Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012



TA TΡΙΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

το κλωσούσαν, το κλωσούσαν, 

το κλωσούσαν

και τελικά κατέληξαν 

και πάλι οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ

στην 6η μειωσι των συνταξεων.

Ο λαός κανει τα μπανια του 

και οργισμενος παρακολουθει.

Οταν επιστρεψη θα τα πουμε.

Θα στειλη ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ.

3 σχόλια:

  1. Κατα τη γνωμη μου να γυρισει τωρα απο τα μπανια και να τους στειλει τωρα στον αγυριστο .Μετα θα ειναι αργα .Αυτοι και της τροικας και της ενχωριας εξουσιας ξερουν τι χαβαλετζης και τι παμηγυρτζης ειναι ο ελληνας για αυτο τα βαλαν τα μετρα καλοκαιρι αφου ολοι θα ειναι για μπανια και δεν ακουστηκε κιχ . Αυγουστο εχει μπανια οκτωβριο εχει επρταστικο τριημερο μετα εχει γιορτες παντα κατι εχει . Με το ημερολογιο στο χερι θα δειξουμε την δυσαρεσκεια μας ; Σε βοδια να τα καναν αυτα θα ειχαν ξεσηκωθει . Αν δεν ξεσηκωθει οχι με βια ο κοσμος τωρα του χρονου θα ειναι αργα . Θα ειναι ολοι εξαθλιωμενοι και τοτε η θα γινει βιαιη εξεγεση με παρατραγουδα επι αθωων ως συνηθως η θα υπαρξει γκετοποιηση και θα κυνηγα ο ενας τον αλλο για ενα σαντουιτς .Δεν ειναι επιστημονικη φαντασια παρτε μολυβι και χαρτι δειτε εξοδα εσοδα σε καθε σπιτι θα δειτε οτι δεν βγαινει .Ειρηνικη γενικη εξεγερση τωρα αλλιως μετα θα ειναι πολυ πολυ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω ξαναγράψει:Τα ΚΟΡΟΪΔΑ και τα υποζύγια είναι οι μισθωτοί και
    οι συνταξιούχοι!Τα λαμόγια πάσης φύσεως θα ξεφεύγουν!Εκείον,πο με
    ΕΞΟΡΓΙΣΕ στις μόλις χθες περατωθείσες 15νθήμερες διακοπές μου είναι
    η ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ των πάσης φύσεως"επιχειρηματιών",που ή θα κάνουν το κο-
    ρόιδο για την επίδοση αποδείξεων ή όταν τους τις ζητήσεις ξυνίζουν
    την ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ μούρη τους και ρωτούν:Τη θέλετε την απόδειξη και γιατί;!Μήπως πέραν των άλλων μέτρων πρέπει κάποιος να τους ΠΛΑΚΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΞΎΛΟ;Όσο για τους κυβερνώντες μήπως πρέπει να βρουν κανένα παλι
    ό μπακάλη να τους κάνει τους λογαριασμούς,γιατί τα Χάρβαρντ είδαμε
    ΠΟΥ μας φθάσανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαός οφείλει να υποστεί τα επίχειρα των πράξεών του. Αυτός τους ψήφισε, αυτός να σκάσει και να τους λουστεί. Είχε την ευκαιρία να μην τους ψηφίσει. Δεν ήθελε τους άριστερούς; Υπήρχαν και οι του Καμμένου, υπήρχαν και οι Χριστιανοί όπως η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο Λαὀς όμως εξέλεξε εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία και υπέγραψαν τα μνημόνια! Το έπραξε! Τι θέλει τώρα; Το πολύ πολύ να ρίξει ένα γερό πνευματικό λεκτικό επιτίμιο στους δεσποτάδες και στα εκκλησιαστικά ιστολόγια που είχαν αναλάβει εργολαβικά την υπερψήφισή τους. Η αποτείχιση και ο παπα Ηλίας ήσαν εξαιρέσεις.

    Δυστυχώς και αυτό με την μη έκδοση αποδείξεων έχει καταντήσει αηδία! Αυξήθηκε κατακόρυφα! Κουρέας που έδινε αποδείξεις, σταμάτησε, μια δυο, άλλαξα κουρέα μόνο και μόνο για να μη γίνομαι συνένοχος. Καφετέρια κοντά στην εργασία μου δεν κόβει ούτε μία απόδειξη σε συναδέλφους που παραγγέλνουν καφέ, σάντουιτς, με συνέπεια να κάνω καφέ μόνος μου και για οικονομία, αλλά και γιατι αλιώς νοιώθω ότι είμαι κλέφτης του Κράτους. Υδραυλικός που να δώσει αποδείξεις; Αγοράζεις ψωμί, ζητάς απόδειξη και σε κοιτάζουν σαν να είσαι εγκληματίας. Πας να φας ένα παγωτό, ζητάς απόδειξη και σε ειρωνεύονται: "Α, μαζεύετε αποδείξεις, να σας δώσω και του προηγούμενου;". Δίνεις στο περίπτερο 5 ευρώ για εφημερίδες κι ένα περιοδικό, απόδειξη γιοκ. Αν μπεις σε ταξί και ζητήσεις απόδειξη, κάτι θα έπαθες. Ο ιχθυοπὠλης έχει λερωμένα χέρια από τα ψάρια, πώς να πιάσει την ταμειακή μηχανή ,,,, Απατεώνας λαός! Είμαστε. Και δεν μπορεί να είμαστε χριστιανοί, όσα τάματα και λαμπάδες να ανάψουμε στη μεγαλόχαρη το 15αὐγουστο. (προφανώς οι εκκλησιαστικοί, δεν φοροδιαφεύγουν και δηλώνουν όλα τα τυχερά, και οι μονές και τα προσκυνήματα δηλώνουν όλα τα έσοδα από το παγκάρι και τα καλαθάκια).

    Το περίεργο είναι ότι ενώ δεν δίνουν αποδείξεις, κρατάνε το ΦΠΑ. π.χ. αν το είδος κάνει 10 ευρώ, έπρεπε χωρις απόδειξη να πάρουν από τον πελάτη 7,7 ευρώ. Κλέβουν τα 2,3 ευρώ από τον πελάτη αλλά δεν τα δίνουν στο Κράτος.

    α=πα=τε=ώ=νες πολίτες σε ένα κράτος ληστή και κλέφτη των φτωχών, γιατί; διότι άλλοι μεγάλοι ισχυροί πλούσιοι κλέβουν, άλλοι παίρνουν μίζες και λαδώνονται, άλλοι υπερτιμολογούν δημόσια έργα, το κράτος δανείζεται, αυτοί παίρνουν τα λεφτά και τα βγάζουν στο εξωτερικό, δεν πληρώνουν φόρους, και τα κλεμμένα που είναι από τα δανεικά του Κράτους καλούνται να τα πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια,,, οι μισθοσυντήρητοι, οι συνταξιούχοι, που δεν αντέχουν και άλλο πλέον. . . Και αντί οι εκκλησιαστικοί να απαιτήσουν φακέλλωμα, πόθεν έσχες, διασταυρώσεις στοιχείων, για να πιαστούν οι φοροφυγάδες, ,,, οργανὠνουν ,,, διαμαρτυρίες κατά.... λέει των νέων ταυτοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου