Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012


Ο ...ξυνονύχης και φασαριατζής Μεσσηνίας

υπεραμύνεται του Οικουμενιστού και Λατινόφρονος ...Αχρείου Αχρίδος
Ιωάννου Βρανισκόβσκυ




Βρήκε και πάλι αφορμή, ο Αιρετίζων Μεσσηνίας Χρυσόστομος, για να γίνη το πρόσωπο της ημέρας με το να θίξη οσους υπεραμύνθηκαν του Εφραίμ και δεν υπεραμύνθηκαν του αχρειεστάτου Σερβοσκοπιανού Βρανισκόφσκυ.


Αυτού του υποπτου και υπογειου ρασοφόρου που, όπως αυτοκαυχάται, έχει για προσωρινή εδρα του την Θεσσαλονίκη.


Που γυροφέρνει βουνά και λαγκάδια, χωριά και πόλεις, νησιά και παραλίες της Μακεδονίας και όλης της Ελλάδος και αλωνίζει σαν να είναι σπίτι του και φιλοξενείται και ενισχύεται από τους ηλίθιους τους Ελληνες και τους Μακεδόνες για να εργάζεται καλύτερα και αποδοτικοτερα το ανόσιο και ανθελληνικό έργο που του ανεθεσαν οι Μισελληνες οι Σερβοι και οι πατριωτες του οι Γυφτοσκοπιανοι..


Που παίρνει εντολές και κατευθύνσεις από την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ του Βελιγραδίου και ενεργεί ανάλογα για την ολοκλήρωσι των σχεδίων των Ψευτομακεδόνων Γυφτοσκοπιανών της δικτατορίας του Βαρδαρίου.


Που συμμετείχε σε ολες τις κακουργηματικες πραξεις εναντίον του Αγιωτάτου ΑΡΤΕΜΙΟΥ χωρίς να εχει μέσα του ο απανθρωπος Σκοπιανός ρασοφορος το παραμικρό φιλότιμο.


Που κορδωνεται στις εκκλησιαστικες ακολουθιες σαν γυφτικο σκεπαρνι ως ...αρχιεπισκοπος και αυτοτοποθετειται μετα απο τον Αλβανιας Αναστασιο και πριν απο τον μητροπολιτη Θεσσαλονικης.

Και ερχεται χωρίς ίχνος ντροπής ο εριστικος ο Μεσσηνίας και τον υπερασπίζεται μεσα στο Διορθόδοξο κέντρο της Πεντελης σημερα ημέρα του ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΟΥ Αντιλατίνου και Παπομάστιγος ΦΩΤΙΟΥ του Μεγάλου.


Και ταυτόχρονα συγκρούεται φανερά, δημόσια και απροκάλυπτα με τον μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο με χαρακτηρισμούς ανοίκειους και απαράδεκτους.


Ακραίος και έξαλλος εμφανίζεται και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας σε πλείστες εκδηλώσεις του.


Εκεί κάτω στην Καλαμάτα συνεχίζει να εκβράζει τα ρογχούντα πάθη του θυμού και της κακίας του εναντι των ευλαβεστατων μοναζουσων της μονης του Αγιου Κωνσταντινου και Ελενης με το να αρνείται χρόνια τωρα να τις στελνει λειτουργό, για τις λειτουργικες αναγκες της μονής.

Η δικτατορικη του διοικησι ειναι ανελεητος.

Ω καιροι καταπτωσεως, ω ηθη εξαχρειώσεως!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου