Τρίτη 13 Ιουλίου 2010


Π ρ ώ τ η - ε ί δ η σ ι
--------------------------------------
E λ ε ύ θ ε ρ ο ς !!!
με απόφασι
του Αρείου Πάγου

Δικαιώθηκε

ο π. ΣΥΜΕΩΝ ΒΙΛΟΒΣΚΙ

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν !!!

Μεγάλη Νίκη της Ορθοδοξίας !!!

7 σχόλια:

  1. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

    ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη Νίκη της Ορθοδοξίας θα ήταν η επανατοποθέτηση του Αρτέμιου.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν δικασταί εις το Βερολίνον!Την περίφημη αυτή φράση που εξέφερε ένας μυλωνάς της Πρωσσίας και που εκφράζει το βαθύτατα ριζωμένο περί δικαίου αίσθημα θυμήθηκα επί τω ακούσματι της ευχάριστης είδησης που αφορά στον ομολογητή της Ορθοδοξίας π.Συμεών!Χαίρονται και αγάλλονται οι αγαπώντες την Ορθοδοξία όπου γης για την κατίσχυση του δικαίου!Ηττήθηκε η σκοπιμότητα και νίκησε η αλήθεια!Ας δοξάσουμε το Θεό για την εξέλιξη των πραγμάτων!Όσο για τους Ελλαδίτες επισκόπους αυτοί προτιμούν τους αγιασμούς ποδοσφαιρικών ομάδων όπως π.χ. ο ελέω Χριστοδούλου φυτευθείς εις Πάτραν Χρυσόστομος Σκλήφας που τέλεσε τον αγιασμό στο γήπεδο της Παναχαικής!Με τον Αρτέμιο και τον Συμεών θα ασχολούμαστε τώρα!Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα τουτέστιν το κλωτσοσκούφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίροντες και μεις ας αναφωνήσωμεν "Δόξα τω Θεώ"
    που δεν αφήνει τους άξιους λειτουργούς του να πάνε χαμένοι!!Αναμένονται οι περαιτέρω κινήσεις
    της Σέρβικής εκκλησίας!Θα καταλάβει το σφάλμα της ή θα εμμείνει στην πλάνη της:"Το πίπτειν ανθρώπινον το εμμένειν διαβολικόν"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ευχάριστο.

    ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ό Πατρών αγιάζει το κλωτσοσκούφι,ο Γιέφτιτς παίζει μπάλα και το χειρότερο όλων σούταραν και σουτάρουν τους ιερούς κανόνες και το Ορθόδοξο ήθος σε Ελάδα και Σερβία.Και το καιροσκοπικό μπλογκ της Πάτρας του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που τελευταίως αμιλλάται σε φιλοοικουμενισμό το βοθρομπλογκ του Ανδριόπουλου μιλιά και τσιμουδιά για τον Αρτέμιο και το Συμεών και λαλίστατο για τον απαράδεκτο αγιασμό του Πατρών.Να φαντασθείτε δε ότι πολλοί σχολιογράφοι παροτρύνουν τον ψευτοπροοδευτικό δεσπότη να παρακολουθεί και τα ματς της Παναχαικής!Ω καιροί ω ήθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου