Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

τα πολιτικά ζόμπι...



Έπρεπε να ντρέπεσαι, ,μου είπαν, κάποιοι δικομματικοί, που λες τη Νέα Δημοκρατία, ΝεοΔούλη του Μαμωνά και το ΠΑΣΟΚ, ΘΑΣΟΚ!!!
Προσπαθώ, τους είπα, να εκφράσω, όσο γίνεται καλύτερα αυτό, που πραγματικά είναι.
Γιατί βέβαια η, λεγόμενη, τώρα, Νέα Δημοκρατία, ύστερα, μάλιστα, απ’ τον σκανδαλώδη εναγκαλισμό της με το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δημοκρατία.
Και ασφαλώς δεν μπορεί να έχει καμιά απολύτως σχέση με το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ακόμη και η Νέα Δημοκρατία του «σεμνού και ταπεινού» και στρουμπουλού Κωστάκη. Με τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και την πανθομολογούμενη πολλαπλή εξάρτησή της, ομού μετά του ΠΑΣΟΚ, από τα μάρκα της Ζήμενς. Κλπ, κλπ…
Γιατί βέβαια το κράτος των κομμάτων αυτών, με βάση τις αποφάσεις, που πήραν και τη γενικότερη συμπεριφορά τους απέναντι στο λαό, μάλλον φασιστοκρατία, εφιαλτοκρατία, κλεφτοκρατία και ληστοκρατία συναποτελούν, παρά δημοκρατία.
Κι όσο για το ΠΑΣΟΚ, μάλλον ΧΑΣΟΚ θα έπρεπε να λέγεται, τώρα. Μια και έχει χάσει, κατά κράτος, τους οπαδούς του, που διασκορπίστηκαν τήδε κακείσε.
Αλλά να όμως που διατρέχουμε τον έσχατο κίνδυνο να το ιδούμε και πάλι στην κυβέρνηση, αν έρθει πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία. Γιατί θα συγκυβερνήσουν και πάλι. Και ποιος στη χάρη μας, για το τι έχουμε να πάθουμε!…
Και καλύτερα απ όλους έχουν καταλάβει, σχετικά με το τι μας περιμένει, όσοι έχουν λάβει τα καινούργια εκκαθαριστικά της εφορίας…

Ότι, δηλαδή, δεν πρόκειται απλά για στυγερούς ληστάρχους, αλλά και για σαδιστές του χειρίστου είδους..

Αφού μας επιβάλλουν επαχθή και απεχθή φορολογία. Και μας ζητούνε τόσα, όσα, σε καμιά περίπτωση, δεν μπορούμε να πληρώσουμε.
Σε συνάρτηση με τους ληστρικούς και προκρούστειους ακρωτηριασμούς, που, μέχρι τώρα, έχουν επιβάλει στις αποδοχές μας.
Και αυτό γίνεται, κατά τη γνώμη μου, σκόπιμα και προσχεδιασμένα.
Γιατί εφαρμόζουν σε βάρος των νοικοκυριών την ίδια σαδιστική και δολοφονική τακτική, που εφαρμόζουν και οι τοκογλύφοι σε βάρος της πατρίδας μας.
Για να μη μπορούμε, δηλαδή, να ανταποκριθούμε στις οικονομικές υποχρεώσεις μας. Και να εξαπολύσουν, στη συνέχεια, εναντίον μας μπαράζ διώξεων και κατασχέσεων.
Έτσι ώστε να μας αλέσουν, στη κιμαδομηχανή της βάρβαρης και ληστρικής τους νομιμότητας.
Με αποτέλεσμα να καταντήσουμε ζητιάνοι και να έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον αργό θάνατο από την πείνα ή την αυτοκτονία. Όπως ήδη συμβαίνει με τόσους συνανθρώπους μας. Που ψάχνουν στα σκουπίδια, για να βρούνε να φάνε ή αυτοκτονούν.
-Και τι, αντέκρουσαν με ένταση και δυσαρέσκεια οι συνομιλητές μου, να κάνουμε; Να εμπιστευθούμε την αριστερά; Αφού πάνω κάτω μας υπόσχεται τα ίδια με τη Νέα Δημοκρατία!…
-Αν είστε, τους είπα, παραδοσιακοί δεξιοί και δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε, ιδού η χρυσή εναλλακτική λύση:
Ψηφίστε το κόμμα των «ανεξαρτήτων Ελλήνων». Το κόμμα των οποίων διαθέτει εκλεκτά στελέχη, που αρθρώνουν λόγο πειστικό και πατριωτικό και έντιμο. Και που αυτή τη στιγμή εκφράζουν την αληθινή Νέα Δημοκρατία.
Κι όσο για το ότι μπορεί η συντεχνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να υπόσχονται τα ίδια με την αριστερά;
Δεν νομίζω, σε καμιά περίπτωση, ότι υπόσχονται τα ίδια. Αλλά κι αν ακόμη συνέβαινε κάτι τέτοιο και πάλι τους χωρίζει άβυσσος.
Αφού οι μεν κινούνται στον αστερισμό των δολοφονικών και προδοτικών μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, που έχουν ψηφίσει και υπογράψει.

Και των οποίων τα οδυνηρά αποτελέσματα τα ζούμε με τόσο τραγικό τρόπο. Και την ακόμη τραγικότερη συνέχεια ήδη την προγευόμαστε παντοιοτρόπως…

Ενώ οι άλλοι μας υπόσχονται ότι θα παλέψουν για την κατάργησή τους και την προσαρμογή της οικονομίας μας στα πραγματικά της δεδομένα. Και όχι στα απεχθή και επαχθή, στα οποία απαιτούν να μας κρατούν εγκάθειρκτους οι τοκογλύφοι.
-Μα και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, αντείπαν οι συνομιλητές μου, κάτι παρόμοιο ισχυρίζονται:
Η ψήφος λένε της 6ης Μαΐου τους έδωσε να καταλάβουν ότι είχαν κάμει λάθος. Και τώρα θ’ αγωνιστούν να προσαρμόσουν την πολιτική τους στην ήδη εκφρασμένη θέληση του λαού.
-Και πάλι, τους είπα, υπάρχει ανάμεσά τους άβυσσος:

Γιατί στην περίπτωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουμε να κάνουμε με αυτούς, οι οποίοι αλλεπάλληλες φορές μας έχουν εξαπατήσει. Και μάλιστα φρικτά. Ώστε να μην μας επιτρέπεται να τους έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη ότι και τώρα δεν θα κάμουν τα ίδια και χειρότερα..

Κι ακόμη, γιατί όλα δείχνουν πως ο, τι έγινε, μέχρι τώρα, δεν ήταν καθόλου λάθος. Αλλά μια καλοστημένη παγίδα.
Στην οποία προσπάθησαν να εγκλωβίσουν το λαό με περισσή βαρβαρότητα. Πράγμα, που θα συνεχίσουν να πράττουν, αν κάνουμε το τραγικό λάθος να ξαναπέσουμε στην παγίδα τους και τους ξαναψηφίσουμε.
Κι ούτε να ξεγελιέστε απ’ τις προεκλογικές αγκαλίτσες τους και τα χαμόγελά τους.
Μετεκλογικά θα είναι βλοσυροί και απρόσιτοι. Και θα σας υποδέχονται με τις μάσκες των ΜΑΤ, τ’ ασφυξιογόνα και τα γκλομπς τους….
-Κι αν, επέμεναν και πάλι οι συνομιλητές μου, και η αριστερά μας εξαπατήσει;
-Αυτό, τους είπα, είναι μια κουτοπόνηρη υπόθεση, για να παραπλανά τους αφελείς. Ενώ τα έργα και οι ημέρες των επί τριάντα οχτώ χρόνια, σε βάρος μας, ληστών και δημίων του δικομματισμού, είναι μια αναντίρρητη και εφιαλτική πραγματικότητα.
-Πάντως δεν είναι σωστό, μου αντέτειναν, εσύ ένας παπάς να ασχολείσαι με την πολιτική και τα κόμματα.

Ο παπάς, κατέληξα, και κάθε κληρικός, έχει ιερή υποχρέωση να αγωνίζεται για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Και αυτό, αναπόφευκτα, έχει άμεση σχέση και με την πολιτική και με τα κόμματα.

Ιδιαίτερα μάλιστα, αν κάποια απ’ αυτά τα κόμματα, έχουν καταστεί, προ πολλού, σάπια πτώματα και ζόμπι.
Που, με το βρυκολάκιασμά τους και την πτωμαΐνη τους, μολύνουν την πατρίδα μας και δηλητηριάζουν το λαό μας….

παπα-Ηλίας

4 σχόλια:

  1. Μου ήρθε το εκκαθαριστικό και με ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!Κι όχι μόνο μου ζητούν 3.400€ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗ-
    ΘΈΝΤΑ!!!περίπου,αλλά μέσα έβαλαν και την φετεινή
    εισφορά του 2%!Και μου λένε να περιμένω το ορι-
    στικό δηλαδή γύρευε ΤΙ ΑΛΛΟ με περιμένει!!Μάλι-
    στα ίσως κόψουν και τις δόσεις,οπότε θα κληθώ να πληρώσω εφάπαξ 1.734,98€!Αναμένεταιδε και το χαράτσι της ΔΕΗ!!!,που η νεοδούλα λέει ότι θα το
    καταργήσει,αφού το ενιαιοποιήσει!
    Αγαπητέ π.Ηλία και Οδυσσέα χτυπάτε τους,γιατί σε
    λίγο ακόμη και οι μη έχοντες υποχρεώσεις-όπως εγώ-θα βγούμε για βοσκή σαν τα βώδια!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑ-
    ΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα βίντεο προβληματισμού, πολύ σχετικό με το λόγο και τον αντίλογο του άρθρου

    http://www.youtube.com/watch?v=ttJkANI70EY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πρὠτο σχόλιο: Όλοι μας δολοφονούμαστε, ας μη δώσουμε το όπλο στους δολοφόνους μας να μας εξοντώσουν πνευματικά εθνικά και σωματικά.

    Άλλος γλεντάει κι εμείς πληρώνουμε αλλα ΔΕΝ Εχουμε άλλα

    ΟΥΣΤ προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθουμε αφού δεν αντιδρούμε στις βλασφημίες!
    (σχόλιο για το 1ο σχόλιο-οικονομική κρίση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου