Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012























Ιδου εγιναν ενα με τους Αιρετικους φραγκολατινους. Μαζι στις προσευχες, μαζι στις λειτουργιες και στους εσπερινους, μαζι στις αρτοκλασιες. Ενωθηκαν μαζι τους εν παντι. Τι ετι χρειαν εχομεν μαρτυρων; ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.



ΣΕΡΒΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.....


ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟΙ

ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ



Αδίστακτοι. Πατουν επι πτωματων. Δεν σεβονται τιποτα , δεν πιστευουν τιποτα. Ενεργουν σαν ασεβείς και σαν απιστοι. Κι όμως αυτοί οι ανθρωποι με τα μεγαλα γενεια, διακηρυτταν οτι ειναι τεκνα του Ιουστινου Ποποβιτς. Ενεπαιζαν και εκεινον και ολους τους Σερβους και ιδιαιτερα τους Ελληνες.

Φοβεροι υποκριτες. Αμιμητοι. Ραδιουργοι. Υπογειοι. Καταχθονιοι. Αυτοι ειναι οι Σερβοι ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ του απλου και ανυποδητου ΑΡΤΕΜΙΟΥ. Δεν ειχαν τιποτα να του προσαψουν. Δεν ευρισκαν τιποτα να τον κατηγορησουν. Και μεθοδευσαν να του επιφορτωσουν τις ψευδεις κατηγοριες της οικονομικης καταχρησης.
Πραγματικοι δαιμονες. Σατανικοι ανθρωπομορφοι κακοποιοι των βουνων και των χαραδρων.


Οταν τον καλεσαν στη Συνοδο για μια και μοναδικη φορα - ενω ο αθεοφοβος Γιεφτιτς εγραφε ψευδεστατα οτι τον καλεσαν πολλες φορες - τον στριμωξαν, τον συμπιεσαν, τον καταπιεσαν, τον βασανισαν ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΓΚΟΙ, για να υποβαλη την παραιτησι του.

Και ενω εκεινος απελπισμενος και συντετριμμενος ζητουσε να παη να τους φερη τα αποδεικτικα στοιχεια απο τη μητροπολι του, αυτοι αρνουνταν κατηγορηματικα να του το επιτρεψουν και απαιτουσαν απο αυτον τον αγαθοτατο επισκοπο, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, μεσα σε εκεινη τη μια μαυρη νυχτα, να του παρουν το οκέυ, να παραιτηθη.

Ως αρνιον επι σφαγην. Ως ακακος αμνος. Δολοφονηθηκε απο τους παραδελφους του τους αιμοβορους Κάϊν. Και εγραφε ο ετερος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ο Αμφιλοχιος Ραντοβιτς: Εμεις τον αγαπουμε τον Αρτεμιο σαν αδελφο μας.


Παμπονηροι χασαπηδες. Ατιμη Σερβοφαρα. Κρυφιοι Μισελληνες. Υποκειμενα και κατασκευασματα του Αντιχριστου. Κι ομως αυτα τα ανθρωπομορφα κτηνη, μας εκπροσωπουν στις εκκλησιαστικες συνοδους και νομοθετουν για την Εκκλησια του Χριστου. Με ποιο δικαιωμα, αληθεια; Ποιος τους εξουσιοδοτησε; Εμεις; Ο Σερβικος λαος;

Αθλια, παναθλια ειναι η καταστασι της συνολης Ορθοδοξιας. Μακαρι ο Αγιος Θεος να τους στηση ανυπερβλητα εμποδια και οδοφραγματα να ακυρωνονται ολες οι προσπαθειες τους για τη συγκλησι καποιας συνοδου που θα επιφερη μονον ερειπια και συμφορες μεσα στην Εκκλησια.


Αδελφοι Ελληνες, αδελφοι Χριστιανοι.

Επαναστατηστε εναντιον ολων των παρομοιων με αυτους που ειναι διασπαρτοι στις κατα τοπους Εκκλησιες. Και διαχωρειστε την θεσι σας απο αυτους. Εξελθετε εκ μεσου αυτων. Ο σωζων εαυτον σωθειτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου