι δυνατον να τον επιτρεπουν να μεταβαινη στο Αγιον Ορος και να τον φιλουν το μαγαρισμενο χερι του;

2 σχόλια:

  1. Έλεος πια! δεν αντέχουμε να τα βλέπουμε αυτά. Οι αντιοικουμενιστές του ελλαδικού χώρου αλήθεια πώς αντέχουν να τα βλέπουν. Πώς τα ανέχονται και τα οικονομούν όλα αυτά τα μασκαριλίκια του Οικουμενικού. Πώς κοινωνούν μαζί του όταν έρχεται στην Ελλάδα και συλλειτουργούν μαζί του και τον υποδέχονται και τον ραίνουν με ροδοπέταλα άλλοι κρυφά και άλλοι φανερά; Θα μας ξεδοκιμάσει ο Θεός έλεγε η αγράμματη γιαγιά μου, που σημαίνει ότι όλα αυτά που υφιστάμεθα σήμερα οφείλονται κατά πρώτο λόγο στην αδιαφορία, απραξία και ανοχή μας για όλες τις προδοσίες που γίνονται στα θέματα της πίστεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πάρα πολλά πριν από αυτά. Ας σταθούμε όμως σε αυτά. Εάν λοιπόν μετά και από αυτά δέχονται και υποδέχονται και υμνολογούν (τροπάρια Σιμωνοπετριτών) τον αποδεδειγμένον ουνίτη πατριάρχη Βαρθολομαίο οι Αγιορείτες ή δέχονται και ανέχονται τις εμπαικτικές δικαιολογίες και δηλώσεις του ότι δήθεν κρατά Ορθοδοξία, τότε, συγχωρέστε με, αλλά αποδεικνύονται αυτοί και ανόητοι και δειλοί και θεομπαίκτες, περισσότερο και από αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου