Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018


Αποκαλυπτική δημόσια επιστολή του προIσταμένου του Τμήματος Ρατσιστικής βίας [ΓΑΔΑ] για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μετατέθηκε στο Μοσχάτο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πραγματικός «υπεύθυνος» είναι ο γκέι υποδιοικητής της ίδιας υπηρεσίας Μιχάλης Λώλης, γνωστός και μη εξαιρετέος. Ιδού η ανάρτηση στο facebook του Σπύρου Ψυχογιού:«Αν και ουδέποτε έχω προβάλλει ή διαφημίσει το σεξουαλικό μου προσανατολισμό, τούτος τεκμαίρεται, από το γεγονός ότι  είμαι έγγαμος και πατέρας τριών χαριτωμένων τέκνων.   
Δυστυχώς μια δυναμική μειονότητα, δεν μπόρεσα να τους μετρήσω για να δω αν αριθμεί 9.000, έχει καταφέρει σε συνεργασία με υψηλά ισταμένους, μετέχοντες σε κέντρα αποφάσεων εντός και εκτός αστυνομίας, εντός και εκτός Ελλάδος, να επιβάλει με μορφή συμβολαίου εκτελέσεως, την καταδίωξη μου.  
Είναι θλιβερό, εν έτει 2018, να γίνονται μεταθέσεις στην Ελληνική Αστυνομία με ρατσιστικό κίνητρο!    
Είναι τιμή μου που διώκομαι για τις ιδέες μου!!!  
Είναι τιμή μου που διώκομαι, γιατί στο γραφείο μου έχω αναρτήσει άγιες εικόνες, την τιμημένη Ελληνική Σημαία και τις φωτογραφίες της οικογενείας μου! 
Το ίδιο θα πράξω και στο νέο γραφείο μου! 
Είναι τιμή μου που διώκομαι, διότι έπραξα το καθήκον μου και προσπάθησα να αντισταθώ στον εξευτελισμό των θεσμών! 
Αυτά μας δίδαξαν οι κατά σάρκαν και οι πνευματικοί μας γονείς! 
Αυτά μας δίδαξαν οι ήρωες του Γένους και του Σώματος!  
Δεν  θα ξεπουλήσουμε τα πρωτοτόκυια μας αντί «πινακίου φακής»,ή μεταθέσεως, ή προαγωγής !  «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών».  
Σέβομαι απολύτως τη διαφορετικότητα προασπιζόμενος με πάθος τα δικαιώματα της, είναι όμως ακραία ρατσιστικό να γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ως η καθεστηκυία οδός.  
Η ιστορία θα μας κρίνει όλους και όλοι θα δώσουμε εξηγήσεις για τα πεπραγμένα μας!».

Ο γκεϋ αστυνομος που καταγγελεται οτι ειναι ο υπαιτιος  της μεταθεσεως του λεβεντη αστυνομικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου